Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kis wd40-et fujj alá mindkét oldalról és utána már könnyen le lehet húzzni.
nah miujság fék
tud már kerekeznia srác az mz ddel
Én anno az MZről hajszárítval vettem le. Alányúltam csavarhúzóval, megemeltem és adtam neki egy kis meleget. De az MZ volt
Valaki....hogy kell levenni azt a .... markolatot a kórmányról? Csavarom,húzom,de semmi
Plíz...sürgős
Pff...lebuktam
Mi van wazze tojást festetek?
Oké. köszi!
szerintem probáld beirnia motorszerelés topicba,hátha többen tudnak segiteni,,,,
Sorry, nem tudtam, de már kitöltöttem.
miki töltsd ki az adatlapod, addig nem fog válaszolni neked senki. Alapszabály.
Sziasztok Fazeresek!
Ma vettem egy 600-as Fazert, 93-as évjáratú, eddig Suzuki Sv-m volt.
A problémám, hogy egy gázfröccs után lassan esik vissza a fordulat alapjáratra, plusz indításkor először felpörög, majd onnan esik vissza a fordulat. Ez normális?
Aki ért hozzá segítsen, hogy ennek mi lehet az oka.
Kösz, széles utat!
Mert levettem a jobb oldali féktuskót, és felemeltem, hogy a levegőbubik ne maradjanak a vezeték hajlatában. De zsír lett nagyon
nem rég értem haza nagy mátrábol! sikerült kb 280 km ert letekerni, és jo pár fazerest láttunk!
szia! nagy valósággal velem találkoztál
szerintem azt kell eldönteni, hogy mit akarunk. Ha a motor jobban gyorsuljon akkor elöre kisebb hátra nagyobb, ha viszont végsebességre megyünk akkor forditva csak akkor kevésbé gyorsul.
miért igy légtelenitesz?
Sziasztok Fazeresek!
Ma vettem egy 600-as Fazert, 93-as évjáratú, eddig Suzuki Sv-m volt.
A problémám, hogy egy gázfröccs után lassan esik vissza a fordulat alapjáratra, plusz indításkor először felpörög, majd onnan esik vissza a fordulat. Ez normális?
Aki ért hozzá segítsen, hogy ennek mi lehet az oka.
Kösz, széles utat!
Távtartót akarok bele csinálni, hogy ha leveszem a féktuskót, ne nyomódjanak ki a dugattyúk, azok közé akarom betenni. Levenni meg azért akarom , hogy légtelenítsem.
Ebben az esetben szerintem egyszerűbb hátul egy foggal kisebbet feltenni. Akkor csak egy fogaskereket kell venni. Az első fogaskerék egy foggal való modositása megfelel hátul három fognak
Milyen állapotú a fékbetét?

Minek ez az egész?
Hali! gyors segítségre lenne szükségem:
Aki motorközelben van, megtudná nekem érni az első fékbetét vastagságát?
Fékolajcseréhez kellene egy távtartót vágnom munkahelyen délutánra és a vastagságát kellene kitörpölni (2× féketét + féktárcsa vastagsága)
nem vagyok a pálya ördöge de inkább ott mint az utcán lánc a gyári csak kettö van mivel fogaskerék láncal kell cserélni.
hogy birja a fazer a pályázást
jah ha már pálya ördege vagy lánc? gondolom hamarabb kell cserélned, milyet használsz?
nem is utcára gondoltam de egyszer probáld ki érdemes.