Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyi mostanság az a pár db ngk gyertya?
egyébként csak ha már feljött a téma azért kérdeztem meg... jó kis NGK-k be lesznek rakva + 10 ló
hát ha már a gyertyák is megvannak akkor szerintem nem kérdés...ártani biztos nem fogsz vele
hát erre remélem gyorsan válaszolnak a többiek mert én holnap megyek 20k-s szervizre gyertyák megvannak, beszélek a szerelő sráccal is, hogy mit ajánl, de hajlok rá, hogy kicseréljem
Sziasztok.Ti cseréltétek a gyergyákat 20000km.-nél?mert ugye a könyve azt írja a fazernek.
Izgulós fajta vagyok Karu bá
meglesz...köszöntem az infót
Neizgulj már annyira inkább irj Buboréknak egy püt aztan lehet hogy a Prc-sek fognak téged hivni szerintem
Huzd a gázt és figyeld a fordulatszámmérőt
valamiért nem jelentkezik senki a PRC számán...cseng 3x majd automatikusan kapcsol a fax...
HI

olvas el az alattad lévő hozzászólást! az adatlapkommandó figyel!
Üdv all!
2007-es gyári FZ6 s2 Fazer mekkora fordulaton tilt le?
thx a választ
Így nem segít senki! Látom, Te nem félsz az Adatlapkommandótól. Pedig Ő figyel téged!
szia!

pénteken mentek ki pályára
Helló! Tudna nekem valaki segíteni Fz6s plexi-vel kapcsolatban. Van egy 2005-ös motorom, amin túra plexi van, ezt szeretném GYÁRIRA cserélni. Tel: 06-20-378-0478
Üdv.: Peti
van a sportmotor aproban idomok plekxi rovatban
Rendben.Meglesz.Köszi az infót.
A héten valamikor rájuk csörgök aztán jó lenne valahogy megegyezni velük.
Egyébként még tényleg a gyári kupuf a legszebb.Nem kérdés.
porci! hasidomot 2007-ben egy srác vezényletében gyártattuk le kb 15-en ennek a srácnak a mélcímét átadom, ha írsz a t.zsolt kukac citromail .hura.
Hátha még van kontaktja, vagy foglalkozik vele.
Nem szoktam túrázni. Kirázólag városi patkány vagyok
Sziasztok!
Tud valaki nekem fz6 hasidomot ajánlani?
fazer turára jösz kiváncsi lennék erre a halkabb verzióra
Szerintem előnyösebb, ha telefonon beszélsz velük, ami érdekel, elmondják.
Év elején én is megcsináltattam a kipumat Olivér mintájára, és nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Megkérdezte a PRC mester, hogy milyenre akarom és a mély (lehetőségekhez képest) és halkra kértem belőni. Nagyon szép brummogós lett a hangja, de nem őrjítően zajos, hanem kulturált... pont jó.

Kifejezetten jó dolog, hogy át lehet alakítani a gyári rendszert, mert bárki bármit is mond azzal néz ki a legjobban. Semmilyen sport dobot nem láttam még ami valahogy kinézett volna, mivel a dob körüli fekete ovális műanyagba nem passzolnak bele. Innentől fogva barkács benyomásom van a legdrágább dupla hengerdob láttán is. Kompromisszumot annyi pénzért nem viselnék el.
Köszi,viszont,megvolt
Boldog húsvéti ünnepeket! és sok locsolót mindekinek
szerintem nem fog semmi változást hallani vagy érezni, de probáld ki, cask kell szerezned egy csövet a katalizátor rész helyére,
egyébként van valakinek e-mailt címe a PRC-s cégre? tel.számom van de e-mailt cím előnyösebb lenne...