hát erre remélem gyorsan válaszolnak a többiek mert én holnap megyek 20k-s szervizre gyertyák megvannak, beszélek a szerelő sráccal is, hogy mit ajánl, de hajlok rá, hogy kicseréljem
Helló! Tudna nekem valaki segíteni Fz6s plexi-vel kapcsolatban. Van egy 2005-ös motorom, amin túra plexi van, ezt szeretném GYÁRIRA cserélni. Tel: 06-20-378-0478
Üdv.: Peti
Rendben.Meglesz.Köszi az infót.
A héten valamikor rájuk csörgök aztán jó lenne valahogy megegyezni velük.
Egyébként még tényleg a gyári kupuf a legszebb.Nem kérdés.
porci! hasidomot 2007-ben egy srác vezényletében gyártattuk le kb 15-en ennek a srácnak a mélcímét átadom, ha írsz a t.zsolt kukac citromail .hura.
Hátha még van kontaktja, vagy foglalkozik vele.
Szerintem előnyösebb, ha telefonon beszélsz velük, ami érdekel, elmondják.
Év elején én is megcsináltattam a kipumat Olivér mintájára, és nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Megkérdezte a PRC mester, hogy milyenre akarom és a mély (lehetőségekhez képest) és halkra kértem belőni. Nagyon szép brummogós lett a hangja, de nem őrjítően zajos, hanem kulturált... pont jó.
Kifejezetten jó dolog, hogy át lehet alakítani a gyári rendszert, mert bárki bármit is mond azzal néz ki a legjobban. Semmilyen sport dobot nem láttam még ami valahogy kinézett volna, mivel a dob körüli fekete ovális műanyagba nem passzolnak bele. Innentől fogva barkács benyomásom van a legdrágább dupla hengerdob láttán is. Kompromisszumot annyi pénzért nem viselnék el.
meglesz...köszöntem az infót
olvas el az alattad lévő hozzászólást! az adatlapkommandó figyel!
2007-es gyári FZ6 s2 Fazer mekkora fordulaton tilt le?
thx a választ
pénteken mentek ki pályára
Üdv.: Peti
A héten valamikor rájuk csörgök aztán jó lenne valahogy megegyezni velük.
Egyébként még tényleg a gyári kupuf a legszebb.Nem kérdés.
Hátha még van kontaktja, vagy foglalkozik vele.
Tud valaki nekem fz6 hasidomot ajánlani?
Év elején én is megcsináltattam a kipumat Olivér mintájára, és nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Megkérdezte a PRC mester, hogy milyenre akarom és a mély (lehetőségekhez képest) és halkra kértem belőni. Nagyon szép brummogós lett a hangja, de nem őrjítően zajos, hanem kulturált... pont jó.
Kifejezetten jó dolog, hogy át lehet alakítani a gyári rendszert, mert bárki bármit is mond azzal néz ki a legjobban. Semmilyen sport dobot nem láttam még ami valahogy kinézett volna, mivel a dob körüli fekete ovális műanyagba nem passzolnak bele. Innentől fogva barkács benyomásom van a legdrágább dupla hengerdob láttán is. Kompromisszumot annyi pénzért nem viselnék el.