Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tetszik de eme kettő jobban és árban egál kb! Majd meglátom hogy jönnek a számozot cetlik, nem mindenáron cserélem. A 6-os tehermentes-félév bíztis, csak tankolni kell. Meg kicsit csicsázni!
z1000es nem tetszik
Hát érdekes a téma: eredetileg sportmotort akartam az idén,mível az a régi vágyam.Ezt az fz6-ot egy jóbarátomtól vettem át,mert meg kellett tőle válnia,de tavaly volt nálam hetekig tehát ismerte,tetszett is! Ki akarok majd próbálni egy CBR 1000 RR (08') ha nem jön be az üléspodissön,(ami valószínű) akkor tuti marad a naked:ott két moci játszik FZ1 mert jami, meg a dzsedi, vagy haesztétikum is bekavar akkor a CB 1000 R.
melyik ezrest nézted ki
100 le-s motorokat gyengének nevezni álszentség lenne! Nincs különösebb oka, tetszik és kész. Meg hát nagyképüen tudnám mondani: EZRES!
mert miért is akarsz cserélni? tul gyenge a fz6
vagy midnen évben uj motor
"egy év alatt kitudod használni" ezen mit kell érteni? Mi a kihasználása egy 6-osnak egy ezreshez képest?
Szi mindenki!
Féktárcsák mikor cserélendők? Mekkora kopás a határ? Ja, és hol érdemes utána nézni az árnak, mert a gyári szett 120 pénz.
akkor szerencséd volt! régi áron adták még
idén nem tudod milyen gumijuk lesz
te ezresre nah ne szivassad már itt a népet!
most vetted, ne mond már nekem egy év alatt kitudod használni ezt a masinát
akinél voltam csinálni a motoromon a 20.000 km-s szervizt, valami rokona adta el az FZ6-ost és a hasidomot nem adta hozzá, ha kell mailben elküldöm a telefonszámát.

haverom egy hónapja csináltatott hasidomot, sajnos akkor még nem tudtuk, hogy van ez a másik... az övé így néz ki:
Igen lefújatom, mert matekoztam aztán az jött ki,hogy pár ezerrel vagyok beljebb,meg ha nem jön be matt feketén akkor én járkáljak utánna, így megjön felcsavarom és kész! Sok a dolog mostanság,ténykedni kell ha át akarok ülni jövőre egy ezredesre !
az utolsó garnitúrát hotam el, azt mondták nem lesz többet michelinük.
Ki árulná? Képen se láttam még olyat:D
a gyári hasidom nem érdekel? 30k-ért árulja a srác, de biztos picit tudsz alkudni belőle... mégis gyári felfogatás stb. mondjuk ez a hasidom is szürke szóval még festetned sem kellene (bár a franc tudja, lehet volt két fajta szürke szóval árnyalatban eltérő).
Spuri!
sikerült gumit venni
ahogy nézem a jővőhét se lesz valami motor idő
A DID gyári beszállítója a Yamahának. Nekem jobbak a tapasztalataim is vele. De abból sem mindegy, hogy melyiket veszed
Köszi, megoldottam! Akinek kell, írjon! Angol nyelvű 403 oldal.
Üdv!

Valaki kisegítene egy 2005-ös fazer 1000 szervízkönyvvel? A robbantott ábrás könyvecskére gondolok. Nagyon örülnék, ha valakinek lenne ilyen, előre is köszi!
Ezen vágott slickek vannak?
Okés Sabato! Köszi szépen!
Mégiscsak lefujatod?
Sziasztok. Eljott az ideje a láncserének, ki mit ajánl? Did es az rk megfelelo minoseg? Elore is koszi...
hahóóó

valaki mondta régebben hogy jóba van a yamaha zakarral ,,,
tesztnap lesz náluk örkényen
ne haragudj, de nem hogy ilyen, de különbek is vannak, most kötekedős kedvemben vagyok