Tetszik de eme kettő jobban és árban egál kb! Majd meglátom hogy jönnek a számozot cetlik, nem mindenáron cserélem. A 6-os tehermentes-félév bíztis, csak tankolni kell. Meg kicsit csicsázni!
Hát érdekes a téma: eredetileg sportmotort akartam az idén,mível az a régi vágyam.Ezt az fz6-ot egy jóbarátomtól vettem át,mert meg kellett tőle válnia,de tavaly volt nálam hetekig tehát ismerte,tetszett is! Ki akarok majd próbálni egy CBR 1000 RR (08') ha nem jön be az üléspodissön,(ami valószínű) akkor tuti marad a naked:ott két moci játszik FZ1 mert jami, meg a dzsedi, vagy haesztétikum is bekavar akkor a CB 1000 R.
akinél voltam csinálni a motoromon a 20.000 km-s szervizt, valami rokona adta el az FZ6-ost és a hasidomot nem adta hozzá, ha kell mailben elküldöm a telefonszámát.
haverom egy hónapja csináltatott hasidomot, sajnos akkor még nem tudtuk, hogy van ez a másik... az övé így néz ki:
Igen lefújatom, mert matekoztam aztán az jött ki,hogy pár ezerrel vagyok beljebb,meg ha nem jön be matt feketén akkor én járkáljak utánna, így megjön felcsavarom és kész! Sok a dolog mostanság,ténykedni kell ha át akarok ülni jövőre egy ezredesre !
a gyári hasidom nem érdekel? 30k-ért árulja a srác, de biztos picit tudsz alkudni belőle... mégis gyári felfogatás stb. mondjuk ez a hasidom is szürke szóval még festetned sem kellene (bár a franc tudja, lehet volt két fajta szürke szóval árnyalatban eltérő).
Valaki kisegítene egy 2005-ös fazer 1000 szervízkönyvvel? A robbantott ábrás könyvecskére gondolok. Nagyon örülnék, ha valakinek lenne ilyen, előre is köszi!
vagy midnen évben uj motor
Féktárcsák mikor cserélendők? Mekkora kopás a határ? Ja, és hol érdemes utána nézni az árnak, mert a gyári szett 120 pénz.
idén nem tudod milyen gumijuk lesz
most vetted, ne mond már nekem egy év alatt kitudod használni ezt a masinát
haverom egy hónapja csináltatott hasidomot, sajnos akkor még nem tudtuk, hogy van ez a másik... az övé így néz ki:
sikerült gumit venni
Valaki kisegítene egy 2005-ös fazer 1000 szervízkönyvvel? A robbantott ábrás könyvecskére gondolok. Nagyon örülnék, ha valakinek lenne ilyen, előre is köszi!
Mégiscsak lefujatod?
valaki mondta régebben hogy jóba van a yamaha zakarral ,,,
tesztnap lesz náluk örkényen