lakótársam egy tuonoval törte össze magát, öccsének meg azon a tuonon kívül van egy RSV milléje is (05 vagy 06-os)... azzal mentem én is... nem rossz na, de azt se mondanám túl kényelmesnek. Milléről mondta a srác, hogy vitte szervizbe mert teleszkóp az állásban elkezdete folyatni az olajat + volt még valami kehe, ma meg azon röhögtem, hogy munkatársam a Ducati S2R-jével jött motorozni (2006-os, de most van benne 2500 km), letört a kuplung érzékelő mikrokapcsolója meg folyat az első fék olajtartálya (mondjuk Brembo)... nekem ne magyarázzák meg, hogy az olasz motorok jobbak mint a japók. Ha dögöset akarsz ami nem jön szembe 5 percenként az utcán akkor egy Triumph Speed Triple-t kell hozni angliából... 500-al olcsóbb kintről az új motor mint az itthoni ára
Meg sztem annyi lesz belőle mint az állat. Mint az FZ1ből is Nekem a Tuono a minőségi alkatrészein kivül azért tetszik mert nem tömegcikk. És kb majdnem az utolsó 1000es V2es. Sor négy meg sosem fog kihalni, azt még 20 év múlva is vehetek
nem az injektort szídják hanem a beállítástokat... feldobsz rá egy pc-t és jó az fz1 is... az viszont ténykérdés, hogy a tuono is királyság, de akkor már a cb1000r sem rossz...
Hülyeség h nem megbizható! Kicsit utána kell nézni! Az FZ1-et meg magasan veri az összes tesztben! Az FZ1 injektorát szidják vagy a Tuono-ét? Más lánckerék kell rá, amit alapárba adnak, meg az gyári Akrákal amik hozzá jártak semmi baja nincs.
Én ültem CB1000R-en hát nekem nagyon nem jött be. FZ1nek tól széles a tankja amúgy okés! De ha igazán jó motort akarsz csak annyit mondok: Tuono Na de már menekülök is innen
Roti,ha most erre a kérdésedre beírja neked egy vadidegen hogy,igen kattints kettőt jobbra vagy balra a k.rugón akkor te megteszed? Vagy kattintasz magadtól és kipróbálod? Na melyik lehet a helyes válasz?
Kérdésem lenne, ha valaki hozzá értő segitsen. A hátsó lengéscsillapitó állitása 2 személlyel való motorozásnál kell-e állitani vagy nem ketten kb. 165kg. én négyesen szoktam használni. Köszi a segitséget mindenkinek!
Én mentem egy ilyennel rángatozik alacsony fordulaton.
Kiváncsi vagyok, mit mondanának erre az MT-sek...
Ezt néztem ki amúgy.
link
kéne csináltatni fz6 pólót...-most ez az új mániám
Én 6-osra tenném egyből. Főleg ha tempósabban is fogtok menni.
Kérdésem lenne, ha valaki hozzá értő segitsen. A hátsó lengéscsillapitó állitása 2 személlyel való motorozásnál kell-e állitani vagy nem ketten kb. 165kg. én négyesen szoktam használni. Köszi a segitséget mindenkinek!