Hali! Még új vagyok :) Tudtok valami helyet vagy oldalt ahol lehet venni más rendszámtábla tartó ami állítható, vagy legalábbis kicsit jobban égnek néz? :)
Nem szabad szedni semmit,csúnya dolog
Nekem most semmi sem zavarja a lelki világom,mármint a motoron...már csak a kipufra várok,ami nagyon remélem hogy jó lesz.
Hááát most az izomtömeg csökkentőt szedem! Nincs az indexel olyan lelki problémám mint a tükrökkel! Csak ezek a kicsik modernebb cukibb benyomast keltenek!Ja és bagó volt a négy. A hülyének is,nemhogy......
Azért ez sem IFA index,nekem nincs vele bajom,persze láttam rajta szebbet is de egyenlőre nekem így jó.Majd egyszer....
Türelem témában 100%-ig meg tudlak érteni mivel a türelmet belőlem is kifelejtették.
Egyébként ezzel a szárral kicsit ki kell billenteni a fejecskét ha látni akar hátra az ember...de nem baj,jól áll.
Nem ledes, izzós. Nem az a kis meggymag féle.Jól áll neki,az IFA indexek után. Majd készítek művészfotót.Már én várom a legjobban.Jó tulajdonságom:amit hétfőn 8-kor kigondolok,az legyen meg 8:03-ra! Türelem. Az mi?
Nekem most semmi sem zavarja a lelki világom,mármint a motoron...már csak a kipufra várok,ami nagyon remélem hogy jó lesz.
amugy ha szét nézünk a markák között szerintem a yamahának vannak a legszebb indexei, pl a suzukié azok baszot csunyák
Türelem témában 100%-ig meg tudlak érteni mivel a türelmet belőlem is kifelejtették.
Egyébként ezzel a szárral kicsit ki kell billenteni a fejecskét ha látni akar hátra az ember...de nem baj,jól áll.
Képet kérünk majd...index kicsi,cuki,ledes?
Én már leálltam a módosításokkal,azt hiszem...........
Neked most milyen lesz,matt fekete?