jaja... kipipálva a csere... no meg a szerviz.
nem tudom ki kérdezte a hasidomot, de a szerelőnél van egy eladó gyári szürke 30 ezer forintért + van egy "egyedi" dob Fz6-ra szintén 30 ezres áron... akit érdekel az jelentkezzen nálam
Üdv mindenkinek!
Szeretném megkérdezni h, van nekem egy fz6s mocim és hogy fel lehet e rá rakni 190/50 gumit?jó rá?vagy felejtsem el?
Köszönöm!
(ha már volt ilyen kérdés elnézést nem találtam és ráadásul a keresés is "A keresés pillanatnyilag szünetel." de már vagy 1 éve...
tényleg jár ide néhány Yamaha szervizes fórumozni (Kozmax pl.), de ennyiből, hogy valami csörgés szerintem ők sem fognak tudni sokat mondani.
Normálisnak tuti nem normális, bár én 7100 km-vel vettem a gépet, de nem hiszem, hogy korábban más hangja lett volna.
Megoldás valszeg az, hogy leviszem a Yamahához.
....igazából nem megoldást várok tőletek, mert valszeg nagyonsok variáció lehet. Valami tipp féleséget, hogy mire is számíthatok.. mik jöhetnek szóba.
3700 km van a motorban.
az első gazdája 1700 km-t ment vele.
megvétel óta van ilyen hang. Engem az érdekelne, hogy ez a hang normális-e egészséges hang-e, ha mégsem akkor mi az amit szétt lehet baszni egy motorban 1700km alatt, hogy iylen hagot dobjon.. egyébként teljesítményben nem érzem, hogy szarakodna...
hát igazán dícséretes, hogy kitöltött adatlappal írtál ide, a szerelő elvtársak rövidesen olvasni fogják és kielemzik a problémát, kérjük várjon türelemmel... én csak annyit tudok, hogy a tank alatt a motor van no meg, hogy nekem nem adtak hozzá csörgőt azt hiszem
Szeptemberben használtan vettem az Fz6-omat és a kezdetektől fogva hallok egy ilyen csörgő hangot elölről valahonnan a tank alól.
A hangot csak akkor hallom ha a váltó valamelyik sebességfokozatban van.. 1.2.-ben hallom feljebb is valszeg hallani csak a szélzaj elnyom mindent.
az lenne a kérdésem, hogy ezt mi okozhatja, és ez normális-e ?
hát... rákerestem (NGK vs. DENSO)... lehet találni biztos mást is, mert mindenki másra esküszik, de ezt dobta a gép:
Denso, waste of money
Bosch, may be known to produce .5 horsepower and much more heat than NGK - bad...
NGK, always the best
na jó... itt az iridiumos meg platina meg nem tudom milyen gyertyákat magyarázták, de szerintem nem lesz gond egyik gyertyával sem
Én a DENSO gyertyákat tavaj vettem a zalaegerszegi Yamahában(Bajnokmotor), ott azt mondták az NGK-t nem ajánlják, sok közöttük a selejt.csak tavaj még nem került beépítésre mert nem lett meg a 20000km.most viszont esedékes.de ahogy elnéztem nem lesz egyszerü kicserélni őket.
hát... NGK CR9EK két elektródás amit az NGK oldal dob a fazerhez, olyan 3k körül meg lehet kapni boltokban darabját, én picit olcsóbbért jutottam hozzá (hála egy árubeszerző barátomnak )
A gyertyákat már én is megvettem, DENSO márkájut.valószínü én is kicserélem ám őket, mert a könyve ugye azt írja, de szerintem a 20000km-et futott gyertyáknak semi baja!
nem tudom ki kérdezte a hasidomot, de a szerelőnél van egy eladó gyári szürke 30 ezer forintért + van egy "egyedi" dob Fz6-ra szintén 30 ezres áron... akit érdekel az jelentkezzen nálam
Szeretném megkérdezni h, van nekem egy fz6s mocim és hogy fel lehet e rá rakni 190/50 gumit?jó rá?vagy felejtsem el?
Köszönöm!
(ha már volt ilyen kérdés elnézést nem találtam és ráadásul a keresés is "A keresés pillanatnyilag szünetel." de már vagy 1 éve...
Normálisnak tuti nem normális, bár én 7100 km-vel vettem a gépet, de nem hiszem, hogy korábban más hangja lett volna.
....igazából nem megoldást várok tőletek, mert valszeg nagyonsok variáció lehet. Valami tipp féleséget, hogy mire is számíthatok.. mik jöhetnek szóba.
az első gazdája 1700 km-t ment vele.
megvétel óta van ilyen hang. Engem az érdekelne, hogy ez a hang normális-e egészséges hang-e, ha mégsem akkor mi az amit szétt lehet baszni egy motorban 1700km alatt, hogy iylen hagot dobjon.. egyébként teljesítményben nem érzem, hogy szarakodna...
Szeptemberben használtan vettem az Fz6-omat és a kezdetektől fogva hallok egy ilyen csörgő hangot elölről valahonnan a tank alól.
A hangot csak akkor hallom ha a váltó valamelyik sebességfokozatban van.. 1.2.-ben hallom feljebb is valszeg hallani csak a szélzaj elnyom mindent.
az lenne a kérdésem, hogy ezt mi okozhatja, és ez normális-e ?
Denso, waste of money
Bosch, may be known to produce .5 horsepower and much more heat than NGK - bad...
NGK, always the best
na jó... itt az iridiumos meg platina meg nem tudom milyen gyertyákat magyarázták, de szerintem nem lesz gond egyik gyertyával sem