Visszatettem ma a jobbos tükröt (mert itt felénk a minden fekvőrendőrön fekszik mostanság egy igazi is)! Hááááát! Fos! Megjöhetne már a tükröcském. Próbálja ki aki nem hiszi. Leveszed:egy filigrán streefighteren ülsz! Viszarakod: köcsög csopper-hónaljszárító!
Hát a Tuonoról még sok rosszat nem olvastam viszont az FZ1ről már igen. És menet közben szerintem sokkal jobb lehet a Tuono. De egyiket sem próbáltam, csak az olvasottakból. Én nem szeretem pörgetni a motort. Egyszerűen nem szeretem ha visit na.De ki tudja mit hoz a jövő.
Az emlitett motorok mindegyike kiváló! Nem hiszem hogy törpölnék az fz1 nél:jaj mintha egy kicsi völgy lenne a teljesitménygörbében érzésre úgy nyolcezernél! Ami nekem nem jön be rajta egyedül:szép de unalmasan egyszerű,ha már másodszor nézegeted.Szerintem. A cb1000r azért szebb.Jóval. Szerintem. A Tuonoval sincs gondom,egyedi, de szerintem nem érnek annyit a gyakorlatban mint egy japán.Minden tekintetben.
Én imádom az FZ1et is. De azt nem értem h az utóbbi 3 évben az összes teszten lehúzták, h pörgetni kell meg nem megy. Gondolom elég gyenge lehet 150 lóerővel na mind1. És amikor a Superbike-ban összehasonlitották az angolok a CB1000R-rel akkor megnyerte, pedig 3 tesztelőből 2nek a CB jött be. Hogy van ez akkor? Meg nemrég a motorrevüben is nyert a nakedek között. Pedig nem csináltak vele semmit, max az injektorán állitottak vmikor.
A Tuono hátsó kerken kb 120 lóerő a B-King meg 160 felelett. Sztem nem mindegy. Meg a plussz min. 40 kg sem. Hát a legnagyobb bajom az legyen egy motorral h levegősödik a féke. Van rá megoldás. Kinek mi tetszik. A Tuono forumban meg a Yamakka ellen lennének Peti ha összejön az enyémmel kerülhetsz majd egyet!
Itt jó áron csak két típusú embertől lehet majd használtmotort venni : a megszorulttól és a leszaromtelevagyoklévelnefogjaa helyetagarázsban forma emberkéktől! Bár mindkettőböl van elég!
Egy cimbimnek volt RSV Aprilia, bejöt a feelingje a V2 Rotax-nak. De. Szerintem nagyon nagyon ejti az árát,nehéz eladni(bár manapság mit nem az), engem nem zavar ha jön szembe 5 ugyanolyan motor mint az enyém! De a lényeg nekem olyan motor soha nem kellene(pedig szerelgetős vagyok) aminél NORMÁLIS jelenség hogy a fék levegősödik és nem tudnak vele az Apriliánál mit kezdeni! Köszi,nem akarok minden szombat reggel a fékkel piszmogni!
Dehogy veszek. nem kel nekem 180 lóerő. nem akarok meghalni vele. meg nem is tetszik. egyébként nem vágom h miért nincs mondjuk egy B1000 vagy GSR 1000. biztos sokat el tudnának adni....
Most hogy ilyen szar a Ft nem éri meg ez a külföldi biznisz. Most az jó ha kinn keresel és otthon költöd el. Csak ugy most az új motor árak is felmentek. Mondjuk FZ1 3.1. Hát bocs de annyit nem ér. Nem tudom mennyi új motort adnak majd igy el.....
de nekem ami rajta van tükör az tetszik,szép íves....
egyébként meg Speed Triple R vagy CB1000R
link
http://www.tesztmotor.hu/teszt/motorok-uj-/ket-ku
lon-vilag-honda-cb1000r-vs.-aprilia-tuono-r.html
mondjuk a tuonot én is kiprobálnám, érdekesség képpen,,,