Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lefoglalnak az ünnepek

de azért motoroztunk is tegnap egy keveset...pár őrülttel
Fogyasztás, teljesítmény, miatt, tudom nem sokat de talán vmennyit változna, és esetleg a gyári dobnak is lenne egy pici hangja 100-nál csak a continental gumi zúgását halom.Nagy csodát nem várok, de ha lehetséges egy próbát megérne rosszabb biztos nem lesz.
lehetséges ,de minek akarod kiszedni
Katalizátort érdemes, vagy lehetséges kiszerelni egy fz6-ból?
mi van veletek gyerekek hova töntetek mindeki motorozik vagy magvaljátok a locsoló verset
ja,itt is...és non-stop szondáztatnak...na meg főleg holnap lesznek még...
nálunk tegnap annyian voltak mint égen a csillag
Erre mifelénk olyan jó idő volt, gurultam is egyet, végre itthon vagyok :D A "nagy" örömömbe tegnap este kicsit sok láncsprayt fújtam, aztán ma szépen kirámolta a felesleget De letakarítottam!
Hétfőn asszonnyal tolunk egy tisztességes túrát (útálom a húsvéti mizériát ;) ) Szerintetek lehet számítani yardokra (trafi főleg ) fokozottabban?
Ráadásul már várom a Fazeres túrát is! Már csak két hét

Üdv:Jim-X
Én ugyanígy jártam ma Ózdon. Ódáig rám gyulladt a ruha, ott meg mintha dézsából nyakon öntöttek volna...
Lehet takarítani megint.....
szívásss
az a pár km/h még vígan belefér...

-letakarítottam a motort ma,leápoltam meg stb...aztán elindultam egy körre mivel gyönyörű idő volt,26fok meg minden....erre elkezdett szakadni az eső és most tiszta sutyok meg sár kegyetlen az élet
Ma bemértek trafival, igy a egyel kisebb fogaskerék meg amennyit csal a km er ora, az 50 nél kb 4-5 km/h val mutat többet
viszont ami váhahtó is , hogy pögösebb és a végsebességét is könyebben elér,
kormány és a tartó újra lett fújva mivel karcos volt és elég csúnya....de te nem láttad akkor
lehet én vagyok a hülye de mit kéne nézni
egész jó lett szentem
Én is ilyesmire gondolok, csütörtökön viszem szervizbe, majd kiderül. Kösz!
Sziasztok! Most az este tankoltam én is. 310km-t mentem, 16 litert tankoltam. 5.1 liter/100km Szerintem jól fogyaszt.
Mikori a Fazer? Valószinű, egy szinkron rendbe tenné.
úgyszint holnap...bár még a kormányt vissza kell dobni
én holnap fogom!
Letakaritottam
Rendem meglesz,köszi szépen!
Karunak is köszi!
Mert fel van ragasztva.
Be kell nyulni alá valami nem éles tárggyal pld kötőtű tompa vékony csavarhuzó.
nah az zsir! én most értem haza szarvasra. 313km ert mentem amig elkezdett villogni a tartalék jelzője,

szegény mz mit kaphat
A fék nagyon zsír lett, csak szokni kell, hogy fentebb fog...
dehogy tud, azt magyarázza, hogy ha hátra ül rajta, akkor kuplung nélkül kerékre áll 250es ETZ. Nagy nehéz dög...