Nem nem nem ! Ráfaragom ha a fene fenét eszik is! Hát ja fogyik a benya, ma is csak jöttem mentem:110 km! Mondja ma a fz6 ismi volt sok mocija már, szóba jöhettet neki az új hornet, azt mondja fosabb mint az fz! Azon én is törpöltem bár nem annyira,mert R6R árban voltak!
Amúgy most is olyan jol nézek ki,mint a képen,csak a fürdőnacim az a most divatos vékony pántos oldalt!
Megvizsgáltam ma a mocit profilból,és értem miért néz ki minden flexi olyan szarul, duplabubisan rajtuk: a müsz.fal "legkiállóbb" része függ.sikban van a lámpa króm első részével és szegény plekónak kerülnie kell. Holnap megnézek-lemérek egy köcsög s2-őt! (Bele is rugok)! Bariztam ma egy fz-sel és ő is olyat akart de szerinte sem jó rá! Amugy milyen logikátlan,hogy a kismillió pl számban 2004-től eladott gépre nem gyárt a gyökér fabbri!
Peace brotha'!
Én ugyanígy vagyok csak a skót felföldön. Szerinted milyen utak vannak itt? Ráadásul a faluban van egy helyi "tigris" büfé, ez a fő találkahely a motorosoknak. Százával jönnek nap mint nap, én meg csak csurgatom a nyálam .
Az enyém is pihen otthon felbakolva, és eddig fingom sincs, hogy mikor jutok haza.
De ahogy a helyiek mondják: "Dinna fash yersel, ma lad!"
De nem is na...ne legyünk rosszak Karu bá-val