Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tyű jobb lett mint vártam THX

De nem is na...ne legyünk rosszak Karu bá-val
Tessék, így már türhető a kép!
Segítek ember, bármi áron megoldjuk!
Lustaságból nincs....de ha sikerül levágnom azt a piros-fekete Fz6-ot a képről akkor lesz
Hát igen, mielőtt fotót teszünk fel embertársunkról, el kellene gondolkodni,hogy az adatlapján talán nem véletlenül nincs fotó róla.....
Nesze nekem...miért volt ez a mogorva fej? Köszi hogy feltetted...nekem is vannak ám képeim...tessék csak kivárni
ciki mi?
Nem nem nem ! Ráfaragom ha a fene fenét eszik is! Hát ja fogyik a benya, ma is csak jöttem mentem:110 km! Mondja ma a fz6 ismi volt sok mocija már, szóba jöhettet neki az új hornet, azt mondja fosabb mint az fz! Azon én is törpöltem bár nem annyira,mert R6R árban voltak!
mi történt kiégtél
Nagyon jó volt ez a mai túra.Köszi mindenkinek
Karu mesternek is kössz hogy szólt,meg minden segítséget is.
(Ui....jövök egy izzóval)
inkább költsd másra azt a pént! benya, gumi, lánc,olaj,szürők lesz helye!
Amúgy most is olyan jol nézek ki,mint a képen,csak a fürdőnacim az a most divatos vékony pántos oldalt!
Megvizsgáltam ma a mocit profilból,és értem miért néz ki minden flexi olyan szarul, duplabubisan rajtuk: a müsz.fal "legkiállóbb" része függ.sikban van a lámpa króm első részével és szegény plekónak kerülnie kell. Holnap megnézek-lemérek egy köcsög s2-őt! (Bele is rugok)! Bariztam ma egy fz-sel és ő is olyat akart de szerinte sem jó rá! Amugy milyen logikátlan,hogy a kismillió pl számban 2004-től eladott gépre nem gyárt a gyökér fabbri!
fux helyet akaszd a nyakadra! jol fog állni előtte olajozd be! még se lehet szárazz
Köcsög lánc. A sok sok egykerék! Van szimó láncom,a te gépedre bőven sok! 100ekm ajtó garancia!
kezd dögledezni a buzi láncom
Szerintem Jézus sír, ahogy eme bárányára letekint!
Legalább az arcomat kitakarhattad volna! Zaklatni fognak a csajok! Mindig ez van!
ő fater vigyázz vele!
Rohadt nagy fuxom van, az az egy dió-egy mogyoró fajta! Susogósmackóval hordom!
nincs véletlen egy eladó láncod? az se baj ha motorhoz való!
Yahama trallalla........
én meg a könyveket bujom! ilyen jo időben
Peace brotha'!
Én ugyanígy vagyok csak a skót felföldön. Szerinted milyen utak vannak itt? Ráadásul a faluban van egy helyi "tigris" büfé, ez a fő találkahely a motorosoknak. Százával jönnek nap mint nap, én meg csak csurgatom a nyálam .
Az enyém is pihen otthon felbakolva, és eddig fingom sincs, hogy mikor jutok haza.
De ahogy a helyiek mondják: "Dinna fash yersel, ma lad!"
B.gyarmatról fel Senohradra...és utána merre?