Brutus az fz6-nak a 16/46 a gyári végáttétele! 14/49 akarsz az fzs re! Tyúha! Normál gyorsitásnál is századmásodpercenként kell majd váltanod!
Freepeti vagyol?
Igen nekem mindenki az 530ast mondja és állitólag a katalógusban is az van! Akkor egyel kisebb előre az elég! De akkor maradhat a gyári 110 szemes lánc?
SZeva nekem egyel kisebb van elöl és kettövel nagyobb hátul de csak pályán használom közutra nem ajánlom mert nagyon pörög és tulfogyasztás is van böven.
legközelebb direkt nem válaszolok!
mivel nekem is kell cserélni, igy kicsit körbejártam a témát,
szerintem 1-1 az sok, bőven elég elöl -1,
de a gyári méret az 530as? tegnap hivtam a pinkmotors-t és ott "szerencsétlenkedett "a csaj a jelölésekkel és a fzs hez van 525 is, ha jol tudom! de ezt ne vedd tutira! én is ebben gondolkoztam de a fz6- okre csak 520ast hozz a katalógus
Nem irtam oda hogy olyan irjon aki ért is hozzá? Köszi amugy. Nem hiszem el h bármit teszek fel vagybármikor irok te mindig válaszolsz! Eskü kipróbálom, hogy irok hajnalban, kiváncsi vok h itt vagy-e akkor is. Akkor az 1-1 az tul sok lenne? Elég akkor az előre egyel kisebb? 530as láncot akarok!
bakker nekem kell!
nekem most elöl van egyel kisebb,hátul maradt, utcára kicsit soknak is gondolom,és itt nem is kell lánc méretet változtatnod! de a 14/49 neked az szerintem tul sok,
a gyári lánkerekek hanyasak? 520,525,530,532?
mondjuk ha 530 és felteszel rá 520asat akkor is nyersz egy kis pluszt, mivel 520as láncok, sokkal könyebbek mint a 530asok, ugyan abban a hosszban! ezzel lehet kicsit "tuningolni"
520as láncbol viszont a legerősebbet vedd!
Hali!
Láncszettet kell cserélnem és gondoltam ha már lecserélem akkor változtatok a lácnkerék nagyságán, hogy jobban gyorsuljon kicsit. Az h kevesebbet megy avgy h csal kicsit az óra nem zavar. Kérdésem lenne ha előre egyel kisebbet (a gyári 15 helyett 14est), hátra egyel nagyobbat rakok (a gyári 48 helyett 49est), akkor láncből a gyári 110 szemes helyett más méret kell? Ez az 1-1gyel való növelés gondolom elég, normális utcai használathoz?! Kösz előre is! Üdv
Jaja, eddig úgy néz ki átgyertyázok! 15:30 h után. A környéken razziázok, várom a csomagomat! Freepeti megjött az olajbigyó, jaj nagyon jó, ki-be csavargatom az olajszűrőt, olyan jó, csak valami trutyi, síkos ízé folyik belőle! Folyik - nem folyik - folyik - nem folyik......
Freepeti vagyol?
mivel nekem is kell cserélni, igy kicsit körbejártam a témát,
szerintem 1-1 az sok, bőven elég elöl -1,
de a gyári méret az 530as? tegnap hivtam a pinkmotors-t és ott "szerencsétlenkedett "a csaj a jelölésekkel és a fzs hez van 525 is, ha jol tudom! de ezt ne vedd tutira! én is ebben gondolkoztam de a fz6- okre csak 520ast hozz a katalógus
nekem most elöl van egyel kisebb,hátul maradt, utcára kicsit soknak is gondolom,és itt nem is kell lánc méretet változtatnod! de a 14/49 neked az szerintem tul sok,
a gyári lánkerekek hanyasak? 520,525,530,532?
mondjuk ha 530 és felteszel rá 520asat akkor is nyersz egy kis pluszt, mivel 520as láncok, sokkal könyebbek mint a 530asok, ugyan abban a hosszban! ezzel lehet kicsit "tuningolni"
520as láncbol viszont a legerősebbet vedd!
Láncszettet kell cserélnem és gondoltam ha már lecserélem akkor változtatok a lácnkerék nagyságán, hogy jobban gyorsuljon kicsit. Az h kevesebbet megy avgy h csal kicsit az óra nem zavar. Kérdésem lenne ha előre egyel kisebbet (a gyári 15 helyett 14est), hátra egyel nagyobbat rakok (a gyári 48 helyett 49est), akkor láncből a gyári 110 szemes helyett más méret kell? Ez az 1-1gyel való növelés gondolom elég, normális utcai használathoz?! Kösz előre is! Üdv
Egy lányról van szó...
Sabato! Akkor délután begurulunk a gardenpartyra?!
elég ratyi az a út, utközbe meg találkoztam egy fazeressel