Holnap kb du 1 óra körül Senohradi szerpentinen leszünk kb 7-8 motorral de 10 kor indulunk Peströl , kb negyed 12kor leszünk B gyarmat Mol benzinkúton.
Itt verem a fejemet a falba, mert sajnos(igen...sajnos!) ki kellett jönnöm 2 hétre Dijon-ba melózni! Szopom a faszt itt a szállodában, miközben az összes francia gyökér kergeti a vasat körülöttem! Az én kis Fézi-Bénim meg otthon pihen felbakolva, teletankolva...ÁÁÁÁHH
Ráadásul sabato te is szopatsz ilyen kanyargós videóval
Mindenkinek széles utat holnapra! Nehogy otthon maradjatok
Az s2-nek olyn fz1-es a müszerfala ,kicsi négyzet-kicsi kör! Ha jol tom! Rápróbálom,ha lehet! De igaszság szerint, csak a fejidommal vagyok ugy hogy lutri igyis-ugyis,mert ha nagyon elveszi a csupaszbicaj filinget és annyival nem ér többet,menet közben akkor falikép igyis-ugyis!
te tod! van egy pillanatragasztóm, gondolod feladom postán vagy ott az a fasza szik szallagod, amit Olinak ajálgattál, amivel a kuplungkart tekered körbe!
Ugy látom a villa bilincs és a felső lámpa csavar fogja! Hát ja a müszerfal....! Van bent a boltban komolyabb katalogus, meg ha van pesten akkor lehozzák rápróbálósra is!
A többi csuda! Van még ermax, ha jol irom,(motorparts.hu)!Horror ár! (gondolom) Nekem a csak plexi nem is kell! Fekete-fekete plexivel jó lehet! Max rakok a falra egy érdekes "képet" a garázsban!
dehogy nincs!
hasonlisd össze a két műszerfalat! nem biztos felmegy a milyénkre! sőt nem tudom mennyi állitási lehetőség van fejidomon de szerintem fel se megy!
most nem találtam képet olyan fejidomrol ami nekem tetszik, de itt van vagy volt egy srác akinek hasonlo volt,
az a lényeg hogy maga a fejidom részbe volt egy rész ami szinre volt fujva, ha találok képet feldobom
Itt verem a fejemet a falba, mert sajnos(igen...sajnos!) ki kellett jönnöm 2 hétre Dijon-ba melózni! Szopom a faszt itt a szállodában, miközben az összes francia gyökér kergeti a vasat körülöttem! Az én kis Fézi-Bénim meg otthon pihen felbakolva, teletankolva...ÁÁÁÁHH
Ráadásul sabato te is szopatsz ilyen kanyargós videóval
Mindenkinek széles utat holnapra! Nehogy otthon maradjatok
Üdv:Jim-X
Ui.: Szarul vagyok...
http://www.youtube.com/watch?v...
hasonlisd össze a két műszerfalat! nem biztos felmegy a milyénkre! sőt nem tudom mennyi állitási lehetőség van fejidomon de szerintem fel se megy!
de ezzel még az baj hogy ezek s2 höz való neked meg nem az van
az a lényeg hogy maga a fejidom részbe volt egy rész ami szinre volt fujva, ha találok képet feldobom