Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap kb du 1 óra körül Senohradi szerpentinen leszünk kb 7-8 motorral de 10 kor indulunk Peströl , kb negyed 12kor leszünk B gyarmat Mol benzinkúton.
Hali Srácok!

Itt verem a fejemet a falba, mert sajnos(igen...sajnos!) ki kellett jönnöm 2 hétre Dijon-ba melózni! Szopom a faszt itt a szállodában, miközben az összes francia gyökér kergeti a vasat körülöttem! Az én kis Fézi-Bénim meg otthon pihen felbakolva, teletankolva...ÁÁÁÁHH
Ráadásul sabato te is szopatsz ilyen kanyargós videóval

Mindenkinek széles utat holnapra! Nehogy otthon maradjatok

Üdv:Jim-X

Ui.: Szarul vagyok...
Az s2-nek olyn fz1-es a müszerfala ,kicsi négyzet-kicsi kör! Ha jol tom! Rápróbálom,ha lehet! De igaszság szerint, csak a fejidommal vagyok ugy hogy lutri igyis-ugyis,mert ha nagyon elveszi a csupaszbicaj filinget és annyival nem ér többet,menet közben akkor falikép igyis-ugyis!
nekem most ő tetszik
te tod! van egy pillanatragasztóm, gondolod feladom postán vagy ott az a fasza szik szallagod, amit Olinak ajálgattál, amivel a kuplungkart tekered körbe!
Ugy látom a villa bilincs és a felső lámpa csavar fogja! Hát ja a müszerfal....! Van bent a boltban komolyabb katalogus, meg ha van pesten akkor lehozzák rápróbálósra is!
ha például meg nézed a sárga plexiset, a plexi alatt van egy v "alkitás", nah az szerintem pont azért van mert a müszerfal is hasonló alakú
Szerintem az s2 müszerfala a "nagyobb". Pár alátét amugy,vagy reszelek konzolt bodzából!
A többi csuda! Van még ermax, ha jol irom,(motorparts.hu)!Horror ár! (gondolom) Nekem a csak plexi nem is kell! Fekete-fekete plexivel jó lehet! Max rakok a falra egy érdekes "képet" a garázsban!
dehogy nincs!
hasonlisd össze a két műszerfalat! nem biztos felmegy a milyénkre! sőt nem tudom mennyi állitási lehetőség van fejidomon de szerintem fel se megy!
Mivel én festem, azért majd modellezem előtte! Láttam hogy s2, van különbség ebben a tekintetben, nem hiszem?!
nekem eddig mind az
virtual tuning témában megmutatják neked
szarul! de ha izlésficamos vagy tuti tetszeni fog
de ezzel még az baj hogy ezek s2 höz való neked meg nem az van
...a csúcsos plexis....
Jaj de kis ügyi vagy, ez az! Fekete plexivel! Ötlet: fekete a moci (fényes ) ha a has és fej -idom meg matt fekete az hogy mutatna?
azt mondod amelyikben sárga plexi van
Motorline.hu/ fabbri ott az amelyikben V. alaku plexi is van,csak nem az a sárga! (nem tom leszedni a képet!)
most nem találtam képet olyan fejidomrol ami nekem tetszik, de itt van vagy volt egy srác akinek hasonlo volt,
az a lényeg hogy maga a fejidom részbe volt egy rész ami szinre volt fujva, ha találok képet feldobom
olajcsere volt meg biztos ami biztos átnézettem velük az egész vasat...vácon voltam
A "csak" plexi nekem nem tetszik,(meglátjuk ,23eft, több is veszett mohácsnál) hasidomot persze csak konzolostol.