Haligali,pont most jövök a kórházból,bekisértem a beteget,jól viselte lábon egyemmeg!Kicsit izgult,fél a kúptól...
Mi az hogy mehetek veletek,ti JÖHETTEK velem!
Sabato!
Tegnap beszéltem egy nagy Yamahás emberrel és azt mondta, hogy a szervátültetés után nem ismert rá a motorjára! A fogyasztásáról nem is beszélve! Szóval, valszeg meg fog táltosodni a paripád!
Ha így lesz, jöhetsz velünk vasárnap!
Akkor nem rég óta olvasgatod a fórumot . Akkor tudnod kellene, hogy most Krisztián jelenteni fog az adatlapkommandónak, és ha nem teszel ellene, akkor elbúcsúzhatsz a szeretteidtől...
Jobban jársz, ha kitöltöd az adatlapod!
van egy két motoros haver akikkel elszoktam csapatni erre arra jobbara ausztriaba szerpentinezni neha balaton semmi extra jobban sztünk kifele menni jobbak az útviszonyok de sokat vunk szhelyen is előbb utobb össze futunk ha másnem ird meg hol lesz a motoros talalkozo aztán kinézunk
Raido,neked legyen igazad,senki sem szereti ha 500db-ra szedik a miciját,bár a Yahamás ember azt mindta blokk le picit! De ha ez az ára a tuti alapjáratnak, tőlem....
csak érdeklődtem, akkor már ketten vagyunk vasból..
vasárnap lesz motorosfevonulás szhelyen, majd balcsira vonulás, pontos időpontot még én sem tudok..
Merre szoktál amúgy gurulni?
Dynomen,nekem nem ajánlotta a yahamas(volt neki,eladó is volt)! Ha nem power com-kipufrendsz. van a gépen azt mondta csak a szivó hang nő meg,szinte semmit nem érzel! Sürün kell tisztogatni és egy poros országuton azon törpölnél mennyit szivot be a moci az előted haladó ifa által felvert porból!
én végignéztem ahogy az enyémen cserélték és szó sincs semmilyen váz megbontásról... légszűrőházat leszedték aztán nagyjából már ment a dolog ha jól emlékszem
Szia! Jól láttad, most Road Attack van rajta. Ha sportosan motorozol, akkor nem igazán ajánlom, már alig várom a cserét. Viszont sokáig bírja, így túrához biztosan jó.
Sziasztok, nekem egy 2006 os Fz6 om van , ha kicserélem benne a légszűrőt , mondjuk egy K&N sport szűrőre, mennyit dob a teljesítményen, vagy egyáltalán dob valamit?
És a hangja...