Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 6000 ként cserélsz olajat elég a szűrőt cserélni minden második alkalommmal.
Na most már értem miért nem jöttem rá eddig... Köszi...megpróbálom megbűvölni.
Éjjfélkor tedd rá a sarukat.... Na komolyan:
-gyujtás
-select hosszan
-select+reset hosszan(nyom)
-villog(óra)
-reset beállit
-select(perc villog)
-reset beállit
-select
Na most tök komolyan...Fz6-on hogy a manóban kell beállítani az órát? Valaki tud segiteni?
Barátom, keblemre! Amilyen a kérdés.....(bagatel)......olyan a reakció! Te is tudod a választ,de azért bekérdezel.......
Biztos kurva boldogok lennének de tényleg. Ha annyit írtál volna h "szerintem mindenképp cserélj szűrőt olajcserénél, ezen ne spórolj " akkor nem lett volna gáz a stílusoddal.
Áááááááá,ne cserélj,igy a greenpeace is örülni fog! Meg amúgy is minek költenél a szezon elején a motorodra 2700.-ft(ha gyárit veszel)!Badarság!
Szerintetek olajcserénél mindenképp cseréljek szűrőt? Elvileg 6000 van benne, de szép az olaj színe. Nem hiszem h koszos lenne a szűrő.
miért nem veszel rá középsztendert s verzion biztos van,,,szoval bontoban is kell lennie
Nem tudja valaki (kozmax ), hogy FZ1-hez a gyári emelőszem mennyibe kerül?
!
Hát Mókus télleg nagyon jó volt. Nekem tetszett a kiállitás csak kár h nem volt kinn a Triumph és a KTM. Amúgy frankó volt, mert csütörtökön alig volt vki.
Sziasztok!
Tegnap kint voltam a kiállításon, nekem tetszett, főleg Mókus bemutatója. Nem kicsit tud a srác!
Kinek hogy tetszett?
Köszi szépen! Hát szép. Raktam már fel pár képet, de majd még töltök fel!
akkor majd jó utat biztos szép lehet,,,
Hát igen pár hét csak. Hát az az egyik megoldás hogy lehuzom egyszerre, de lehet úgy megyek ki, ahogy hazajöttem. Kimegyek Bécsbe motorral, ott felteszem vonatra, Zürichben lerak és onnan meg elkabtatok ahova kell. Vagy alszom egyet Ausztriában félóton. Attól is függ milyen idő lesz. Hát még tárgyalásban vagyok munka ügyben. Zürichbe vagy Bern mellé megyek nyilván. Vagyis remélhetőleg....
az hamarosan itt van hogy tervezed be egy nap letolod azt a 1000 valamenyni km ert melyik városba mész
Igen Svájcban voltam. Áprilisban megyek vissza és nyilván csak november körül jövök haza. Most nyáron is megszivtam mert elkopott a D208 kint és tesóm hozott itthonról ki nekem gumit és az lett felrakvahátra. Nem akarok ilyen szivást megint úgyhogy ez viszonylag olcsó is, új is és jókat olvastam róla. Ja és amikor a gumisnál nézegettem a levett Dunlopot derült ki, hogy már defektes volt csak meg volt javitva. Szépen meg volt csinálva,de azért meglepődtem, hogy igy vettem és mentem vele 6000 km-t.
mikor mész vissza? hol is voltál ? svájcba? lehet tévedek
Hát nem tom én csak jót hallottam róla!Majd meglátjuk. Megyek külföldre, úgyhogy nem tok gumit cserélni egyszerűen,meg kint drága is, most olyan gumi kell ami jól birja. Autópálya is lesz elég, pályára meg úgysem megyek!
elviekben rámegy! addig jo még a láncod jo!
Nekem is 50 körül regélték a TPS-t, tehát olyasmi! Az elsőt cserélem majd,próbaképpen olcsón próbálható,meg elég jó a láncom tehát nem tom "rányúlna-e" a 48 fogra?
mert ugy kevésbé van leáttételezve,

a 16/46 esetén 0,3478
16/48 esetén 0,3333 szerintem ez a nyerő
15/46 esetén 0,326
még mielőtt valaki benyögi, hogy 46,5k... nekem múlt tavasszal cserélték és akkor mondtak ilyen árat rá... Kozmax tuti tud konkrétat mondani, de nagyságrendben ilyesmire kell számolni
Miért is Hátra +2? Köszi Raido. óccsó.