Ja ja én cseréltem,szeretek ilyesmivel piszmogni !Meg hát egy mühelyben nem teszik meg,hogy kiszigszallagozzák a behúzott kuplungot,meg nem gyúrnak badira, ahogy a felhajtot oldaltámaszon tuldöntve kicsorgatok minden fáradt olcsit! A szűrőn gyönyörüen lejön egy svédfogóval,meghuzni meg kézzel, de ha csepegne(nem hiszem) begurulok a 700 m-re lévő Yahamába és Pitta bá' meghuzza azzal a célbigyóval!
Hali,nem éreztem változást,magabiztosan gurulok be a lámpához,égés nélkül, csak egy kört fordultam az olaj bemelegitése miatt,csere előtt. Recsegősebb hangja volt,csodálkoztam is ,de csak egy kipufogó bilincs nem volt meghúzva,az én hibám mert már topogtam szegény szerelő nyakán! Motul 10w-40. Nem szedték szét a vázat! Az tilos,igaz Kozmax! Le a blokk. A 100-as benzin csak kiváncsiság meg nosztalgia,milyen érzés 317 ft-ért tankolni. Fos.
Ot van köztük Ica tudod......Mangal.......... Rívok a röhögéstöl, fáj! Közben elszaladtam a sisakért,meg a sminktükörért! 15h-ra megyek a vadállatért,csapok egy kört és kilököm belőle az olajat is mán' akkor!
....
te cserélted az olajat motulon belül milyen ment bele
51€ volt
Elhoztad már a kis beteged? Vagy mikor lesz kész?