itt a forumon van egy Kutya nick névvel rendelkező ember, tőle viszonylag olcson lehet beszerezni cuccokat, nekem csak egy bajom volt ezekkel hogy nem végtelenitve árulják,,,,jah amugy zzr es topicba gyorsan megtalálod
Vazee!
Kb. 10 hónapja kísérem figyelemmel ezt a fórumot, most kb. harmadik alkalommal jött fel ez a téma.
Mondjátok már el, miért fáj nektek, ha valaki fokozatjelzőt rak a motorjára?!
Szerintem előbb tisztában kéne lenne azzal hogy mire szolgál egy fokozatkijelző..aztán papolni itt.
Minek van a motorodon sebességmérő? Nem érzed a sebességet? Robogót neked........ gratulálok
Jó nagy LÁMA lehetsz, hogy nem tudsz normálisan sebességet váltani kütyü nélkül. Innen (is) ismerni meg a profi és az amatőr motorosokat. Miért nem vettél inkább egy robogót?
én mondjuk nem szégyenlem de elég gyakrnak akarok 7.et váltani most hogy egyel kisebb fogaskerék van rajta szerintem még gyakrabban jön majd elő, és ez post abbol adodik hogy az ember érzésből vált és 6. olyan erőt érzek benne hogy lazán váltanék
nah szerintem erre jo a fokozat kijelző
Amúgy ezt használja Karu meg Jézusom: GiPro
A bekötéssel volt egy kis trükk nekik, de megoldották. Az ABS-es verziókkal trükközni kellett nekik.
Itt kérdezd őket: motorozz.hu Fazer fórum
Lentebb írókhoz:
Egyébként a vélemény az egy dolog,el kell fogadni,csak lehet másként is írni.De ok,nem vettem komolyan
Kb. 10 hónapja kísérem figyelemmel ezt a fórumot, most kb. harmadik alkalommal jött fel ez a téma.
Mondjátok már el, miért fáj nektek, ha valaki fokozatjelzőt rak a motorjára?!
Minek van a motorodon sebességmérő? Nem érzed a sebességet? Robogót neked........ gratulálok
nah szerintem erre jo a fokozat kijelző
Egyébként én is ezt nézegettem csak valamiért nincs Yamaha modellekre,de ha megoldható az nagyon jó.
GiPro
A bekötéssel volt egy kis trükk nekik, de megoldották. Az ABS-es verziókkal trükközni kellett nekik.
Itt kérdezd őket: motorozz.hu Fazer fórum
Szerintem "érzésből" kell váltogatni, nem kijelző alapján.
www.motordiszkont.hu