Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a forumon van egy Kutya nick névvel rendelkező ember, tőle viszonylag olcson lehet beszerezni cuccokat, nekem csak egy bajom volt ezekkel hogy nem végtelenitve árulják,,,,jah amugy zzr es topicba gyorsan megtalálod
Meglett igen,látom olvasol ott is

Lentebb írókhoz:
Egyébként a vélemény az egy dolog,el kell fogadni,csak lehet másként is írni.De ok,nem vettem komolyan
Fazerhez hol lehet venni olcsón láncot és lánckereket? Mondjuk DID-t.
Hoppá az az Attila az Ákos akart lenni
Nekem nem fáj, csak véleményemet mondtam el, sőt "segítettem" is Attilának elindulni a keresésben, és meg is lett az eredménye.
mert neki nincs amugy meg nem kell komolyan venni az ilyen "beszólásokat"
Vazee!
Kb. 10 hónapja kísérem figyelemmel ezt a fórumot, most kb. harmadik alkalommal jött fel ez a téma.
Mondjátok már el, miért fáj nektek, ha valaki fokozatjelzőt rak a motorjára?!
Szerintem előbb tisztában kéne lenne azzal hogy mire szolgál egy fokozatkijelző..aztán papolni itt.
Minek van a motorodon sebességmérő? Nem érzed a sebességet? Robogót neked........ gratulálok
Jó nagy LÁMA lehetsz, hogy nem tudsz normálisan sebességet váltani kütyü nélkül. Innen (is) ismerni meg a profi és az amatőr motorosokat. Miért nem vettél inkább egy robogót?
sznk egy fz1-n tvenni helyette kicsit ujjabb kicsit nagyobb kicsit jobb bar ezt is szeretem de megis......
Hát mit mondjak...ismerem az érzést
én mondjuk nem szégyenlem de elég gyakrnak akarok 7.et váltani most hogy egyel kisebb fogaskerék van rajta szerintem még gyakrabban jön majd elő, és ez post abbol adodik hogy az ember érzésből vált és 6. olyan erőt érzek benne hogy lazán váltanék
nah szerintem erre jo a fokozat kijelző
Rendben,köszönöm.
Egyébként én is ezt nézegettem csak valamiért nincs Yamaha modellekre,de ha megoldható az nagyon jó.
Amúgy ezt használja Karu meg Jézusom:
GiPro
A bekötéssel volt egy kis trükk nekik, de megoldották. Az ABS-es verziókkal trükközni kellett nekik.
Itt kérdezd őket: motorozz.hu Fazer fórum
Még hét végére is szar időt jósolnak Mikor lesz már jó idő Már itt lenne az ideje
Nem azért fogok venni hogy ha veszek hogy tudjam mikor kell váltani,mert arra nem igazán jó.
Szerintem fölös pénzkidobás, de ha neked feltétlenül szükséged van rá, akkor vegyél egyet.
Szerintem "érzésből" kell váltogatni, nem kijelző alapján.
Neméppen.
Ja, az amatőrök, akik nem tudnak váltani, előszeretettel hazsnálják
Használ valaki fokozatkijelzőt? Ha igen milyet és hol szerezte be?
Szia! Mit veszel helyette?
Ha vkit érdekel egy szép állapotú 600 as fazer 2000 es évjárat fekete igen penge http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=136726
Ilyen időben Fujj eladó a mocim a ktutya nem hívott még
a haverommal indultunk sisakot venni nem igen jon ossze motorral
2004 FZ6S gyári új első fékbetétek eladók 9780Ft/ pár
www.motordiszkont.hu