Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis vidi.Még jó hogy a kocsik közt nem fér el a porsche! Olyan "papós-caféréceres" lett a karika,az alapjárat mint a mesében hol volt,hol nem volt! Ugyhogy bandáztunk a b.kuton fórumosokkal. Ma voltam a Yahamába' ,holnapra lesz info....
Nyugodtan bikázhatod, nem lesz baja, de egy töltés akkor is kell neki!
Sabato, hogy sikerült a tegnapi gurulás? Mi nagyot csapattunk D-vel meg Rolival!
Köszi még1x!

Ezeket lehet bikázni?
Ja majd az órát kell állitgatnod, de abban krisztinafz6 nagyon jó!
Ne vedd ki,minek,saruk le ,edd rá egy órácskára,indulnia kell!
Most lám az adatlapodon S-es (jó kicsi) , kérdezd Karut mintha a muúkor dumcsizták volna hogy valamivel rafkósabb az S tanklelökés téma!
Köszi!

S-es, de gondolom ennek is ott van. Ha kiveszem az aksit feltöltöm és visszateszem, van valami amire figyelni kell?
Fazer biker óriási munka előtt állsz, ha N-es a motorod kiveszed a tank csavarokat a váznyaknál,felhajtod és láss csodát ni ni egy akksi
Üdv mindenkinek!

Most lett 2.5éves a motorom. Eddig még nem volt probléma az indulással. Októberben letettem a garázsba(15C) és sajna nem volt időm beindítani kicsit járatni. Most sajna le is merült. El lehet kerülni az aksi kivételét valahogy? Ha jól tudom akkor a tank alatt van. Meddig bírják ezek az aksik?

Válaszokat előre is megköszönöm.

Tisztelettel: Tamás
Jaj szijjaaa Devy én is láttalak nagyon jól huztad a motorbiciklinek! Kafa volt! Én is intettem! Egy gázfröccsöt azért nyomhattál volna, na mind1.....
helló
van köztetek vasmegyei rajtam kívül?
Sziasztok!
Sabatojr! A múltkor láttalak a szoli előtt! Intettem!
Jön a jóidő... ;)
Atyaúristen mi van itt Végre van jó hangulat!
gazdaságtalan 10 méterre van az autosbolt ... egy kis séta sosm árt
Freepeti
Freepeti remélem egyszerre 3-4-et veszel,mert amugy gazdaságtalan darabonként érte menni.... 400ft kinyúlás!
Karu elkérjü tőle egy kanyarra? Ugyanis az a mi ótónk....
Pollenszürő? Ja az én szar kocsimban is van! Na azt még soha nem cseréltem! Én bírom a pollent de a blokk nem a csiszoló homokot....
Suzuki he
swift! nem lenézni!