Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olvasd el,lehet segít a választásban:

http://www.sportmotor.hu/teszt...
gumit akarsz cserélni
Jo lenne tudni a metzeler sportec m3 milyen esőben.
Én 19-nél cseréltem az FZ6-on a gyári BT-020-at úgy, hogy 9500 km-rel vettem.
azért kicsit különböző a két gumi M3 az KARU nak van fent, ha jol tudom 10ezret kibír, de majd kijavit ha rosszul mondom
pályahasználat annyira nem röviditi meg a élettartamát, ott inkább az oldala kopik, ami nem is árt mert az utcán elégé könnyen kikockásodik
És kb a metzeler?
a bt 20 egy túragumi, kb 15-20 ezret.
Heló!
Lenne még az előző hozzászólásomhoz fűződő kérdés?
Mennyit bír élettartamra a bt 020 és a metzeler spotec m3 nem pálya haználatnál?
ejjj mi folyt itt tegnap! sok sült agyú
tudtommal is egykomponensű a bt20, és szerintem ahol kilehet használni ezt a motort az egyedül a hring
Azt akartam írni, hogy a cikk alapján a BT-012 ÓTA mindegyik kétkomponensű, de neked jobban hiszek.
Még nem voltam pályán, de ott legalább ki lehetne használni egy kicsit. Köszönöm a tapasztalatokat.
Most bt 020-van. De lehet a következő metzeler sportec m3 lesz.
A BT-020 az homogén abroncs. Nem tudom milyen időket mész de 2.20-ig biztos, hogy nincs vele baj.
Mivel 8000 alatt nem nagyon húz a kicsike, ha lendületesen akarsz motorozni, akkor 7-8000-nél nyugodtan visszakapcsolhatsz. A váltó bírni fogja. 14-nél kezdődik a piros...

A BT-012 elvileg minden gumi kétkomponensű, legalábbis a Motorrevü szerint:
BT-021 Motorrevü teszt
Én mentem vele a HRingen egy pár kört, semmi baja nem lett, bár igaz, hogy nagyon lassan, mert alig fél éves volt a motorom (meg a jogsim is... )
az oldalán a szivecske az nagyon odaver! hasonló ötleteket várok örömmel! ne aggódj! tudod a mondást! a Jó isten fizesse meg!
qva jó lett! Nem tudod ki tudná nekem így megcsinálni
....banzááááááááááj........
Fő a magabztosság, holnap újult erővel ostrom!
ja késő.....jóéccakát......most komolyan......vagy nem.........
Hu bakker, kicsit gondolkoznom kellet a mellékelt ábrán, de leesett... Késő van már...
csak nehogy veri is úgy fizessen....
Oliver ba.. meg áruló vagy? Ketten erősek vagyunk! Trónkövetelők!
Ismét az a művészi vénád, egyem a szíved..
Megvan, ezlesz, csak ezen a szemétdombon már Krisztián kapirgált hamarabb, betörhetetlen.
Rózsaszinü gumicsizmát! Veri jó lett a matricázás!