Nem az a gond,mivel ezt visszahívták(TPS) cserélnék bárhol bárkinek! Ha van regisztrált garancia! De ma mondta a doki,hogy európa boldogabb de mindenképpen gazdagabb felén,a motoros boltos német,olasz (nem képviselet)a gyárból kupacban,gari nélkül kéri a mocikat,jóval olcsóbban, és vagy az első vevőjének bevállal garit vagy eggyáltalán nem! Hamarosan kiderül a betegem milyen!
páran irták már itt hogy megkellett "harcolniuk" hogy ingyen cseréljék! mert náluk is ha jol emlékszem az volt a gond hogy nem magyarországi volt a gép, szoval ha nem volt cserélve akkor tök mindegy honnan vetted vagy melyik országbol,,,
jobbulást a betegnek
Igen,profikhoz mentem,nem vittem,ágyban volt. Nem volt még cserélve,eddig úgy néz ki és lehet hogy "szürkeimportos" japánból. Tehát lehet hogy fizetős,de kedvező megoldást ajánlottak,ha ez van. 2004, 15ekm.
Szijjjja,á nem vagyok én amúgy annyira vicces! Beteg a mocim ma voltam orvosnál vele,csunyán köhög-fuldoklik ha elengedem a "kezét" néha még el is ájul! J.hétre gyógyitják meg!
Nem kell levenni az idomokat! Kitekered a tank ülés alatti csavarját, felemeled a tankot, hogy beférjen a kezed, majd lehúzod a csöveket, vezetékeket, és kihúzod a tankot az idomok alól. Ennyi.
Bocs,de kiállítottunk, így nem túl sok kedvem és energiám bele nézni a forumba.
Ha valaki tényleg sűrűn (5-6ezer) cseréli az olajat akkor tényleg felesleges minden alkalommal szűrőt cserélni.
Az akkumlátoroknak a legnagyobb haláluk ha nem dolgoztatják . Az állásban mennek tönkre.
A legjobb megoldás a téli hónapokra a csepptöltő. Harmad annyiba sem kerül mint egy aksi.
jobbulást a betegnek
amugy mikor jött elő? hány évesen mennyi km errel
de mi a nyűge? vagy mi a konkrét baja kiderült már
Ha lehet ne gyujts rá
Ha valaki tényleg sűrűn (5-6ezer) cseréli az olajat akkor tényleg felesleges minden alkalommal szűrőt cserélni.
Az akkumlátoroknak a legnagyobb haláluk ha nem dolgoztatják . Az állásban mennek tönkre.
A legjobb megoldás a téli hónapokra a csepptöltő. Harmad annyiba sem kerül mint egy aksi.
...ha tévedek valaki javítson