Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmentem egy körre ma mivel a 10fok szimpatikus volt...erre félúton elkezd havazni
nah mi ez a néma csönd? jön a tavasz! jön a jó idő! -2 fok! hó ,eső
khm....khm...azt már én kihasználtam...khm...kerités ugrás...khm.....vagy a betegem az másik eset?
mondtam én! hisz most hallottam hogy a rádiobahogy az 1. implantátum az ingyenes!
trallala-trallala megkapja azt a kis szervet a drágám, támogatja a TB! trllala-trallala.
TPS szenzor kb. 10-12 ekm-nél jelentkezik... tünetei: hidegen normális alapjárat, üzemmelegen gázelvételnél nincs alapjárat és lefullad a jószág...
Nem az a gond,mivel ezt visszahívták(TPS) cserélnék bárhol bárkinek! Ha van regisztrált garancia! De ma mondta a doki,hogy európa boldogabb de mindenképpen gazdagabb felén,a motoros boltos német,olasz (nem képviselet)a gyárból kupacban,gari nélkül kéri a mocikat,jóval olcsóbban, és vagy az első vevőjének bevállal garit vagy eggyáltalán nem! Hamarosan kiderül a betegem milyen!
páran irták már itt hogy megkellett "harcolniuk" hogy ingyen cseréljék! mert náluk is ha jol emlékszem az volt a gond hogy nem magyarországi volt a gép, szoval ha nem volt cserélve akkor tök mindegy honnan vetted vagy melyik országbol,,,
jobbulást a betegnek
Igen,profikhoz mentem,nem vittem,ágyban volt. Nem volt még cserélve,eddig úgy néz ki és lehet hogy "szürkeimportos" japánból. Tehát lehet hogy fizetős,de kedvező megoldást ajánlottak,ha ez van. 2004, 15ekm.
szerintem meg megintugratott itt mindekit és röhögött egy jot otthon magába
de akkkor szakszervizbe vitted nem? ha jol tudom ingyenesen cserélik,,,
amugy mikor jött elő? hány évesen mennyi km errel
Elkapták még ezek szinte mind vietn....ööööö....japánban! Valami TPS ebola virus(remélem).
Szerintem a tanklevételhez gondolta...
Miért is kell leengedni a benzint?
komolyan? tuti influenzás!
de mi a nyűge? vagy mi a konkrét baja kiderült már
Szijjjja,á nem vagyok én amúgy annyira vicces! Beteg a mocim ma voltam orvosnál vele,csunyán köhög-fuldoklik ha elengedem a "kezét" néha még el is ájul! J.hétre gyógyitják meg!
megjöttem poén gyáros mára nem tartogatsz valamit ma jobb kedvem van
Előtte szivd le a benzint.
Ha lehet ne gyujts rá
Nem kell levenni az idomokat! Kitekered a tank ülés alatti csavarját, felemeled a tankot, hogy beférjen a kezed, majd lehúzod a csöveket, vezetékeket, és kihúzod a tankot az idomok alól. Ennyi.
Bocs,de kiállítottunk, így nem túl sok kedvem és energiám bele nézni a forumba.
Ha valaki tényleg sűrűn (5-6ezer) cseréli az olajat akkor tényleg felesleges minden alkalommal szűrőt cserélni.
Az akkumlátoroknak a legnagyobb haláluk ha nem dolgoztatják . Az állásban mennek tönkre.
A legjobb megoldás a téli hónapokra a csepptöltő. Harmad annyiba sem kerül mint egy aksi.
ja,arról nem találtam semmit...szerintem nincs is még időpont
...ha tévedek valaki javítson
de én kimondottan yamaha nyiltnapra, tesztnapra gondoltam
nekem úgy mondták hogy április 4. előtte csak a licenzesek
nem tudja már véletlen valaki mikor lesznek nyilt napok hring, örkény
Ákos,szép a gépeden,hogy fekete blokkos! Átfestem én is...