sok tapasztalatom nincs, de amit eddig letudtam szürni a ma 100km eremből az az hogy városban nyugottan lehet menni vele 6.ba és városbol kimenet nem kell lefele váltogatni, 6.ba 90-100 km/h nál ha odahuzod rendesen megindul ott se kell vissza pakolgatni, 2es be kerékre jön , kb ezeket tudom eddig mondani, meg azt hogy picit sürőbben lehet váltogatni,
viszont kiváncsi leszek igy mennyit csal az óra,,,
ausztria van tervben... relatív, hogy mi nagy, ez max. 2000 km, de azt június végére tervezzük, a műszakim meg júlisuban esedékes, addig még fogok motorozni elég sokat és meglátjuk hogy jön ki a lépés
Brutus haveroknak van fent Monstereken Roadatack,utálják nagyon, 5-7 e km nem is látszik rajtuk újszerüek,alig várják ,hogy valami tapadósra cserélhessék! Szerintem inkább motorozz élvezetesen-biztonságosan egy kopós gumival 5 ezret mint egy keménnyel, betojva 9ezret!
Kozmax ez az a képen jelölt? Mennyi az ára ha az alvázszaá szerint kiderülne hogy mégsem bónuszcserés? Freemailpeter akkor érdemes kicserélni az el.lanckereket 1-el kissebbre? Pont ezen törpölök.
kb 8500 km nél vettem le, most mértem meg hátul még 1,6-1,7 mm van rajta, szoval még futott volna, nem volt rossz gumi végül is ,pályán egyszer se csuszott meg, keményre fujva utcán azért csuszkált, de a mostani gumi diablo corsa ugy vettem észre puhább ettől is, voltam vác fele kicsit kanyaroni ma, jo volt
héten lett kicserélve a kis fogaskerék egyel kisebbre, hát nem rossz 2esben gázhuzásra kerékre jön
9-10-re számítok mert annyit mondott a gumis is... az hogy mennyit fog kibírni azért kétséges mert nyáron vinnem kell a motort műszakiztatni és ha addig megejtem a nagy túrát akkor lehet hamar kell cserélnem... a BT020-at 15.500 körül cseréltem...
Jövő csütörtöktől az egyik áruházban motorosoknak (is) való akkutöltőt lehet majd kapni, tudásához képest kellemes áron: http://www.aldi-hungary.hu/hu/...
nekem is road attack van fent... tavaly már azzal mentem túrázni (szerpentinekre... videóimnál fent van) és a gyárihoz képest nagyon szuper volt.... nekem most van benne 4 ezer km... még ennyit sztem ki fog bírni ahogy elnézem...
viszont kiváncsi leszek igy mennyit csal az óra,,,
a gumim meg ilyen most... (telefonos kép csak)
kb 8500 km nél vettem le, most mértem meg hátul még 1,6-1,7 mm van rajta, szoval még futott volna, nem volt rossz gumi végül is ,pályán egyszer se csuszott meg, keményre fujva utcán azért csuszkált, de a mostani gumi diablo corsa ugy vettem észre puhább ettől is, voltam vác fele kicsit kanyaroni ma, jo volt
héten lett kicserélve a kis fogaskerék egyel kisebbre, hát nem rossz 2esben gázhuzásra kerékre jön
Lesz ugyanekkor nyomatékkulcs is: http://www.aldi-hungary.hu/hu/...
Hanem motorozunk.
Tök mindegy mit csinálun k szivatnak minket.