Karu,akkor foto-shopp-osak a képeid? Jól sikerültek!Krisztinafz6 térdreborulunk előtted mert mentél már pár km-t a motoroddal! Ha Kiszel Tündi vesz fz6-ot őt is fogjuk imádni!?
Márkatársak tegye fel a kezét aki cserélt már úgy olajat a SAJÁT motorjában,hogy olajszűrő cserét hanyagolta és ezt a cserét 20 ezer km-nél tette(bár én nem ezt láttam a manualban,de a szürőre valóban ezt irja!)O16] A levegőszürőre azt irja a manual(ha jól silabizáltam) hogy 40 ekm! Tehát egy átlagos használónál 6-8 évig 1 lev.szűrő lesz a mociban! Ez komoly! Én a kocsimban minden tavasszal cserélem km-től függetlenül......
Madár? khm....khm... Te akkor már próbáltad,ha tudod hogy 1 h-rol indul! Soha ne cseréljétek,dobjátok j.gépbe,diszkós tinikre költsétek szaxi reményében!Ha ilyen tételeken variáltok,akkor gondolom milyen precizen megkaphat mindent amit kell,a mocitok! Majd hírdetitek 2 év múlva:gondos gazdától....
Nem-nem-nem, egy órával indul, így hajnal egykor kell rátenni az akkura a sarut. Bekapcsolod a Petőfi rádiót, és az ötödik sípszó után gyorsan rácsatlakozol az akku pozitív pólusára.
a motoromban 15500nál cseréltem, de hogy minek azt magam sem tudom
Nem mindig mondunk igazat.
Utána jót mulatunk rajtatok
Amúgy már van motoremelő a családban, csak a motorra kell szem... És az FZ6-ra is vagy 40k volt szereléssel a középállvány...
Hát ez zseniális