Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

400ft? Milyen ótó a he?
valóban sok az a 40 ezer km, de a pollenszűrőt én 25-30 ezrenként szoktam cserélni.
Felőlem, térdre borulhatsz előttem.
bnőm kocsijába én is mert 400 ft
a motoromban 15500nál cseréltem, de hogy minek azt magam sem tudom
Karu,akkor foto-shopp-osak a képeid? Jól sikerültek!Krisztinafz6 térdreborulunk előtted mert mentél már pár km-t a motoroddal! Ha Kiszel Tündi vesz fz6-ot őt is fogjuk imádni!?
Jó szar kocsid lehet.
Légszürőt mi nem cserélünk berakjuk az automata mosogépbe
Kérdésem lenne mi az a piros gomb a kormányon?
Márkatársak tegye fel a kezét aki cserélt már úgy olajat a SAJÁT motorjában,hogy olajszűrő cserét hanyagolta és ezt a cserét 20 ezer km-nél tette(bár én nem ezt láttam a manualban,de a szürőre valóban ezt irja!)O16] A levegőszürőre azt irja a manual(ha jól silabizáltam) hogy 40 ekm! Tehát egy átlagos használónál 6-8 évig 1 lev.szűrő lesz a mociban! Ez komoly! Én a kocsimban minden tavasszal cserélem km-től függetlenül......
Tévedsz nem vagy képben
Nem mindig mondunk igazat.
Utána jót mulatunk rajtatok
Te max. csak a tükröd előtt vagy képben......úgy látom.
...én az olajszürő cserén törpölőknek mondom... azért képben vagyok nagyjából ki-kicsoda itt!
Nem,nem jos88 okos kérdés volt! Cseréld 20 ezrenként!
szerintem ezt pont rossz embereknek mondod
én 5000ft ért vettem bontobol azért lánc kenésnél könyebb igy,,,
Madár? khm....khm... Te akkor már próbáltad,ha tudod hogy 1 h-rol indul! Soha ne cseréljétek,dobjátok j.gépbe,diszkós tinikre költsétek szaxi reményében!Ha ilyen tételeken variáltok,akkor gondolom milyen precizen megkaphat mindent amit kell,a mocitok! Majd hírdetitek 2 év múlva:gondos gazdától....
Mert nehéz. Két szem az sokkal könnyebb. És az én tudásommal már minden deka súly számít!

Amúgy már van motoremelő a családban, csak a motorra kell szem... És az FZ6-ra is vagy 40k volt szereléssel a középállvány...
Akkor szerintem te 30000 ként cseréled.
Onnan tudja a madár hogy igy kell mert ö is igy állitja be még a karórát is
Manual szerint 20 ezrenként kell szűrőt cserélni, én 6 ezrenként nem cserélném.
Nem-nem-nem, egy órával indul, így hajnal egykor kell rátenni az akkura a sarut. Bekapcsolod a Petőfi rádiót, és az ötödik sípszó után gyorsan rácsatlakozol az akku pozitív pólusára.
Na végre. ezt vártam hogy te vagy Kozmax válaszoljatok. Akkor csak nem volt olyan hülye kérdés.
Bár nem érdemlem meg,mivel az éjfélkor csak egy "j"! Megcsúszott az ujjam....khm.....
Köszönöm mester!
Éjfélkor tedd rá a sarukat.
Hát ez zseniális