Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak volt nemde?
Ááááá csak egy paparazzi.
Ennek nem jól van beállítva az egyenesfutása szerintem
az ott a háttérbe te volnál
elég ronda egy ótóóó
Én szívesen cseréltem volna,bár a multkor kicsit megnyomtam az orrát,de már kész van!
fel is irtad nehogy elfelejsd
Jaj pedig 16 h-tol várlak a poénnal! Hiába.
te humorzsák! te ülj a saját tragacsodba mi meg a sajátunkba! nincs csere bere
Kár azért az oldalért! Na gyerekek emilben körbeküldeném a foglalási listát,hogy ki mikor akarja használni a mi ótónkat? Most Freemailpeti barátnőjénél van! A jövő héten Karué. Csak nehogy pont nálam legyen cserés a légszürő!
Én másra értettem...
Ez működik: www.fz6.uw.hu
Sajna már egy ideje nem...pedig nekem is kellett volna
Á nem működik... :(
Amúgy itt találsz szervízkönyvet és kezelési útmutatót (magyarul)
www.fz6.uw.hu

Ezt kikellett próbálnom... :D
No mégegy:
Hoppá, lemaradt a kép:
Mielőtt teljesen magadba fordulnál, vess pár pillantást a képekre:
A és B paneleket kell levenned, majd a 2 csavart kell kihajtanod a tank felnyitásához. Az alatt találod az aksit. Nem bonyolult, no para, don't fos!
A fejidomot nem kell levenni, sőt egyáltalán nem kell a fejidomhoz nyúlni.
Nekem is most merült le az akksim (lentebb már írtam, nagy kétségbe esve ) de 2 perces "szerelés" és 2 órás töltés megoldotta a "problémámat"

Üdv:Jim-X
Javaslom, ha már szétszeded a motort (hogy hozzáférj az akksihoz), tegyél rá egy szivargyújtó kivezetést, vagy valami hasonlót. Hidd el, legközelebb nagyon hálás leszel magadnak, hogy nem kell mégegyszer levenni a fejidomot és a tankot.

Nekem azt mondták a szakértők, hogy egy akksi kb. 3 évig bírja. Ezt az időt aztán lehet növelni a folyamatos gondozással és a meleg szobában tartással.
Akkor az még nem most lesz sajnos! Még hétvégére mondják a havazást! Vagy esetleg motorosszánnal...
khm......khm.....majd diszkréten....khm..... Tokaj felé a kompon,ott nem tudnak lehallgatni..........
És az "E" betűről van már valami hír? Engem is érdekelne! Tegnap kiugrott elénk egy rendőr a nagy hangra, de nem kötekedett,csak motorbuzi volt!