Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem FZ1 van, bár csak novemberben vettem és még az idén se volt túl jó idő, úgyhogy még én is csak ismerkedek vele.
A fogyasztásáról én is érdeklődtem már itt a fórumban, de mindenki azt mondta, amit én is tapasztalok: 190km-nél már tartalékra vált. És még csak nagyon piánóban megyek vele... Ez olyan 7.5 körüli fogyasztás.
Azért már voltam vele Dobogókőn, és a hideg aszfalt ellenére nagyon élvezetesen lehet vele kanyarogni. Azért másabb, mint a 600-assal, mert keskenyebb a kormány meg a hátsó kerék is szélesebb.
A bejáratás már megvolt, úgyhogy már egy kicsit meghúzattam párszor. Hááát... nagyon megy!
Láncszettet 40 ezrenként szoktam cserélni......
Először is gratula szép helyeken jártál. lánc csere kell nekem kb 20000 volt a vasban mikor cseréltem de ez mondjuk használat függő is azért ugyan úgy mint sok minden fékek gumi stb....
3 csavar tartja a lengővillát. 10 perc alatt kint van, és ha közben időd is engedi, akkor bezsírozhatod a lengővilla és a teleszkóp tűgőrgőit is. Egy lánccsere km hossz után nem árt neki, hidd el.
Így köszönöm van de nem nagy dolog otthon sem. Lenne vkinek egy fz1 es e tudna írni róla egy két dolgot menet tulajdonságokat tapasztalatból fogyasztást ilyesmi mert ami néhány újságban van az katasztrófa nekem nem az a fontos lehet e vele kézen állva egykerekezni hanem hogy tényleg hogy viselkedik az úton kanyarban meg ilyesmi mert nagyon fáj egyre a fogam persze ha eladtam az fzs600am at
A lengőkart kiszedni,a lánc miatt? Kinyulás! Gratulálok! Az imetben 6e párszáz egy láncszerelő bigyó. Bár én a láncot nem kókányolnám otthol. Ha szerelhetnéked van, cseréld le a két lánckereket,hogy ne unatkozz,majd gurulj el e legközelebbi yahamához (ha távoli egy normális szerelőhöz) és szerintem egy ezresért összepattintja az új láncodat felelőséggel, szakértelemmel! Szerintem!
Szia,

arra nem, de Szada felé igen utána meg Gödöllő.
Sziasztok!

Gurultunk ma egy jót szob felé, elég sok fz-st láttam ma!
Járt ma közületek arra valaki?
Nekem úgy tűnik, ő ért hozzá:
www.lancszett.hu
Ja nekem is fazer em van mert koros fazer mániaban szenvedek
mondtam h nem személyeskedek azon igen igazad van bár nem hiszem h az az egyszerübb a szerszám örök darab én csak megjegyeztem vmit h a többi moci között van ilyen is
a fazeren meglehet csinálni,,, hol érdekel engem más motor amikor nekem fazerem van?!
ha minden igaz elöl15 hátul 48 as sunstar fogaskerék meg d.i.d. lánc komplettem került 159euro ba hogy értek e hozzá nézd meg min motorozok 5 éve http://www.hasznaltauto.hu/2821134_yamaha_fzs600_2000 aki kiszedi a villát biztos jobban tudja de nem személyesdkedek ahogy noveled a lanckerek meretet elöl v hátúl ugy csökkenik ill nő a vegsebesseged ill ugy más a gyorsulas mint a versenybiciklinél egy fogat eltérni elenyésző nincs nagy kül
amit én vettem az SUNSTAR márjú , ha mindegy igaz iylen a gyári fogaskerék is,,,
2000es Fazer láncszett csere:
- Milyen lánc jó még a DID-n kivül? RK, Iris? Mik vannak még ami jó és nem nagyon drága?
- Ha mondjuk előre egyel kisebbet rakok hátra nem kell nagyobb nem? Hány fogas van alapből elől és hátul? Mennyit szoktak változtatni rajta?
- Fogaskerék milyen márkájú jó? JT.... ?
- X vagy O gyűrűs lánc kell? Melyik milyen?

Kösz ha tud vki segiteni aki ért is hozzá!
mert az egy dolog h a Fazerből pont kijönn úgy de jópár motor van amiből nem jön ki
meg mondjuk nem tudom a zárt rendszerű vázból mégha kivetted a lengővillát és egy gumi szilented meg gumibakod nem szakadt meg a telót is kibontottad hogy húzod át rajt a végtelenített láncot aztán ha a te vasad másmilyen ám legyen tévedni .... de sztem a vázon nem jön át a lánc
megvan a kis szerszám a lánc cseréhez http://www.bazismotor.hu/Image...
nem kell kivenned a hátsó villát a cseréhez csak kell hozzá egy sépci szerszám amivel szét tudod nyomatni meg össze és a végén le is tudod nittelni vele kb fél órás mutatvány én is otthon csináltam nemtudom de kb30euro az a kis szerszám vagy mennyi volt én is did láncot raktam fel igen penge
OMG u made my day!
Na igy már mindjárt érti a hülyébbje is! Köszönöm!
még nézd meg a pinkmotors nál meg nagyvas.hu nál ezek viszonylag olcsobb helyek,,, vagy motoroazis,,,
ugy képzeld el, mint a régi szimoknál meg mz knél nem volt végtelenitve, volt egy szem amivel a két végét össze lehet kapcsolni ,
a gyári meg végtelenitve van ,tudtommal, azaz nincs benne szem, és csak ugy tudod cserélni igy a láncot ha kiveszed a hátsó lengővillát, remélem érthető
Sziasztok! Sajnos el kell adnom a szívem csücskét. Ha itt találnék egy megfelelő gazdit aki ugyanúgy tudja óvni mint én akkor várom hívását.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Sziaszto
k.
Bocs az OFF-ért!
Mi az h nem végtelenitve? Nem értem. De azért köszi! Te mindig segitesz nekem!