Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere le délre... Bajától mondom hogyan menj ha gondolod
Hali!
Úgy néz ki megyek a Jövőhéten egy hétig a Balatonra.
Debrecentől nem tudtok egy jó kis kerülő utat hová érdemes benézni?
Lehet nagyobb kerülő is...
Aki ismeri a Szlovák utakat az segítsen már legyenszives. Arra vagyok kiváncsi, hogy a Szlovák 72-es út minősége milyen? Átmegy az alacsony Tátrán, ezért érdekelne a minősége. Én még nem jártam arra.
Itt
egy link a tervezett útvonalról.
Az a bukógomba soha nem fogja kitörni a vázat, ahhoz gyenge a tartója.
Peti! Vagyok, ment a mail!
Jolbeszélsz Pezinok sokkal jobb mint a Mátra van ott egy szakasz ami motor verseny pálya dupla szalagkorlát stb leis videoztam.
Ja-ja a gyári accessoriesnál feltüntetik, hogy a kettő együtt nem. Bár megoldod(-tad), ismerlek...
Vettem 27000ért egy Givi bukovasat aztán szétvágtam flexxel mert nem ment fel a hasidom miatt még egy kicsit átalakitom és jó lessz
A bukogombát eladtam attol félek hogy kitőri a vázat.
Pezinok, vagy mi, igaz? Olyan mint a Mátra: sok az őrült...
Okés, akkor én kérek szépen egy garniturát szürke színben. A láncfeszítő díszcsavarból is szeretnék egy szettót.

Túra: sajna menet közben nem tudtam fényképezni, voltak baromi jó helyek...

Olasz Dolomitok jeeee
És az 503 as ahoz mit szólsz én ott is jártam felderités képpen hát az ott van a szeren
AZ 525ösön jártunk az 524esen még nem de ami késik az nem mulik.
Igen ez négy darab ára olyan szinüt csinálok amilyet kérsz ebben nekem nincs üzlet kb ennyibe kerül az előállitás. Neked csak annyi a dolgod hogy felcsavarozod rá ha van rá igény a láncfeszitő diszcsavar is gyártható.
Köszi a képeket szép helyeken jártatok.
Ez négy darab ára?
Hátulra is tudsz szürkét?
Annak csak a vége az érdekes. 524+525 érdekesebb...
Ja. Gagyi kínai készlet, amit az Auchenben vettem. Viszont egyszer mar kellett. De csak a hosszútávú túrák miatt vettem.
Szia nem tervezek most hétvégére gurulást de mondok neked egy jo tippet ha jót akarsz motorozni Szlovákia 527út nagyon közel van hozzátok kb 30km olyan szerpentin hogy beszarsz
Képet tudnál felrakni?
Hali!
Vasárnap megyünk balatonalmádiba(ha jó idő lesz) merre leszel, nincs kedved csatlakozni hozzánk?
Tengely bukogombákra rendelést felveszek ezüst és fekete szinben Yamaha logóval ellátva.
18500 huf egységéron Fz6 ra és S2 re is.
szeva Olivér!

emailban nem tudlak utolérni,hátha itt,,, hétvégén mi lesz?
srácok!

ti rendelkeztek égő készlette vagy csak én vagyok ilyen balekk hogy még mindig nem szerezte be ,gyárilag miért nem adnak hozzá
hát nekem is van egy kis tapasztalatom mindkét motorral, bár GS csak tanulómotorom volt a motoros suliban, az FZ6-ba meg most már azért lassan 10 ezer km-t beleraktam, árban sem nagyon lehet egy lapon említeni őket, ha netán találsz valami olyan FZ6-ot ami feltűnően olcsó az legyen gyanús...
Mazsola!
Én 1,5 hónapja cseréltem le 4 év használat után a gs500-omat, FZ6 Fazerre. Mindenben sokkal jobb. Nagyon szerettem a gs-t (50-50% bp.-i és túra használat), de piszok hamar el tudtam felejteni. Jobb a tükre, fékje, szélvédelme, stabilitása, kényelme, kanyarvételi birtonsága, lámpája, stb. Viszont! Ha nem vagy már kb. 30 éves és nincs a hátad mögött 4-5 év és min. 25.e. km. ne vedd meg a Fazert! Én megpróbáltam tapsztalatot gyűjteni (3 év etz250, 4 év gs500, most FZ6), de ez a gép szerintem már egy komoly (98 LE!) motor. Ha ott van, úgyis meghúzod, de ha baj van és nincs valamennyi tapasztalat valószinűleg rosszul döntessz.
Kb. ennyi, bár zongorázni tudnám a különbséget. (majdnem akkora lépés, mint az etz és a gs között)
(Bmeg de bölcs vagyok! )