és még mindig tart a szerelésed (nem esett szét) és szépen is muzsikál a leo-dob meg a fazer is szupi bár a gixerrel mostmár ott hagysz ,de csak azért mert hagyom magam majd átmegyek segítek fölszerelni a bódist nehogy elronts valamit
Bibibi... én már szereltem fel sportdobot is Fz6-ra.
+ még diploma előtt megpróbálom a Gixerre is feldobni a Bodist.
( az ezres Gixerem ugyan ennyit eszik mint az Fz6, hogy is van ez? )
A sportdob arra jó, hogy könnyebben meghallanak.
Világbéke
Köszönöm nem volt könnyű választani, elolvastam szinte minden tesztet.
De aztán végül nekem ez tetszett és nem érdekeltek a tesztek, + előtte is Yamaha-m volt.
Értem ez jó hír, nem fogom gyilkolni az biztos.
A rugoról nem tudsz valami infót, a boltban azt mondták, hogy valami közép állásban van ami 70-100 kg.
Nálam az a helyzet, hogy kicsit nehéz vagyok sajnos 110, + utas kb 65, szerinted állítanom kellene, ha igen mire, vagy ezt tapasztaljam ki másképp nem megy.
Ma hoztam haza a gépet, FZ6N még el sem hiszem....
Mindjárt kérdeznék is láma dolgokat:
1. Olvastam a bejáratós témát, azt nem találtam, hogy amíg bejáratós a gép addig csak egyedül szabad használni vagy ez nem számít és vihetek utast?
2. A hátsó rugó erőt láttam, hogy lehet állítani 1-7-ig.
Csak azt nem találom, hogy melyik hány kg-ra vonatkozik, vagy ez csak érzésre megy?
TENX attila001 !
Letettem az egész dologról,nem lesz fokozatkijelző még az idén,inkább kicserélem a kormányt a VASBAN bár az egy kicsit húzósabb árban ( 50 papír).De kényelmesebb lesz! 1 fél évet még kibírja ,hogy pakolom neki a 7-est
én hétfő délután mentem, nah ott aztán kerülgettek mindenhol, egyiknek megnéztem a profilmélységét is meg a mintázatát olyan közel volt, de élveztem, utánunk volt a MERSZ es ott is egy turnus van és akkor jösz le meg fel amikor akarsz,,, nem tünt olyan vészesnek mint amikor én mentem, nálam durvább emberek voltak abban a 20percben
http://www.stsrc.com.tw/news.p... én most ilyet vettem, a lap alján az 5 port-os .28-as. És az autóm is pont olyan. Nagyon megy, az fz6-os 50-60-ig szerintem legyorsulja.
ya, fékcső, fittingek, olajáteresztők,kuplungbowden,komány+ vésúly ( PAZZAZ )
+ még diploma előtt megpróbálom a Gixerre is feldobni a Bodist.
( az ezres Gixerem ugyan ennyit eszik mint az Fz6, hogy is van ez? )
A sportdob arra jó, hogy könnyebben meghallanak.
Világbéke
Ok, akkor így fogom beállítani, köszönöm szépen a segítséget.
De aztán végül nekem ez tetszett és nem érdekeltek a tesztek, + előtte is Yamaha-m volt.
Értem ez jó hír, nem fogom gyilkolni az biztos.
A rugoról nem tudsz valami infót, a boltban azt mondták, hogy valami közép állásban van ami 70-100 kg.
Nálam az a helyzet, hogy kicsit nehéz vagyok sajnos 110, + utas kb 65, szerinted állítanom kellene, ha igen mire, vagy ezt tapasztaljam ki másképp nem megy.
Köszi
Mehetsz vele két személlyel csak ne gyilkold amig bejáratós.
Ma hoztam haza a gépet, FZ6N még el sem hiszem....
Mindjárt kérdeznék is láma dolgokat:
1. Olvastam a bejáratós témát, azt nem találtam, hogy amíg bejáratós a gép addig csak egyedül szabad használni vagy ez nem számít és vihetek utast?
2. A hátsó rugó erőt láttam, hogy lehet állítani 1-7-ig.
Csak azt nem találom, hogy melyik hány kg-ra vonatkozik, vagy ez csak érzésre megy?
Köszönöm, és elnézést ha hülyeségeket kérdeztem.
ha esel ez is görbül meg az is
Hú bmeg, ez a kormány engem is érdekel. Szép ára van, még jó hogy lehet kapni. Ha felszerelted rakj fel légyszi képeket róla.
Karu , kérném a segítséged, szeretnék 1 szivargyújtó töltőt beépíteni a motorba, de nem tom hogy, hova és hogy, kéne köszi
Letettem az egész dologról,nem lesz fokozatkijelző még az idén,inkább kicserélem a kormányt a VASBAN bár az egy kicsit húzósabb árban ( 50 papír).De kényelmesebb lesz! 1 fél évet még kibírja ,hogy pakolom neki a 7-est