Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végsúly
szy!
ya, fékcső, fittingek, olajáteresztők,kuplungbowden,komány+ vésúly ( PAZZAZ )
Na ezt megbeszéltük! Amúgy a családi nap után kéne hazahoznom. Na majd...
és még mindig tart a szerelésed (nem esett szét) és szépen is muzsikál a leo-dob meg a fazer is szupi bár a gixerrel mostmár ott hagysz ,de csak azért mert hagyom magam majd átmegyek segítek fölszerelni a bódist nehogy elronts valamit
Bibibi... én már szereltem fel sportdobot is Fz6-ra.
+ még diploma előtt megpróbálom a Gixerre is feldobni a Bodist.
( az ezres Gixerem ugyan ennyit eszik mint az Fz6, hogy is van ez? )
A sportdob arra jó, hogy könnyebben meghallanak.
Világbéke
"Akkor te egyedül is két személynek számitassz"

Ok, akkor így fogom beállítani, köszönöm szépen a segítséget.
Akkor te egyedül is két személynek számitassz max előfeszités max nyomás a gumiknak két személlyel elől 2,5 hátul 2,9.
Köszönöm nem volt könnyű választani, elolvastam szinte minden tesztet.
De aztán végül nekem ez tetszett és nem érdekeltek a tesztek, + előtte is Yamaha-m volt.

Értem ez jó hír, nem fogom gyilkolni az biztos.
A rugoról nem tudsz valami infót, a boltban azt mondták, hogy valami közép állásban van ami 70-100 kg.
Nálam az a helyzet, hogy kicsit nehéz vagyok sajnos 110, + utas kb 65, szerinted állítanom kellene, ha igen mire, vagy ezt tapasztaljam ki másképp nem megy.

Köszi
Kobor engedd meg hogy gratuláljak jol választottál.
Mehetsz vele két személlyel csak ne gyilkold amig bejáratós.
Sziasztok!

Ma hoztam haza a gépet, FZ6N még el sem hiszem....
Mindjárt kérdeznék is láma dolgokat:
1. Olvastam a bejáratós témát, azt nem találtam, hogy amíg bejáratós a gép addig csak egyedül szabad használni vagy ez nem számít és vihetek utast?
2. A hátsó rugó erőt láttam, hogy lehet állítani 1-7-ig.
Csak azt nem találom, hogy melyik hány kg-ra vonatkozik, vagy ez csak érzésre megy?

Köszönöm, és elnézést ha hülyeségeket kérdeztem.
Szerintem biztos egy Renthal kormányrol van szo de az nem igazán Fazerre való inkább egy KTM re.
Biztos van rajta markolat, kuplung és fékkar és a kapcsolóház. Kompletten annyi.
Én sem tudom elképzelni, ezért érdekel.
amugy 15-20ezer körül is fasza kormányokat lehet kapni, nem tudom mit tudhat egy 50ezres
ha esel ez is görbül meg az is
Szia!
Hú bmeg, ez a kormány engem is érdekel. Szép ára van, még jó hogy lehet kapni. Ha felszerelted rakj fel légyszi képeket róla.
Jenő Kálmán u 48 309542660.
Küldj már légyszi egy emailcímet ahol tudunk beszélni, vagy msn, skype....!
sziasztok!
Karu , kérném a segítséged, szeretnék 1 szivargyújtó töltőt beépíteni a motorba, de nem tom hogy, hova és hogy, kéne köszi
azt hittem csak én csinálom ezt, hogy mindig váltani akarok még egyet... de mióta figyelem a fordulatszámmérőt egyre kevesebbszer történik meg.
7est én is rendszerint pakolom neki, de nem veszi be
milyen kormányt veszel? és 50ezer?
Bocsi srácok hogy ide írok de ha valakit érdekelne egy eladó Yamaha MT-03 akkor a 06305110803 számon elérhető vagyok.
TENX attila001 !
Letettem az egész dologról,nem lesz fokozatkijelző még az idén,inkább kicserélem a kormányt a VASBAN bár az egy kicsit húzósabb árban ( 50 papír).De kényelmesebb lesz! 1 fél évet még kibírja ,hogy pakolom neki a 7-est
én hétfő délután mentem, nah ott aztán kerülgettek mindenhol, egyiknek megnéztem a profilmélységét is meg a mintázatát olyan közel volt, de élveztem, utánunk volt a MERSZ es ott is egy turnus van és akkor jösz le meg fel amikor akarsz,,, nem tünt olyan vészesnek mint amikor én mentem, nálam durvább emberek voltak abban a 20percben
http://www.stsrc.com.tw/news.p... én most ilyet vettem, a lap alján az 5 port-os .28-as. És az autóm is pont olyan. Nagyon megy, az fz6-os 50-60-ig szerintem legyorsulja.