Helló! Tud valaki segíteni nekem?Ezzel mit lehet állítani?Próbáltam,változott is valamit,de mit állítok és hogy kell beállítani?Elöre is köszönöm! http://www.youtube.com/watch?v...
Hali!
Nem tud vki segiteni motor kivitelben Svájcba vagy a környékére?Olaszország vagy ilyesmi?Ha valaki motorért megy ki olaszba kifele esetleg üres kocsival?Persze nem ingyen gondoltam!Vagy ha vkinek az ismeröse akkor is szoljatok légyszi!Kösz
Eladó az alábbi elsőgumi Yamaha Fezerre jó!
Teljesen új, még nem volt felnire szerelve!
Dunlop Sportmax 120/70 ZR 17 D 252.
Személyes átvétel Budán.Póstát, utánvételt nem vállalok, az ár egy hétig érvényes!
érdeklődni a 30.8230-430
Hali
elég sokat szoktam, tavaly ha jól rémlik eggyetlen nyiltnapot,esti gurulást sem hagytam ki.
Az idei yamaha tesztnapon azt hiszem láttalak a h ringen jobban mondva a motorod.
hát azért ezres kezdésnek nem rossz, abban igaza van hogy kéteszmélyel nem érzni meg,
de talán jobb lett volna egy 600as tapasztalatokat gyüjteni, azzal is eltud csunyán szálni az ember, főleg egy 1000sel, ugyhogy csak ugyesen meg okosan!
ugyan ezek az érvek vezéreltek engem is, úgylátszik nem véletlen vesz az ember naked et. csak vicceltem a sportmotorral, hiszen nem is tudok motorozni... haverom apriliájával mentem és majd le tört a csuklóm fél óra után, de az nem is a városba van kitalálva. amúgy 600 ast akartam, vagy a shivert ami 750 es, de haverom azt mondta 1000 est vegyek nem fogom megbánni... ha két személlyel megyek meg sem érzi
ha jol emlékszem ez az 1. motorod,hát ez 150paci szerintem épp elég. nekem azért van iylen motorom mert ezt a stilust szeretem ,nem azt amikor akkora szélterelőm van hogy nem érzem a szelet se,
szabadság érzet ,,, , pályázni meg szeretek de nem tudok sajnos minden honapban 5ször menni,akkorlenne a sport motornak értelme vélemyényem szerint,
másrészt én kiprobáltam és fájt rajta a csuklom, meg én turázni is szeretek azt meg egy sport motorral hát,,, nem lehet valami kényelmes
http://index.hu/tech/hardver/r...
Nem tud vki segiteni motor kivitelben Svájcba vagy a környékére?Olaszország vagy ilyesmi?Ha valaki motorért megy ki olaszba kifele esetleg üres kocsival?Persze nem ingyen gondoltam!Vagy ha vkinek az ismeröse akkor is szoljatok légyszi!Kösz
Ezek a fazer-re való, continetal roadattack árai.
A dunlop sportmax előre 28 hátra 40!
Bocsi hogy belepofáztam....
link
De google megmond mindent!
Mit kérsz érte?
Asszem új ára 19ezer....
A hátsója meg 28 píííz
Teljesen új, még nem volt felnire szerelve!
Dunlop Sportmax 120/70 ZR 17 D 252.
Személyes átvétel Budán.Póstát, utánvételt nem vállalok, az ár egy hétig érvényes!
érdeklődni a 30.8230-430
7000 km enként szoktam. Mobil racing 4T használok.
elég sokat szoktam, tavaly ha jól rémlik eggyetlen nyiltnapot,esti gurulást sem hagytam ki.
Az idei yamaha tesztnapon azt hiszem láttalak a h ringen jobban mondva a motorod.
de talán jobb lett volna egy 600as tapasztalatokat gyüjteni, azzal is eltud csunyán szálni az ember, főleg egy 1000sel, ugyhogy csak ugyesen meg okosan!
szabadság érzet ,,, , pályázni meg szeretek de nem tudok sajnos minden honapban 5ször menni,akkorlenne a sport motornak értelme vélemyényem szerint,
másrészt én kiprobáltam és fájt rajta a csuklom, meg én turázni is szeretek azt meg egy sport motorral hát,,, nem lehet valami kényelmes