ja értem motoros túra.hát ugye esőruha,meghát attól függ hol alszol.
én vittem sátrat is bár csak 1szer használtam, kicsi az esélye,hogy meguszod eső nélkűl,
sok meleg ruha:ugye a szerpentin 2300ig visz fel,ha süt a nap 25fok van,de ha nem lehet
pl1-5fok is...
nsr.el elég hosszú,mennyi az utazósebesség?
thx.majd idővel eljutok oda is remélem...majd ha lesz ilyen jó kis megbízható yamahám
ha meglesz az nsr sem hiszem h azzal nekivágnék egy ilyennek.bár számolgattam h grossglockner háztól házig( ) 636km+vissza is,tehát ez nem 1,de még 2 napba is nehezen fér bele
pedig látom a fórumozók képein h érdemes elmenni.
csak még várni kell h minden adott legyen hozzá
Túl sokat még egyszer sem időztem a Garda tó partján, csak egy-1 éjszakákat, átutazóban. Nekem túl forgalmas, rengeteg az autó, túl civilizált hely. Túlságosan felkapott üdülőparadicsom. Én a gyérebb, vadregényesebb tájakat szeretem.
Hello Krisztianfz6!
Nem először nézem a képeidet,de nem bírok betelni a szebbnél-szebb helyekkel.
na de lenne 1 kérdésem:megyünk Garda-tóhoz(igaz nem motorral ),és láttam neked is van ilyen képed,tehát ha jól gondolom jártál ott.
tudsz olyat mondani,amit érdemes megnézni azon a környéken,pontosabban miket nem szabad kihagyni?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! 2005. évi FZ6S motorkerékpárom blokkjából gyorsításkor és magas fordulaton ciripelő/enyhe daráló hang szűrődik a váltómű vinnyogásán kívül. A motor nincs széthajtva, összesen 13000 km-t futott. Szerintetek ezt mi okozza (talán szelephang) és elfogadható a jelenség? Segítségeteket köszönöm! Üdv.: Vbandi
én vittem sátrat is bár csak 1szer használtam, kicsi az esélye,hogy meguszod eső nélkűl,
sok meleg ruha:ugye a szerpentin 2300ig visz fel,ha süt a nap 25fok van,de ha nem lehet
pl1-5fok is...
nsr.el elég hosszú,mennyi az utazósebesség?
meghát még sokminden,de én itt voltam...
ha meglesz az nsr sem hiszem h azzal nekivágnék egy ilyennek.bár számolgattam h grossglockner háztól házig( ) 636km+vissza is,tehát ez nem 1,de még 2 napba is nehezen fér bele
pedig látom a fórumozók képein h érdemes elmenni.
csak még várni kell h minden adott legyen hozzá
Ez itt csak egy teszt:
View Larger Map
http://maps.google.com/?hl=&ie...
Karintia jó hely, válogass!
http://en.wikipedia.org/wiki/C...
a képeidnél a fallbach-vízesés pontosan hol van?nem grossglockner környékén?
egyszer maj el akarok jutni oda(mmint grossglockner),sokan dícsérik
és ezekre a túrákra egyedül szoktál menni?
Túl sokat még egyszer sem időztem a Garda tó partján, csak egy-1 éjszakákat, átutazóban. Nekem túl forgalmas, rengeteg az autó, túl civilizált hely. Túlságosan felkapott üdülőparadicsom. Én a gyérebb, vadregényesebb tájakat szeretem.
Nem először nézem a képeidet,de nem bírok betelni a szebbnél-szebb helyekkel.
na de lenne 1 kérdésem:megyünk Garda-tóhoz(igaz nem motorral ),és láttam neked is van ilyen képed,tehát ha jól gondolom jártál ott.
tudsz olyat mondani,amit érdemes megnézni azon a környéken,pontosabban miket nem szabad kihagyni?