Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami jó hegyes-völgyes kéne
de sokkal közelebb is vannak baromi jó helyek ausztriában...
160 körül mondják a maxot,100-110 utazoba jó,ott még nem nyit a powerszelep.amugy még nincs,a napokban veszek
ja értem motoros túra.hát ugye esőruha,meghát attól függ hol alszol.
én vittem sátrat is bár csak 1szer használtam, kicsi az esélye,hogy meguszod eső nélkűl,
sok meleg ruha:ugye a szerpentin 2300ig visz fel,ha süt a nap 25fok van,de ha nem lehet
pl1-5fok is...
nsr.el elég hosszú,mennyi az utazósebesség?
egy ausztriai útra gondolok nyáron,akár grossglocknerhez(csak az oda-vissza 1300km).csak nem tudom h nsr-rel ez mennyire jó ötlet
milyen túra,hova,milyen magasra?
a motoros szerpentint nem ismerem,én a csúcsot másztam...
látom ez a topic tele van túrásokkal.kérdés:egy 2 vagy 3napos túránál mi mindenre kell figyelni,mit kell vinni meg ilyesmik?
aham
és jó volt?
...vagy a glokner szerpentinre gondoltál?
...én már másztam...
nézzd meg a scalidzsari várat(vszinü nem irtam helyesen) és akkót,meg felette van vmi arborétum,
meghát még sokminden,de én itt voltam...
thx.majd idővel eljutok oda is remélem...majd ha lesz ilyen jó kis megbízható yamahám
ha meglesz az nsr sem hiszem h azzal nekivágnék egy ilyennek.bár számolgattam h grossglockner háztól házig( ) 636km+vissza is,tehát ez nem 1,de még 2 napba is nehezen fér bele
pedig látom a fórumozók képein h érdemes elmenni.
csak még várni kell h minden adott legyen hozzá
teszt
Ez itt csak egy teszt:
View Larger Map
thx
a képeidnél a fallbach-vízesés pontosan hol van?nem grossglockner környékén?
egyszer maj el akarok jutni oda(mmint grossglockner),sokan dícsérik
Jövő héten megyünk az MT-sekkel, majd beszámolok... Bár mi inkább a 'motoros' utakat preferáljuk, nem a turistáskodást...
Nem, cimborákkal. Tavaly Karuval, de most az éven nem jön. Vagy nem engedik el, vagy fél a hosszú utaktól. Marad szlovákiában.
köszi a választ,amúgy megértem.
és ezekre a túrákra egyedül szoktál menni?
Szia!

Túl sokat még egyszer sem időztem a Garda tó partján, csak egy-1 éjszakákat, átutazóban. Nekem túl forgalmas, rengeteg az autó, túl civilizált hely. Túlságosan felkapott üdülőparadicsom. Én a gyérebb, vadregényesebb tájakat szeretem.
Hello Krisztianfz6!
Nem először nézem a képeidet,de nem bírok betelni a szebbnél-szebb helyekkel.
na de lenne 1 kérdésem:megyünk Garda-tóhoz(igaz nem motorral ),és láttam neked is van ilyen képed,tehát ha jól gondolom jártál ott.
tudsz olyat mondani,amit érdemes megnézni azon a környéken,pontosabban miket nem szabad kihagyni?
Sziasztok! Ti nem tapasztaltátok még az előbb leírt motorzajt?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! 2005. évi FZ6S motorkerékpárom blokkjából gyorsításkor és magas fordulaton ciripelő/enyhe daráló hang szűrődik a váltómű vinnyogásán kívül. A motor nincs széthajtva, összesen 13000 km-t futott. Szerintetek ezt mi okozza (talán szelephang) és elfogadható a jelenség? Segítségeteket köszönöm! Üdv.: Vbandi
Keskeny, vékony kis utak. Értelmetlen. Ki az a mókamiki a kék motor mellett, minek örül annyira?