Sziasztok!
Van valakinek esetleg egy balos indexszár? Arra a gumi összekötőre gondolok, ami miatt hajlik, ha bénán tolom be a garázsajtón.. De nem hajlik a végtelenségig.. Ha valakinek van nélkülözhető, kérem jelezze! Előre is köszönöm!
Csáó!
Engem érdekelne a gomba!
Biztosan jó az elődökre is, mert nektek az aluvázra van felrakva, nekem viszont ahogy néztem, a csőre megy a blokk előtt....
Ha megoldható, hogy helyszínen feldobjuk, vagy legalábbis felpróbáljuk, akkkor bemennék valamikor érte!
K0sszi!
Még az az egy kérdésem lenne, hogy van e a motoron külön Tápfesz csatlakozó amire a szivargyújtó aljzatott lehet csatlakoztatni, vagy az akkuhoz kell buherálni?
Nem volt darabos de éreztem a különbséget. szándékosan úgysem tudsz olyan helyzetet produkálni, ahol bizonyíthatja menyivel jobb egy ABS ezt csak az esemény után remegő lábakkal, gondolod át
Ja-ja pályán nem kell, de nem sokat megyek pályázni, épp ami csak az adrenalin miatt meg a lábtartókarcolás miatt kell. Nekem a legtöbb ember azt mondta, hogy jó aztán van olyan aki azt mondta, hogy darabos, nem olyan mint a kocsikban.
húú akkor jol megszivtad
szerintem az ABS nek vannak előnyei meg hátrányai is, bár még sose veztettem oylan motorot amin volt, de mondjuk iylen hirtelen esetekre ,biztos jó célt szolgál,
ezzel szemben a pályán nem hinném kell
Igen igazad van. Meg kell tanulni, de utolsó esésem: hideg gumi, hideg fék. 500 m gurulás után átszaladt előttem a srác, lassan mentem, átért, de aztán a hűlye utánna hívta a kutyáját, fékhatáron belül. Persze kutya az utolsó pillanatban megállt, én meg taknyoltam. szóval megfogadtam Abs kell. Csak az ilyen esetekre. De persze tanulni mindig kell.
Sikerült ami kiterveltünk? Amúgy mizújs? Látod megint fézeres leszek. Bár az új Hornet is tetszik, csak a Fazernek jobb a fejidoma. Jössz errefelé valamikor?
Most vettem és szereltembe én is vízhatlan szivargyújtót! Vettem hozzá gps tartó táskát és hozzá bilincset a kormányra, és mindezt újpesten a Suzuki hollósnál
Vasárnap 19.30 ra érek haza !
Viszont hétfőn hívj fel 30/311-46-45 és megbeszélünk egy talit.
Egy próbát megér ,de szerintem se lesz jó.