Milyen munkáid? Xenon beszerelés......gondolom nem Te találtad fel. 1-2 vezetéket össze kell dugni oszt csá. Fokozatkijelző....gondolom adnak hozzá útmutatót, hogy azt a 2-3 vezetéket hová csatlakoztasd.....ezekhez azért nem kell egyetemi diploma. Ledes indexek......megveszed a boltban és beszereled a gyári helyére, ezért sem érdemes elvégezni egy villamosipari szakközépiskolát. Tengely bukógombák....azt legyártattad, tervezéséhez meg nem kell egy mérnökhöz fordulni, ikerlámpás fényszóró? Azt nem a fazer-portálról loptad le, ahová én tettem fel képeket? Mivel az én motorom van ott lefotózva?
A fényezést az elismerem, bár még nem láttalak festeni.
nem tudom már ki kérdezte a kipufogó dolgot, de egy "apróság" amivel módosítani szeretném a véleményem... egy dolog van ami miatt azt mondom, hogy megéri egy sportdobot felrakni: a hang miatt több esélyed van arra, hogy észre vegyenek a közlekedés többi résztvevői... ez sokat számíthat...
Akik feltünősködési viszketekségben szenvednek azok sportdobotvesznek, akik olyan lámák, hogy nemtudják hanyadikban van a sebváltó azok fokozatkijelzőt.
Bekötési útmutató is van .
Nagyon egyszerű, egy kis érzék kell hozzá.(a Karunak van hozzá )
Ő is segít , nekem is ő segített.
Nekem ABS -es a vasam ezért nem jó.
Hali!
Szeretnék 2004-es FZ6N-emre hátsó doboztartót venni... Ha valakinek lenne 1 használt jóárasított odahaza elfekvőben az ne habozzon, írjon: szaboo-zoltan@t-online.hu :)
Köszi
A fényezést az elismerem, bár még nem láttalak festeni.