Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen munkáid? Xenon beszerelés......gondolom nem Te találtad fel. 1-2 vezetéket össze kell dugni oszt csá. Fokozatkijelző....gondolom adnak hozzá útmutatót, hogy azt a 2-3 vezetéket hová csatlakoztasd.....ezekhez azért nem kell egyetemi diploma. Ledes indexek......megveszed a boltban és beszereled a gyári helyére, ezért sem érdemes elvégezni egy villamosipari szakközépiskolát. Tengely bukógombák....azt legyártattad, tervezéséhez meg nem kell egy mérnökhöz fordulni, ikerlámpás fényszóró? Azt nem a fazer-portálról loptad le, ahová én tettem fel képeket? Mivel az én motorom van ott lefotózva?

A fényezést az elismerem, bár még nem láttalak festeni.
állítólag az esti motorozással egy baj van, hogy egy turnusban megy mindenki, és csak kapkodod a fejed, egyik jobbról, másik balról...
Krisztián eddig elkészült munkáim.
Az én motoromon: Xenon, GPT, Tengely búkógombák, Elekromos csatlakozó telefon fényképező töltése, Kiegészitő féklámpa, Fényezés.
Jézusom motorja:Xenon,GPT,Ledes indexek,Elekt csatlakozó,Fényezés.Közép álvány.
Kalmiboy motorja:Xenon világitás.
H Gabi motorja:Xenon világitás
Trixi motorja:Ikerlámpás Halogén,Oldal sztender átalakitás.

Te mit csináltál eddig te f@szkalap hogy itt már megint fikázol
jun 22 én lesz valami vasárnap esti motorozás,én olyanon még nem voltam,bár nem is bizos kitudok menni
törölték az időpontot de úgy látom törölték a július 8. át is, vagy már én sem tudom mi van... augusztus 8 ra hozza a következő alkalmat
Van hozzá bónusz torta?

Vagy mikor lesz akciós?
Te csak tardsd meg a véleményed ne szolj be
nem tudom már ki kérdezte a kipufogó dolgot, de egy "apróság" amivel módosítani szeretném a véleményem... egy dolog van ami miatt azt mondom, hogy megéri egy sportdobot felrakni: a hang miatt több esélyed van arra, hogy észre vegyenek a közlekedés többi résztvevői... ez sokat számíthat...
De igen , van valami tipped milyet vegyek?
Lehet ,hogy inkább autót kellene cserélnem ,mert a smartechnek elég rossz az alkatrész utánpótlása.
pintati, nem veled beszéltünk a modellmotorokról?
Akik feltünősködési viszketekségben szenvednek azok sportdobotvesznek, akik olyan lámák, hogy nemtudják hanyadikban van a sebváltó azok fokozatkijelzőt.
Köszönöm válaszaitokat.
Akkor még meggondolom ezt a kipufogó ügyet.
Bekötési útmutató is van .
Nagyon egyszerű, egy kis érzék kell hozzá.(a Karunak van hozzá )
Ő is segít , nekem is ő segített.
Nekem ABS -es a vasam ezért nem jó.
Karu! Neked is ilyen GPT van fenn? Mi a véleményed róla, jól működik? Nehéz bekötni?
Mennyire bonyolult egy ilyet bekötni? Van rajzod hozzá hogy kell?
Helló!

Érdeklődnék hogy valakinek van fennt kormánylengéscsillapítója?Tartó konzol érdekelne, ha valaki tud akkor írjon már!
Köszike
Egy kép a kijelzőről
Sziasztok !
Van egy eladó GPT fokozat kijelzőm .
Zsír új 20.000 Ft -ért .
Ha érdekel bővebb információval is szolgálok.
jul 8 at látom,,, de ezt a jun 27 etet nem lehet felhivom akkor őket holnap
van egy alex nevezetű pasi a kipufogó topicban, ő hord be dobokat kintről
nem tudom, az erste lizing akkorra igazolta vissza a jelentkezésem, de megyek 8. án is ha minden igaz
Hali!
Szeretnék 2004-es FZ6N-emre hátsó doboztartót venni... Ha valakinek lenne 1 használt jóárasított odahaza elfekvőben az ne habozzon, írjon: szaboo-zoltan@t-online.hu :)
Köszi
jun 27 akkor mi lesz én nem láttam semmi a program füzetbe csak valami versenyt
Hi!
Valaki tudja hol lehet Scorpion kipufogót venni magyarországon?
USÁban nagyon jó áron lehet kapni, csak a postaköltség sok.