Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem is hasznos ez a fokozat kijelző,
A fokozatkijelzőre ne " licitáljatok" mert megvettem.
A hasznosságát szerintem nem kell magyaráznom, mert egyre több motorban már gyárilag benne van.
KARU

nincs véletlen valami méretezési rajzod a keréktengely gombákrol?
krisztianfz6!

Gondolom, hogy nehéz a hasznosságát látni, ha az ember vasárnaponként leveszi a takarót a csilli-villi motorról, berakja az akksit, letörli a takaró alatt felgyülemlett "rengeteg" port, indulás előtt ellenőrzi a lámpákat, keréknyomást, kitolja a garázsból, felül rá és megy egy hosszú-keményet az M7-esen.
A fokozat kijelző azoknak a motorosoknak nyújt segítséget, akik mindennap - bp.-i forgalomban - reggel, délben, este használják a motort.
Szia!
Ha tényleg érdekel és nem ABS -es a motorod hívj fel :06-30/311-46-45
Van rajta pár karc, azt fogod bejavítani. Nem nagy vázjavítás lesz az. És kinek köszönheted, hogy javíthatod a ballazsolt vázát? He?
És nyugodtan lehet fikázni hogy nem is tudok fujni.
Nálad biztos hogy jobban
Ja és a Balla Zsolti vázát is én fogom javítani.
Ma kijavitottam Jézusom vázát két helyen is beleködöltem meg sem látszik.
Ja és adekliket is fujtam.
Előfordulhat.
Persze, felfelé mentünk a hegyekben megpakolva. Ilyenkor mindig alacsonyabb fokozatba kapcsolok, hogy kihasználjam a motor nyomatékát. Vegyetek robogót, akkor nem lesz gondotok a sebességváltásokkal.
http://hu.wikipedia.org/wiki/L... egy kis olvasnivaló neked, és a hozzád hasonlóknak
OK nem veszem fel veled a versenyt de előfordulhat még hogy itt fogsz pitizni nálam.
Na huzd össze magad.
Kisgyerek amikor mentünk Olaszban az autopályán amikor bevallottad nekem hogy vagy 20km ert mentél 5.ben tudod.
Okés, spórolok. Te meg igyekezz, lassan harmad annyi km lesz a motorodba, mint amennyi most az enyémben van. Kispályás vagy még.........
Te csak sporolj a gumival az olajjal az olajszűrővel a gyertyákkal és ne szolj bele a dolgokba.
Ja, Ti F1-es pilótának érzitek magatokat? Bocsi, ezt nem tudtam.
Tudjuk te nagy menő vagy anélkül is kezeled.
Az F1 es pilóták meg pancserok mert nekik is van.
Lassacskán meg kellene tanulnotok használni ezt a motort mindenféle kütyük nélkül is.
Vedd meg ha nem ABS ses a motorod a Jézusomnak ugyanezt raktam fel az S2 sére.
Az Akra és a Scorpion két külön cég
Az akra német a Scorpi Usa
Próbáld akrapovics néven!
kawasaki 636 ra
Szasztok!
Valaki derítse ki legyen szíves, hogy itthon hol lehet Scorpion kipufogót venni, mert én nem találom sehol.
Szia Pintati !
Engem érdekelne a fokozatkijelző, főleg ha valaki ( Talán Karut megkérném ) segítene beszerelni.
komplett! fékcső kuplung..... stb