Sorry, a múltkor nem írtam :D 2008as idom nélküli fz6ra kereser plexit, még a kerek, digitális fordulatszámmérős műszerfala van (ez okozza a gondot)! Aki tud ebben az ügyben segíteni kérem jelezze!
köszi Raido!
Ma bementem a Yamaha mo-i apostolához, de nem találták az érintettek közt. Megnyugtatott, hogy ebben az esetben 54.e. + 8400 Ft/óra mdíj . De előtte árajánlat-vizsgálat kb 5.e. Most azt hiszem megpróbálok írni a szülőföldjére, hátha onnan kedvezőbb választ kapok.
GPS-t soha nem veszek. Még akármikor jött velem valaki mindig gond volt vele. Nem tartom még bejáratott szerkezeteknek őket. De a legnagyobb baj velük, hogy nem átláthatóak. A papírtérképet kiterítem, és tudom hol vagyok, látom merre megyek, áttekinthető. GPS max városban előnyös, he egy címet kell megtalálnod, túrázásnál szerintem felejtős.
Mert egy ellenszenves alak. Szerinte a Castrol szar, a Macadam gumi fos. Csak az ő motorja a jó, a szép, az enyém meg retek. Mindenbe beleköt. Jobban jársz, ha nagy ívben kerülöd.
azt nem értem ezeknél az uj de régi fazereknél miért tették át a kürtött bal oldalra
még valamiben különbözik?