Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd jo lesz ha egy buko gombát vagy csövet beszerzel a moci védelmére, hasznos egy dolog!

azt nem értem ezeknél az uj de régi fazereknél miért tették át a kürtött bal oldalra
még valamiben különbözik?
Igen ez volt a cél, más megoldás pedig nem volt, hétvégén meg ki akar otthon ülni, főleg hogy a motor lenn áll a pincében...
durván néz ki! mondjuk én is leszartam volna,,, jol tetted inkább motoroztál !
:) az még mikor nem jött meg a rendszám a motorra, így próbarendszámmal mentem a hétvégén :)
Karu
ha jol emlékszem M3 ad van, mennyit mentél vele eddog? km?
húúú te mekkora rendszámod van vagy mi a szösz az ott
Sorry, a múltkor nem írtam :D 2008as idom nélküli fz6ra kereser plexit, még a kerek, digitális fordulatszámmérős műszerfala van (ez okozza a gondot)! Aki tud ebben az ügyben segíteni kérem jelezze!
Igazságod vala Mester!
Igazságod vala Mester!
köszi Raido!
Ma bementem a Yamaha mo-i apostolához, de nem találták az érintettek közt. Megnyugtatott, hogy ebben az esetben 54.e. + 8400 Ft/óra mdíj . De előtte árajánlat-vizsgálat kb 5.e. Most azt hiszem megpróbálok írni a szülőföldjére, hátha onnan kedvezőbb választ kapok.
nekem meg nincs rá pénzem, inkább gumira meg szervizre költöm ,nah meg persze motorozásra, sok sok sok benzinre
GPS-t soha nem veszek. Még akármikor jött velem valaki mindig gond volt vele. Nem tartom még bejáratott szerkezeteknek őket. De a legnagyobb baj velük, hogy nem átláthatóak. A papírtérképet kiterítem, és tudom hol vagyok, látom merre megyek, áttekinthető. GPS max városban előnyös, he egy címet kell megtalálnod, túrázásnál szerintem felejtős.
És milyen igaza van!
Semmi különös. ..urva meleg van még motorozni is!
Csőőő
Na mi a kotta itt a city-ben?
Hun vagy Lali?
kössz
nah elteszem magam holnapra ,gondolom örültök neki elég volt a békítésből mára
hagyományos papírtérkép. Annak párja nincs.
Mert egy ellenszenves alak. Szerinte a Castrol szar, a Macadam gumi fos. Csak az ő motorja a jó, a szép, az enyém meg retek. Mindenbe beleköt. Jobban jársz, ha nagy ívben kerülöd.
miért nem tudok horvátországba utvonalat tervezni a google ben
ahogy látom ez nem könnyű esett két srác elégé fúj egymásra
Foglalkozz a saját dolgoddal. Mit rontod itt a levegőt?
nah itt megnémult mindenki csak nekem jár a szám mint a kacsának a picsája