Nemtudom érdekel-e valakit, most pénteken megyünk haverokkal Zakopánéba és van még egy üres hely, mert az egyik srác lemondta. Az út úgy nézne ki, hogy péntek reggel vasárnap- este,oda 320km, 80km-enként pihi, este sör, Lehet átugrunk Auswitzba szétnézni. Nagyon rendes kis csapat, nem sietős.
Eddig hárman vagyunk 29, 34, 63-as életkorokkal, Sv650s, Fazer 600, Bmw 1200 rt a motorokkal. Szállás a plussz fő részére foglalva van a szoba, de szerintem van még hely.
Ár 15Rongy/fő ,ebben a reggeli és a vacsi is benne van. Szerintem marha jó lesz, úgyhogy akit érdekel Írjon a cdan@freestart.hu-s emilemre vagy ide.
Gratulálok a motorhoz! S vagy N verzió?
Az öreg nénik hal(l)hatatlanok, ma én is találkoztam eggyel, elém lépett, de még csak felém sem nézett. Valószínűleg a gyári kipufogó túl halk, ilyenkor nem ártana a nyitott változat.
Nem bántom őket, hiszen remélem én is megérem azt a kort, de kinek hiányzik egy buta baleset?
Hova sietnek? Biztos akciós volt a mosópor...
Sziasztok!
Végre megvettem vágyim netovábbját, egy piros kisfazert, úgyhogy belépek én is a boldog Yamaha tulajok táborába. Igaz előtte is Yamahám volt, egy 650-es Dragstar classic. Imádtam de most elkapott a hév, hogy váltsak.
Kb két hete van meg a motor. Két napja majdnem elcsaptam egy öregasszonyt, mert ő úgy gondolta, se hátranézés se semmi, átmegy a másik oldalra. Még szerencse, hogy 45-el mentem és satu fékkel, meg egy kis szlalommal kikerültem.
Úgyhogy öregasszonyokra vigyázni!
Lehet nektek fika, nekem megfelelet...
Megáltunk párszor, nézelődtünk meg ilyenek...
Jó nap volt.....
5-6ezer km nem rossz, csak én nem tudok elmenni pár nap szabira...
Úgyhogy ez van....
Jó hogy észrevetted, bár akkor visszavettem volna! Az se rossz doboz! Olyat is tudok!