Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Jó hogy észrevetted, bár akkor visszavettem volna! Az se rossz doboz! Olyat is tudok!
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy az indulás Budapestről lenne,
Nemtudom érdekel-e valakit, most pénteken megyünk haverokkal Zakopánéba és van még egy üres hely, mert az egyik srác lemondta. Az út úgy nézne ki, hogy péntek reggel vasárnap- este,oda 320km, 80km-enként pihi, este sör, Lehet átugrunk Auswitzba szétnézni. Nagyon rendes kis csapat, nem sietős.
Eddig hárman vagyunk 29, 34, 63-as életkorokkal, Sv650s, Fazer 600, Bmw 1200 rt a motorokkal. Szállás a plussz fő részére foglalva van a szoba, de szerintem van még hely.
Ár 15Rongy/fő ,ebben a reggeli és a vacsi is benne van. Szerintem marha jó lesz, úgyhogy akit érdekel Írjon a cdan@freestart.hu-s emilemre vagy ide.
De Én akartam, de vettem egy másikat egy 46l-es Kappat.
Kiderült, hogy mololockos a platnim, úgyhogy nem is lett volna jó.
Most látom, hogy Fazer, az első kérdést pls ignore...
Szia!

Gratulálok a motorhoz! S vagy N verzió?
Az öreg nénik hal(l)hatatlanok, ma én is találkoztam eggyel, elém lépett, de még csak felém sem nézett. Valószínűleg a gyári kipufogó túl halk, ilyenkor nem ártana a nyitott változat.
Nem bántom őket, hiszen remélem én is megérem azt a kort, de kinek hiányzik egy buta baleset?
Hova sietnek? Biztos akciós volt a mosópor...

Robi
Köszönet az Uraknak!
Itt keresd: www.turistautak.hu
Illetve itt: N47.625182° E18.805716° | N47° 37.511' E18° 48.343' magasság: 243 m
Talán ez a legegyszerűbb: http://www.geocaching.hu/cache...
Sziasztok! Bocs, hogy ennyire vidéki vagyok, de hol van az Üvegtigris?
Szia!

Gratulálok a mocidhoz!

Nem te akartad tőlem Vaterán megvenni a dobozt? Érdekel még?

Üdv: Bálint
Sziasztok!
Végre megvettem vágyim netovábbját, egy piros kisfazert, úgyhogy belépek én is a boldog Yamaha tulajok táborába. Igaz előtte is Yamahám volt, egy 650-es Dragstar classic. Imádtam de most elkapott a hév, hogy váltsak.
Kb két hete van meg a motor. Két napja majdnem elcsaptam egy öregasszonyt, mert ő úgy gondolta, se hátranézés se semmi, átmegy a másik oldalra. Még szerencse, hogy 45-el mentem és satu fékkel, meg egy kis szlalommal kikerültem.
Úgyhogy öregasszonyokra vigyázni!
Lehet nektek fika, nekem megfelelet...
Megáltunk párszor, nézelődtünk meg ilyenek...
Jó nap volt.....
5-6ezer km nem rossz, csak én nem tudok elmenni pár nap szabira...
Úgyhogy ez van....
Hogy ti milyen kis izék vagytok.... Én le sem merem írni mennyit mentem mostanában.
félszintetikus
250 km? Lementetek a sarki közértbe?
Ez az 5100 most szintetikus vagy félszintetikus?
Néha nekem is összejön egy kis kör, bár az 5-6 ezer km szokott lenni.........szal egyen téged a penész.

Az üvegtigrises az 1 hete készült.
Sziasztok!
Vasárnapi gurulás eredménye: 249.4km
Teszek fel 2 képet, hagy egyen titeket a penész!
Az enyém volt az utólsó darab.
márciusban vettem és 2006-os gyártású.
Erre várok már 2 hete basszus!
rohadék
TeeJay, neked is jó minkahelyed van úgylátom!
Peti, van valami fejlemény a szlovák túrával kapcsolatban?