Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik Simson pörgött 14ezerig?
majd ráfigyelek, még sose tünt fel, kiváncsi leszek én sipolok e vagy sem
Szia!

Természetesen nem az a rendszeres, hogy hatodikból álló helyzetben, piros lámpánál keresem az üreset, de 3-4.-ből már többször előfordult.
A hanggal kapcsolatban akkor nyugodnék meg, ha hallhatnám más fazer hangját, bár lehet, hogy mégsem?
Most, hogy nagyon belejöttem a kérdésbe, még egy: ha betartom a közlekedési szabályokat, akkor 6-7000 fölé nem pörgetem a motort. Pedig 14.000-ig pörgethető. Ellustul(hat) ettől a járgány?
Korábban szoci motorjaim voltak, azoknál létezett ez a probléma...

Robi
Sípol az motorféknél. Enyém még mindig sípol, de csak ha lassan megyek akkor hallom.
nekem még sose sípolt, hálistennek, elég érdekes jelenség
A Fazernek nincsen hibája!
érdekes nekem is olyan furán kopott el, kagyloszerüen, de nem tudtam rájönni miért? akor ez most fazer probléma vagy gumi hiba
Hi,
Az én vasam is 05'-ös (N) meg havernak is 05'-ös (S) van, az még nem tűnt fel, hogy a kuplung különösebben zajos lenne, lehet csak hallássérült vagyok szimplán persze egyesbe berakod akkor egyet "ránt" a gép meg kettőbe még finoman kell váltani, de amúgy nekem nincs gondom a váltással (amiket írtam sem gondok, csak ésszel kell váltani)
Nekem is van kis sipoló hangja, de ez kb. akkor tűnik fel ha netán sisak nélkül ülök a motoron, amúgy nem nagyon hallatszik konkrét sipolás
Ne butáskod... nem úgy kell megállni a motorral, hogy mész hatodikban, behúzod a kuplungot és megállsz... fogod magad és szépen visszapakolsz, kettőnél meg bepöccinted üresbe.... ha meg lámpánál bohóckodsz vele (néha nekem se úgy jön ki a lépés, hogy szépen visszapakoljam) akkor mikor nem "veszi" a lapot a váltó nagyon picit kuplung ki-vissza és akkor tuti, hogy aztán tudod pakolni.
Túrasport, nekem az volt rajta gyárilag. 12-ezret bírt ki a hátsó. Az elsőn még volt mélység, de olyan furán kagylósan kopott hogy cserés lett az is.
Először kitöltöd az adatlapod, aztán kérdezel. Így szokás.
háj!
szeretném kérdezni ,hogy a dunlop D252 gumi túra vagy sport? kb megtehető km? köxi
Sziasztok!
Van egy 2005-ös FZ6S gépem. Hol és milyen akksit érdemes venni hozzá?
Sajnos a mostani tönkrement.
Üdv Mindenkinek!

régen jártam itt, beköszöntött a jó idő, és motorozok ezerrel. Megy a Fazer mint a lézer... he he.
Most jött a németektől az Abus tárcsafék záram, hát ezzel ölni is lehetne. Féltem a járgányomat, nagyon tetszetős. A motor olyan mint a nő, egy valaki jár vele, de többen is ráhajtanak, és szeretnék megszerezni...
Menet közbeni tapasztalataimhoz kérem a segítségeteket:

SirToma nevű fórumos írt pár bejegyzéssel előbb arról, hogy zajos a kuplungja (?).
Az enyém zajos. Alapjáraton is, menet közben is, kinyomott állapotban kevésbé, amúgy jobban. Most van 2800km a motorban, valószínűleg az előző tulaj nem sem volt jobb motoros, mint én. Nem vajpuha váltás, de nagyon igyekszem. Lehet így, ennyi idő alatt kinyírni egy kuplungot?
Ez az egyik tünet.

A másik: menet közben, főleg ha motorféken megy szabályosan "sípol" a blokk, olyan mintha trolin ülnék. Normális ez? Most volt szervízen a motor, olajcsere etc, de azt mondták tökéletes.

Harmadik: felfelé és menet közben lefelé csodás a váltás, de ha lámpánál megállok, és keresem az ürest, gyakran mintha a sebességváltó kar rugója (vagy más) nem húzná vissza a kart, és játszanom kell a váltóval. Egy kicsit fel, kicsit le, és akkor megy. Ez egyedi vagy a típus ilyen?
Motul olaj van, 5100 10W-50-es, a szervízben ezt használják.

Ezeket kivéve nagyon szuper a gép, imádom, hogy hatodikban akár lakott területen belül is cirkálhatok, főúton meg maga a mennyország. Még csak tanulom a járgányt, korábban nem volt ekkora járgányom.

Üdv,
Robi
nme vészes, szerintem hivd fel őket és majd mondanak valamit,,, ha ugy veszed 4szer 20perc 12ezer, 3szor 20perc megér 5ezret
Uhh! Elég macerás, azt hittem olyan egyszerű lesz mint a Yamaha nyíltnap.
ha esetleg felhivod őket ,majd ird meg mit mondtak,,, kiváncsi vok rá
hello

húúú hogy kezdjem honda nyiltnap! 3szor 20percet lehet menni 5000ft ért, nah most elvileg kellett regisztrálni a honda.hu n, de már betelt az összes hely, de véleményem szerint hivd fel a hondát hogy most mi van ha nem tudtál regisztrálni,mert beteltek a helyek, de 100%lesz oylan ember aki nem tud majd elmenni szoval van esélyed! de ez ilyen egész napos porgi mert van kezdő 1,2,3 és halado 1,2,3 szoval szét van szorva az a 3 szor 20perc egész napra,,, nekem 9:00 11:45 15:10 kor van, de nekem a 15 :10 más nem is jo, szoval beakarom könyörögni magam kezdő2,3 nah az első indulására
helyedben felhivnám a hondát,jah és most szerdán lesz!
Peti! Mi lesz szerdán? Lehet menni saját motorral a HR-en megint? Ha igen akkor veszek ki szabit!
teljesen jo! én a bcsabai yamahaában ugyan azt megkapom csak lesz rajta egy yamaha felirat, meg 500ft helyet 2000ft ba kerül
az olyan ˝univerzálisok˝ is jók?
bármelyik autos motoro boltba kapsz! 500ft kb a vizszintezéssel meg vigyázz! ha megállit a rendőr nagy szarban vagy! ha már kicst feljebb hajlitod akkor is geciznek,,,
Háj!
Tudjátok, hogy hol kapok fz6-ra rendszámtartót? Az enyém vmiért törött már így vettem és szeretném 1 picit felfele is vízszintezni
Nem tudom de egy 2000es Fazer 600asra 20ezer km-rel cserélhető
azta képet jol lekodoltad! enyém lenne 1,3 at kérnék érte, de lehet sok lesz,,, sok a használt motor,,, meg tavalsszal könyebb eladni általában