Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hiszem előző hozzászolásomban nincs helyesírási hiba! amugy nem vettem rossz néven, de nem vok profi gépelő és néha kapkodva irok
ahogy látom, Karu és Krisztián között némi feszültség van,,,
ennek oka
nem mintha bele akarnék szolni, de jobb a békesség,,,
Neked azt javaslom ne probálkozz a Macadammal mert pofára esel.
visszahívás miatt mindenképpen cserélik ha érintett a motorod...
Arról a napról pár kép:
http://mt01.hu/index.php?n=gal...
Sok a környéken a motoros út, meg a körforgalom...
Én a motorozos csapatban voltam, nem olyan dolgokat néztünk, ami téged érdekelne (motoros turistát játszottunk, nem turistát), bár azon a napon 4 fele szakadtunk: volt aki hajókázott, volt aki lement a Garda-parkba, volt aki megnézte a 'pénisz alakú félszigetet', mi meg motoroltunk a környéken. Igaz csak keveset, mert egyik srácnak defektje volt és elment pár óra egy nyitva tartó gumis megkeresésére. Aztán meg valami helyet kerestek a többiek, ahol lehet már vacsorázni, persze abból is szerpentinen fel-le dolog lett...
Arra figyelj, hogy az olaszok teljesen elb@szott időben dolgoznak, kutakhoz kell jó minőségű papírpénz, vagy kártya - délután már csak az automata kutaknál lehet szinte tankolni...

Ja és mindig legyen egy tartalék palack víz: a csapvizet meg felejtsd el.
és pár szóban(netán mondatban) mesélnél róla?
na én meg sem próbálom letenni a lábtrtóimat
Mi sem mentünk egy vészes tempót. Csak egyszer volt ereszd el a hajam, amikor bevártam egy kereszteződésben a lemaradókat, és elindultam a tübbiek után. Felcuccolva kicsit más érzés lábtartót letenni, mint a pályán...
Yupp.
Tudom. Bizony jók, de ilyen helyeken inkább lassan megyek. A Sella után vágott be eléám egyszer egy fz6-os, és rögtön el is csúszott, majdnem rámentem.
Hello!
akkor most voltatok elvileg a Garda-tónál?
Átmentünk cimbikkel az olasz Dolomitokon 1.5 hete...frankó utak vannak arra...
köszi, igyekszem
Vigyázz magadra, és jó utat!
szombat, jövőhét szombat
Mikor indulsz Északra?
Akkor kabbe!
'Beülhetnél'...
Karu, azért Te sem vagy a helyesírás nagy bajnoka. Beűlhetnél az iskolapadba 1-2 órára az alsósokhoz.
"a lébtem be " re gondoltál
45+6! Annyi pénz nincs is a világon, csak számtan példákban. Ráadásul külföldről behozott, lehet, hogy elküldenek vele a halálfra?
Senkit nem érdekel hogy neked mennyi Érted! TJ joindulattal beirta hogy mennyinek kell lennie. Ugyhogy halgass:-)))))))))))
nekem pont ezer