Sok a környéken a motoros út, meg a körforgalom...
Én a motorozos csapatban voltam, nem olyan dolgokat néztünk, ami téged érdekelne (motoros turistát játszottunk, nem turistát), bár azon a napon 4 fele szakadtunk: volt aki hajókázott, volt aki lement a Garda-parkba, volt aki megnézte a 'pénisz alakú félszigetet', mi meg motoroltunk a környéken. Igaz csak keveset, mert egyik srácnak defektje volt és elment pár óra egy nyitva tartó gumis megkeresésére. Aztán meg valami helyet kerestek a többiek, ahol lehet már vacsorázni, persze abból is szerpentinen fel-le dolog lett...
Arra figyelj, hogy az olaszok teljesen elb@szott időben dolgoznak, kutakhoz kell jó minőségű papírpénz, vagy kártya - délután már csak az automata kutaknál lehet szinte tankolni...
Ja és mindig legyen egy tartalék palack víz: a csapvizet meg felejtsd el.
Mi sem mentünk egy vészes tempót. Csak egyszer volt ereszd el a hajam, amikor bevártam egy kereszteződésben a lemaradókat, és elindultam a tübbiek után. Felcuccolva kicsit más érzés lábtartót letenni, mint a pályán...
Tudom. Bizony jók, de ilyen helyeken inkább lassan megyek. A Sella után vágott be eléám egyszer egy fz6-os, és rögtön el is csúszott, majdnem rámentem.
ennek oka
nem mintha bele akarnék szolni, de jobb a békesség,,,
http://mt01.hu/index.php?n=gal...
Én a motorozos csapatban voltam, nem olyan dolgokat néztünk, ami téged érdekelne (motoros turistát játszottunk, nem turistát), bár azon a napon 4 fele szakadtunk: volt aki hajókázott, volt aki lement a Garda-parkba, volt aki megnézte a 'pénisz alakú félszigetet', mi meg motoroltunk a környéken. Igaz csak keveset, mert egyik srácnak defektje volt és elment pár óra egy nyitva tartó gumis megkeresésére. Aztán meg valami helyet kerestek a többiek, ahol lehet már vacsorázni, persze abból is szerpentinen fel-le dolog lett...
Arra figyelj, hogy az olaszok teljesen elb@szott időben dolgoznak, kutakhoz kell jó minőségű papírpénz, vagy kártya - délután már csak az automata kutaknál lehet szinte tankolni...
Ja és mindig legyen egy tartalék palack víz: a csapvizet meg felejtsd el.
akkor most voltatok elvileg a Garda-tónál?