Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ki mit gondol?
2006. áprilisi Fz6S, kék színben, Micron dobbal, LSL gombával, 12.500 Km-rel, zsír új Conti Road Attack gumival (még nincs rajta) mennyiért lehetne eladni? Rendszeresen karbantartva, szervizelve, újszerű állapotban.

Kép: http://gtommi.racing.hu/fz6.jp...
akkor én most rendetlen vagyok meghát még a tanpadott róvom,,, de nyári munkát keresek ha valaki tud!
Szerdán minden rendes ember dolgozik!..............
hallooo

jön valaki szerdán a hringre?
Én így emlékszem ennyit írnak gyárilag.
Brigéciol majd castrol spray. Bár ritkán szoktam takarítani.
hát én is kifogom csak a biztonság kedvéért
hmmm ......ha hazaértem, kipróbálom.
ezt olvassátok el: http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki050303/
A lánc nem laza, ráadásul nemrég volt 1000-es szervizen és nézték a láncot is.
Nem a láncfeszességből adódik a probléma sztem, mert tisztítás előtt nem volt ilyen hangja.
Krisztián te mivel ápolod a láncot?
nem sok az a 45-55 mm er?
Ha a középállványon áll a motor, akkor az alsó láncnak épphogy hozzá kell érni a lengővillán található koptatóhoz. Én így szoktam beállítani. Az egyenesfutását meg egy 30 cm-es vonalzó segítségével.
Nekem a júzermanuálnak megfelelően van beállítva, asszem 45-55mm között kell lennie és a lánckeréken is középen fut a lánc.
Érdekes, én nem hallom a láncom zaját. Nem nagyon laza?
Az utat figyelem a láncot meg hallom...
Akkor nem is feszegetem tovább ezt a dolgot, jöjjön aminek jönnie kell...
nyugi megfogod szokni,,, meghát nem a lácot kell figyelni ,hanem az utat !
Hmmmm ...........hát most nem örülök....
Annak viszont igen, hogy nem a motoromon van a baj, mert akkor ezek szerint a többi Fazeren is ez a jelenség.
nekem is hangosabb behuzott kuplunggal, ugy hogy szerintem jobban jársz ha megszokod mert ez ilyen lesz
Nekem is ugyanez a jelenség van a motoron, de nem halkult még el .
Igen, eddig is hangos volt; legalábbis haver szerint aki mögöttem haladt, de most még hangosabb amit már én is hallok bukón keresztül főleg ha behúzott kuplungnál gurul a gép...
Közben azért utánaolvasgattam a dolgoknak és ez a módszer amit én csináltam ún. "száraz" kenésnek minősül, ami tényleg hangosabb, mint mondjuk egy olajoskenés.
Remélem azért ez nem tartós állapot és idővel csendesülni fog.
az a motul láncspré szerintem az egyik legjobb, sok km ert kibir a láncon,,,
lehet hogy eddig is ugyan olyan hagos volt csak nem figyeltél rá. no
enyém is hangos, de csak akkor amikor direkt rá koncentrálok
Sziasztok!

Tegnap az új Fazeremen 1300km után nekiálltam láncot tisztítani. Szépen, finoman ecsettel és petróleummal csináltam ahogy az a "NAGY" és a szervízkönyvben le vagyon írva. Utána ronggyal szárazra törölgettem a láncot és a lánckereket végül Motul Chain Lube Road Plus láncsprayt kapott.
Ma pedig megyek vele és ilyen fémes sustorgos hang jelentkezik ahogy a hátsó lánckerék viszi a láncot, ami igencsak hangos és zavar. Olyan mintha nem lenne elég a kenés neki.......
Ma is fújtam a láncsprayből rá, de nem igazán használt.
Valamit kihagytam volna? Kellene még valamit rákennem?
Segítsetek pls!
Szia!
Meg van még, igen! Ha érdekel a tükör komolyan, akkor a biztonság kedvéért hívj telefonon vagy írj e-mailt! Budapesten van a tükör, de esetleg posta is megoldható.

Üdv
20-ért eladnám valakinek.
S es re minek N es tükör