azért van kétkereke hogy azon menjen pár 1kerekezős vidit meglehet nézni! milyen szépen esnek hátra meg durván szétcsunak a lábaik, azt sem értem hogy tudnak felállni
szerintem 1-2honapot elmegy,de nem vagyok motor szerelő! vidd el egy komoly szerelőhöz,és ő megmondja mi a baj, de ha fokozodika hang akkor álj le , nekem a 250es etz men volt iylen de az kicsit más
:), kanyarral jaja:D:D... Neem, TeeJay mondta, hogy 18e-t biztosan nem fog bírni a Conti. Erre írtam, hogy ebben biztos vagyok -kanyar nélkül elhiszem:))) -, de titkon azért remélem, hogy 12e-t ki fog bírni. Bár túrasport pacskernek írják, no majd meglátjuk... Ez a 68e-s Z6 elég jó ár, majd ha lemegy a Conti beszélnünk kellene .
Apropó, TeeJay, a Z6-ról Te írtad azt a nagyon lehúzó véleményt a boncteremben? "szar érzés mikor egykerekezés alatt kiforog a gumi alattad..."
Szép napot mindenkinek, megyek bekoptatom a Contit
Lenne egy kérdésem!
Üresbe van a gép, akkor kicsit csörög valami, ha behúzom a kuplungot, akkor jóval halkabb, de hallható...
Sokan a kuplungot mondják(kuplungkosár), de mondták már a vezérműlán feszítőt is....
Mennyire komoly ez a jelenség, el lehet még járni vele 1-2 hónapot?
nem tudom menynit fog elmenni, most van fent először,,, de ha már anynit elér akkor örülni fogok neki,,,
neked menyit ment el?gondolom akkor neked régebb ota van fent,ha kevesled
volt már iylen is,,,, meg kanyarban elémvedődik ,térd le és huzzák, hát ilyenkor pislogok egyet, meg csodálkozok és meghuzom én is neki, nekem bejönnek a pályanapok,,, persze az sokkal jobb amikor kevesen vagytok fent és nincsennek ilyen race man ek
én ugy vagyok vele ,inkább cserélem hamarabb de tapadjon, szoval ha az enyém(d208) elmegy 7-9ezer kürül akkor nagyon ürölni fogok ,főleg hogy mostanában pályákat is látogatok ajánlom is mindenkinek probálja ki ! nem fog jönni szembe kaminyon
Azé' azt is nézzük meg, hogy milyen moccra teszünk fel gumit. Cimbi MT-jén (180Nm főtengelyen! ) 10e-t ment a Z6. Egy Fazerrel ettől jóval többet elmegy az a gumi.
A neten is ugyan azt veszed meg, csak 20-30 ezerrel olcsóbban.
Nekem most egy régi Macadam 90-es van, de nemsokára megy rá az új Macadam 100-as. ( a többieknek üzenem, hogy lehet fikázni!)
ezt gumistol lehet enyniért megkapni, és nem ilyen internetes gumiseladok, akiktől nem lehet megkérdezni hogy honnan van a gumi,
neked milyen gumi van fent Krisztián?
én z6 ot 68ezerért tudok, felszerelve, centirozva, ami nagyon jo gumi, és én az egyik legjobb turaguminak tartom, aki nem hajkurássza egyfolytában annak 12-14km is elmegy, persze a conti az árban verhetetlen, majd kiváncsi leszek menynit bir ki, majd közöld velünk!
"A 18-at kanyar nélkül elhiszem,a 12-ben azért reménykedek:)! " ezt a modatodat hogy értetted 18ezret elmegy kanyar nélkül? és akkor kanyarral? 20ezert?
Nagyon jó ... mind1, a BT hátsó még akciósan is 50móka, a Conti e-h meg együtt 52 . Fene se tudja, szimpi volt nekem ami a Tiéden van, a z6-os, beszéltünk is róla anno, de e-h 80-ba fájt volna... Hogy 18-at nem fog elmenni, vagy hogy még 12-őt sem? A 18-at kanyar nélkül elhiszem, a 12-ben azért reménykedek:)!
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportm
otor.hu/tagok...