tartanék egy kis tura beszámolot,ha nem bánjátok,,,
hétvégén, szlovákiába motoroztam kedves barátnőmmel, indulás Bp. érkezés liptovszky Mikulás,
az ut alatt döbbentem rá,mivel ez a első nagyobb túrám, hogy a motorokat igazábol nem is e földre teremtették ahol mi élünk inkább oda és a hozzá hasonlo szép helyekre.
Balassagyarmatnál léptünk át a határt ,majd jött egy kis bemelegítő az 527 es út, eleje kicsit sivár volt,de kb Velky Krtis től nagyon szép, hol jobb hol rosszabb aszfalttal, ezen az uton hazafele találkoztunk egy őzzel is,ez kicsit kellemetlen volt, mivel a vad pont ugy gondolta hogy kiugrik elénk,
majd rámentünk az E77 es utra ami elvit minket Besztercebányáig, ott tovább halladtunk ugyan ezen az uton, szavakkal nem tudom kifejezni milyen szép volt az a út, és végre vége lett a forróságnak is
a végére inkább már dideregtem , Ruzomberok környékén olyan 17-18 fok volt. ezután már ott lobogott a cél a fejem felett, mert már olyan fáradt voltam hogy nem én vezettem a motort hanem ő engem ,
megérkeztünk, szállás persze csak oylan helyen volt ahol egy éjszaka 20-30ezer ft, majd tovább álltunk Liptovszky Tmovec felé ahhol ismét elég borsos árak voltak, egy kempinget kérdeztünmk ahol 8ezer ft lett volna egy 4 ágyas szoba, én még mindig faragni akartam belűle ezért még nézelődtünk, de idő előtt rájöttünk hogy ez nem fog menni, emelett láttunk egy FJR es párt is kovájogni, akik mint kideült hogy lengyelek voltak, és megkérdeztük őket hogy nem e akarnak össze cuccolni velünk, szerencsénkre ők is hasonlo cipőbe jártak, ezért sima ügy volt hogy együtt vettük ki a faházat,,, szerencsére jobbak közé tartoztak és nem tünt el semmink ,
majd másnap 10kor elindultunk haza fele, ugyan ezen az utvonalon,,,
utunk során elég sok fazeressek találkoztunk, többek között balassagyarmatnál is sikerült összefutni pár forumos emberkével (3)
túrához hozzátartozik hogy volt egy kis eltévedésünk plusz 80 km er
ami még nagyon tetszett a hegyeken, szerpentineken kivül, hogy kicsi a forgalom, és kevés rendőrrel találkoztam, jah meg szélesebbek az utak, meg nem olyan rosszak mint itthon
Mindenkinek tudom ajánlani,
jah a költégekről: ha viszel kaját magaddal és nem költesz másra mint szállásra meg benzinre, akkor kb 2 személyre (1 motoron ) 18 ezer ft kb és akkor ebben benne van egy kis szlovák csoki is
a legolcsobb ha esztergályossal csináltatsz egyett, ha az nem, akkor meg irány a bót
vagy ! ami olcso lehet irány a bonto! szinte az a legolcsobb szerintem
hátsófékbetétet nem nagy kunszt kicserélni, ha van egy kis érzéked hozzá, bár igy elég nehéz elmondani nagyábol annyi hogy kicsavarod a csavarokat ,leemeled a nyerget és a betétet kiveszed,
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet "ócsóért" bukógombát venni?
Sajnos vasárnap mikor toltam ki a gépet, a kedves szomszéd kibaszott muskátlisvödre miatt letettem a gépet, igaz szép finoman, csak a dekli lett kicsit karcos, de kurva ideges lettem.........
Úgyhogy ócsóért érdekelne bukógomba 2003-as fzs600-ra....
Mindenféle segítséget megköszönök!
Hátsó fékbetétcsere hogy zajlik, van valakinek tapasztalat?
Megoldható otthon?
tegnap én is kaptam belőlük rendesen, életembe nem találkoztam ennyi állattal,
bp-szarvas között sikerült kinyirni rengeteget, este fél 8 kor indultam 10re értem haza,
hát mit modjak brutálsi volt
Hajnal 4 - fél 5-kor ne motorozzatok. Annyi rohadt bogár jön szembe, hogy tisztára olyan érzése van az embernek, mintha esőben motorozna. A motort szombaton mostam le, de tiszta mocsok megint...
Szia bocs elfoglalt voltam a hétvégén a gpt besz idő kb 4-5 óra de azért gondolkozz rajta hogy hova szeretnéd felszerelni a kijelzőt
Pár kép a hétvégi turáinkrol résztvevők Jézusom H Gabi Karu.
Szia Karu !
Pintatitól elhoztam a fokozatkijelzőt, felhívlak majd ,mert szeretném ha a beszerelést megcsinálnád, mivel ebben már van tapasztalatod, természetesen megfelelő tiszteletdíj ellenében, és közelről is megnézném a motorodon lévő extrákat.
Kb. mennyi ideig tart a beszerelés?
köszi srácok ez lessz az elsö nagy motorom (78le) remélem töröm össze magam az elsö utamon4 Motoros tapasztalatom van egy kevés(5év) de a gs ről sokan lebeszélnek ! Igy hát fz6 remélem a következő találkozon már én is ott leszek!
Köszi TeeJay!
10 perccel ezelőtt vettem észre a rést én is, ahogy leguggoltam a motor mellé
Hiába no...... reggel tiszta fejjel, pihenten másképp lát az ember.
Mondjuk a nyélre nem biztos, hogy rájöttem volna....
Nem, van ott egy rés, amin pont be lehet dugni azt a 3-as vasat. De ne felejtsd el feltenni rá a nyelét: én egyszer pusztán a kalmantyús vassal csináltam, és előszőr nem értettem miért olyan nehéz eltekerni... De azé' én voltam az erősebb...
hétvégén, szlovákiába motoroztam kedves barátnőmmel, indulás Bp. érkezés liptovszky Mikulás,
az ut alatt döbbentem rá,mivel ez a első nagyobb túrám, hogy a motorokat igazábol nem is e földre teremtették ahol mi élünk inkább oda és a hozzá hasonlo szép helyekre.
Balassagyarmatnál léptünk át a határt ,majd jött egy kis bemelegítő az 527 es út, eleje kicsit sivár volt,de kb Velky Krtis től nagyon szép, hol jobb hol rosszabb aszfalttal, ezen az uton hazafele találkoztunk egy őzzel is,ez kicsit kellemetlen volt, mivel a vad pont ugy gondolta hogy kiugrik elénk,
majd rámentünk az E77 es utra ami elvit minket Besztercebányáig, ott tovább halladtunk ugyan ezen az uton, szavakkal nem tudom kifejezni milyen szép volt az a út, és végre vége lett a forróságnak is
a végére inkább már dideregtem , Ruzomberok környékén olyan 17-18 fok volt. ezután már ott lobogott a cél a fejem felett, mert már olyan fáradt voltam hogy nem én vezettem a motort hanem ő engem ,
megérkeztünk, szállás persze csak oylan helyen volt ahol egy éjszaka 20-30ezer ft, majd tovább álltunk Liptovszky Tmovec felé ahhol ismét elég borsos árak voltak, egy kempinget kérdeztünmk ahol 8ezer ft lett volna egy 4 ágyas szoba, én még mindig faragni akartam belűle ezért még nézelődtünk, de idő előtt rájöttünk hogy ez nem fog menni, emelett láttunk egy FJR es párt is kovájogni, akik mint kideült hogy lengyelek voltak, és megkérdeztük őket hogy nem e akarnak össze cuccolni velünk, szerencsénkre ők is hasonlo cipőbe jártak, ezért sima ügy volt hogy együtt vettük ki a faházat,,, szerencsére jobbak közé tartoztak és nem tünt el semmink ,
majd másnap 10kor elindultunk haza fele, ugyan ezen az utvonalon,,,
utunk során elég sok fazeressek találkoztunk, többek között balassagyarmatnál is sikerült összefutni pár forumos emberkével (3)
túrához hozzátartozik hogy volt egy kis eltévedésünk plusz 80 km er
ami még nagyon tetszett a hegyeken, szerpentineken kivül, hogy kicsi a forgalom, és kevés rendőrrel találkoztam, jah meg szélesebbek az utak, meg nem olyan rosszak mint itthon
Mindenkinek tudom ajánlani,
jah a költégekről: ha viszel kaját magaddal és nem költesz másra mint szállásra meg benzinre, akkor kb 2 személyre (1 motoron ) 18 ezer ft kb és akkor ebben benne van egy kis szlovák csoki is