Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"erre a motorra nagyon jó lesz"... azért ez megnyugtató ... A BT-be 18500 km ment, remélem ez is elmegy azért 12-13-at, azt olvastam, hogy ragadósabb egy kicsit... na majd meglátjuk:)! Jah, túrázni szoktam elővenni a gépet (reméljük kemény a gumi közepe:) ), ilyen benzinárak mellett a városban binyiglivel járunk .
Köszi TeeJay,
minden jót:)
1 bmw s haverom sincs kössz az útvonalat!
Uniós ország az is, így bukta van.
---gyere a gyorshajtásos topikba, nem offolom szét tisztelt Fazer topikot
De BMW-seket ne vigyél magaddal, nem szeretnek menet közben nézelődni. Tapasztalat.
Nos, akkor egy szép kör. A legszebb kőr.

Banská Bystrica - Brezno - Liptovsky Hradok - Liptovsky Mikulás - Zuberec - Sochá Hora - Zakopáne - Tatranska Javorina - Tatranska Lomnica - Strbské Pleso - Poprad - Vernár - Dobsina - Roznava - Stitnik - Jelsava - Hnusta - Klenovec - Hrinova - Lucenec - Velky Krtis - Sahy

Szállással ne foglalkozz, rengeteg van belőle, 2-3-4 ezer ft/fő. Kösd össze a településeket sorkiemelővel a térképeden, úgy tisztán látszik az útvonal.
De bizony igen ám.
Ugy gondolod hogy kimész a Szlovákokhoz azt száguldozol mint állat
Szerintem felejtsd el ott is elkapnak mint nálunk
Annyival sajna nem tudok technikai okok miatt
Ha mondjuk a 30as táblánál 300zal mentél biztos megkeresnek.
Ha nem csinéltál nagy szabálysértést szerintem nem keresnek meg.
Irreleváns... A kérdés,hogy utolérnek-e ha nem kaptak ki? Mint nálunk az új köcsög törvény szerint... Bár a külföldiekkel a mieink se tudnak mit kezdeni.
Inkább mire készülök ha már itthon ilyen lehetetlen lett a helyzet
Fénykép? Már régen videóra dolgoznak és meg is állítanak a helyszíntől nem messze (egy másik brigád...).
Mit csináltál vald be őszintén.
Sziasztok!

Karu! Mit tudsz a szlovák törvényekről? Külföldit meg tudnak bírságolni gyorshajtásért fénylép alapján vagy csak ha kikapták a rendőrök?
nah ettől félek,,, nem is fogok tudni nyugodtan aludni
Viszik a villáskulcsokat és az alkatrészeket feldobják a szlovák vaterára...
Nem vészes de azért nem árt figyelni
és menynire barátságosak arra fele az emberek? már ha valami problémám akad
Improvizálj az is útba esik.
jah én 2naposat akarok most valami mikulás nevezető várost néztem ki, egy nagy to mellett
Fordultunk párszor, de azért ott elment egy halom idő a társasági életre.
Miről beszélsz áldogálás
Ezt az utat egy nap alatt teljesitettük:-)))))))))))))))))))))
Jó volt. Bár Popradra azért elnézhettünk volna az 577 mellett álldogálás helyett.