Raidu!
Lehet hogy a fejidomos praktikusabb, meg a menetszél is kevésbé zavaró............ de a miénk sokkal szebb
A tükör szárát meg most hosszabbíttattam meg, így már jobban használható mint az "S" -en.
Holnap viszem a Yamaha Pest-be a mocit .
Felrakják a fém fékcsöveket.
Megjött az átlátszó indexbúra is ,már feltettem, nagyon zsír lett.
Majd készítek róla egy pár fotót.
csináltasd meg ha gondolod... szerintem iszonyat királyul néz úgy ki... (ez mondjuk izlés kérdése)
azért nem mindegy hova kell lenézned... mikor mentem fejidomos FZ6-al kicsit egyszerűbb volt ránézni a műszerre.... a visszapillantók is hanszálhatóbbak mint a csupaszon
hmmm... király... egyik csávó itt a sportmotoron (aszem GSX1400 topic vagy Bandit) megcsinálta a kormánykiflinek a felső részét és belemaratta a kijelző helyét... szerintem az a legszebb, de az biztos, hogy ha feljebb van a kijelző akkor könnyebb leolvasni meg szemmel tartani...
Egy kérdés:
Jó így a fokozatkijelző, vagy nagyon fel tettem? Igazából elég korlátozottak a lehetőségek........ ezt adta ki a szakértelem hiánya, meg a lelkesedés :))
Vemarra gondolsz nem? Aszem olasz motyó... egyik haveromnak ilyen valami sityakja van, de ő csak robogózott (gyorsulási versenyekre járt) a fene tudja... Parilla is nyomja őket
Karu minden elismerésem, nagyon szép a "vas". Én is majd valahogy így szeretném karbantartani az enyémet. Adhatnál majd pár tippet, hogy mit mivel ill. hogyan szoktad pucolni. ..
Mikor kérhetleg meg egy bekötésre? (még csak felszereltem, a móka java ez után következne!)