Ott is megrendelheted, de a louis.de-n írd be a keresőbe a 10003604-et, nekem ilyen van, biztosítékkal, vízálló kupakkal. Ez kis méretű dugasz, ehhez kell venne egy adaptert, aminek a száma: 10003690
Vagy nagy stecker, de az nagy volt ahová szereltem, nekem az ülészár mellett van a műanyagban, az ülés alatt, de ha máshová szeretnéd akkor a normál: 10003673
Uraim!
Krisztián, Karesz ! Nem mindegy hogy milyen a gumi? Aki tud, annak a Maki sem csúszik meg. Nekem, múlt szombaton a gyári Brigeston is megcsúszott pedig nem is szerpentinen nyomúltam......... csak lendületesen akartam kikanyarodni Vörösváron.
Az a baj hogy az ülés alól hogy vezeted fel a tanktáskához
Az én csatlakozóm a tank felfogató csavarjai közt van kilukasztottam a táskát kb 15 cm drottal elérem rádugom aszt kész ha nem használom vissza gyömöszölöm a drotot a táska irányába. Vágod?
Én is erre gondoltam.
Mindíg jól jön egy ilyen lehetőség.
Vettem az INTERPHONE -hoz szivargyújtós töltőt ezért kell.
Mert csak 7 óra beszélgetést bír.
A tavalyi évadzárón már a végefele nem tudtuk használni , mert lemerült.
Normál vezetékkel, egy kis biztosítékot fillérekért lehet kapni bármelyik ezzel foglalkozó üzletben. Így bármire lehet használni a szivargyújtót, mint egy kocsiban. Sose lehet tudni útközben, milyen célból kell levenni 12V-ot.
Tavaly nyáron motoroztál mögöttem kb 5000 km-t a túránkon. Pár szerpentinre, hágóra felmentünk, körforgalmat megszégyenítű hajtűkanyarokban döntögettünk............Karu, hányszor láttad a macadamot megcsúszni? Pedig volt pár hágó ahová rendesen döngettünk felfelé, és ha emlékszel a Dolomitokra, ott még 30 fok meleg sem volt, még talán 15 se.
Persze hogy van rajta csatt a tanktáskának.
Menj fel a Corsaro honlapra ott rámész arra hogy gyártó honlapja ez már a Franciáké ott megtekintheted a táskákat és ülés variációkat.
Rakhatsz bele ha akarsz énolyan vékony drótot használtam 0.2 hogy az a biztositék ha valami gond van azonnal elolvad. Nem kell vastagabb atelefon és esetleg fényképező töltő mAkat fogyaszt.
Vettem az autosboltban egy lengős kiviteü szivargyujtó csatlakozót .
Levágtam rola a kan csatit és szereztem hozzá aranyozott egész pici bontható csatlakozótazt a két drotot rácineztem az aksi sarura.
Ha kérdezed, mondtam volna hogy műmarha! Az enyémen is ilyen volt annó, csak egyszer ázott meg........ azt jól bírta, a Napnak meg nem adtam esélyt. Csak ritkán sütötte. A surlódást viszont nem viseli jól......... elég nagy szakadás keletkezett rajta miután fejre álltam!
Vagy nagy stecker, de az nagy volt ahová szereltem, nekem az ülészár mellett van a műanyagban, az ülés alatt, de ha máshová szeretnéd akkor a normál: 10003673
Esetleg nem butaság a 10032936 sem, ez új termék.