Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott is megrendelheted, de a louis.de-n írd be a keresőbe a 10003604-et, nekem ilyen van, biztosítékkal, vízálló kupakkal. Ez kis méretű dugasz, ehhez kell venne egy adaptert, aminek a száma: 10003690

Vagy nagy stecker, de az nagy volt ahová szereltem, nekem az ülészár mellett van a műanyagban, az ülés alatt, de ha máshová szeretnéd akkor a normál: 10003673

Esetleg nem butaság a 10032936 sem, ez új termék.
Álló helyzetben a tied is tök jóegy kempingben de menet közben hogy használod lobog a drot ?
Uraim!
Krisztián, Karesz ! Nem mindegy hogy milyen a gumi? Aki tud, annak a Maki sem csúszik meg. Nekem, múlt szombaton a gyári Brigeston is megcsúszott pedig nem is szerpentinen nyomúltam......... csak lendületesen akartam kikanyarodni Vörösváron.
Az a baj hogy az ülés alól hogy vezeted fel a tanktáskához
Az én csatlakozóm a tank felfogató csavarjai közt van kilukasztottam a táskát kb 15 cm drottal elérem rádugom aszt kész ha nem használom vissza gyömöszölöm a drotot a táska irányába. Vágod?
Milyen kategóriába nézzem , mert nem találom a felsorolásba.( a magyar louisba vetted?)
Igen, van rajta csat!
Pont olyan minta Kareszé! nem hülye a Bagster másmilyet csinálni, mert akkor nem vennéd meg a horror áru táskát hozzá :))
Louisban vettem ilyen szivargyújtó csatit, biztosítékkal együtt árulták.
Én is erre gondoltam.
Mindíg jól jön egy ilyen lehetőség.
Vettem az INTERPHONE -hoz szivargyújtós töltőt ezért kell.
Mert csak 7 óra beszélgetést bír.
A tavalyi évadzárón már a végefele nem tudtuk használni , mert lemerült.
Felejtsük el az egészet ha neked tetszik használd azt valoban nem csusztál meg egyszer sem.
Normál vezetékkel, egy kis biztosítékot fillérekért lehet kapni bármelyik ezzel foglalkozó üzletben. Így bármire lehet használni a szivargyújtót, mint egy kocsiban. Sose lehet tudni útközben, milyen célból kell levenni 12V-ot.
Magára az aljzatra gondoltam .Az ülés alatt nemigen éri a víz ?
Tavaly nyáron motoroztál mögöttem kb 5000 km-t a túránkon. Pár szerpentinre, hágóra felmentünk, körforgalmat megszégyenítű hajtűkanyarokban döntögettünk............Karu, hányszor láttad a macadamot megcsúszni? Pedig volt pár hágó ahová rendesen döngettünk felfelé, és ha emlékszel a Dolomitokra, ott még 30 fok meleg sem volt, még talán 15 se.
Olyasmibe gondolkozz mint a számitogépnél a ledek csatlakozoi.
Simát azért raktam aranyozottat hogy a nedvességtől ne korrodáljon.
Vízállót vettél vagy simát?
De a teló töltőkben amugy is van bizti.
A vezeték olvad el mert olyan vékony.
Ja most értelmeztem amit írtál, maga a vezeték a bizti.
Persze hogy van rajta csatt a tanktáskának.
Menj fel a Corsaro honlapra ott rámész arra hogy gyártó honlapja ez már a Franciáké ott megtekintheted a táskákat és ülés variációkat.
Ha rácinezted az akksi sarura akkor milyen bizti olvad el?
Rakhatsz bele ha akarsz énolyan vékony drótot használtam 0.2 hogy az a biztositék ha valami gond van azonnal elolvad. Nem kell vastagabb atelefon és esetleg fényképező töltő mAkat fogyaszt.
De van rajta csat a táskának? Lehet majd rá venni egy tanktáskát ha megint lesz annyi zsém?

A súrlódás meg ilyen! Mindegy miből lett volna, akkor is legyalulja!
Nem kell valami biztosíték bele?
Vettem az autosboltban egy lengős kiviteü szivargyujtó csatlakozót .
Levágtam rola a kan csatit és szereztem hozzá aranyozott egész pici bontható csatlakozótazt a két drotot rácineztem az aksi sarura.
Ha kérdezed, mondtam volna hogy műmarha! Az enyémen is ilyen volt annó, csak egyszer ázott meg........ azt jól bírta, a Napnak meg nem adtam esélyt. Csak ritkán sütötte. A surlódást viszont nem viseli jól......... elég nagy szakadás keletkezett rajta miután fejre álltam!