Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez full poénkodás csak szerintem... nehogy valaki magára vegye már
mennyi lövésem... szóval egyáltalán nem vágtam a motoros témát és vittem két haveromat akik már pár éve tekeregnek azt akartam írni az imént
Hadjátokmár egymást mindenkinek a sajátja a legjobb!
hát... nem véletlen nem vettem meg... mondjuk mivel akkoriban még annyi lövésem sem volt mint amennyi most volt vittem 2 srácot akik már régebb óta motoroztak... mondták egyből, hogy ezt inkább ne... mondjuk mikor kitoltuk a "szalonból" akkor már láttam én is... akkora sallert kapott az eleje, hogy lekoccantotta a műszerfal a kis dísz króm izét a lámpán, a blokkot jobb oldalon hegesztették a kerék is beleállt gondolom a leömlőkbe + megtörte azt a kis átvezető csövet... biztos nem volt szép látvány törve (hát összemókolva sem)... amúgy a tied volt?
Hurka-hurka de kemény!
Haver vagy de Degecről származol!
Ne bánkódj, hogy nem Te vetted meg!
Karu sok sikert a bekötéshez.
Én utólag is mégegyszer meg szeretném köszöni amikor nekem segítettél.
ez így szokott lenni... két hurka jut egy tökös gyerek "ellen"
2 : 1 az idomosoknak! .
Csabi ne izgulj megoldjuk csak szereznem kell valami normális bontható csatlakozót.
Melyiket ?
aha.... légyszives
Érdekelnek a részletek?
Van róla néhány képem............ még a felélesztés előttről!
Nekem a fejidom nélküli is tetszeik 2 különböző stilus,
a fejidomos jobban bejön.
ezt a motort láttam élőben... tavaly nyáron mikor nézegettem a motorokat... elég durván össze volt crashelve... blokk hegesztve, hátulja elcsúszva....
Akkor csak 1 ezressel volt az enyém hosszabb.
Én a tutilampa.extra.hu rendeltem.
Nem győzöd meg a suttyó fejidomost! .
Pintati!
Csak csendben súgom meg, hogy nekem is ilyenem lett volna.... csak pont nem volt villámgyorsban bordó amikor nekem kellett. Gyönyörű ez a szín............ nagy kár hogy "N"-ben nem futott sokáig.
Egyébként az előző gépem ilyen szinü volt
Németországból jön,többet rendeltünk, 2 gar füst szinűt, és egy fehéret a két füstös megjött az enyémre várni kell. Így szétdobva a futár díjat 15.000 ft a 4 búra a 4 izzóval.
sztem is szebb a csupasz...
ezen a képen még nincs rajta az index búra!
16 ezer a két pár.
kicsit sok kitől rendelted?
Azért a milyenk sem csúnya:
Az idomos a SZEBB, és még a visszapillantó szárát sem kell megtoldani!
Köszi!
Kár hogy Krisztián alszik már, most biztos kapnánk a pofánkra