hát... nem véletlen nem vettem meg... mondjuk mivel akkoriban még annyi lövésem sem volt mint amennyi most volt vittem 2 srácot akik már régebb óta motoroztak... mondták egyből, hogy ezt inkább ne... mondjuk mikor kitoltuk a "szalonból" akkor már láttam én is... akkora sallert kapott az eleje, hogy lekoccantotta a műszerfal a kis dísz króm izét a lámpán, a blokkot jobb oldalon hegesztették a kerék is beleállt gondolom a leömlőkbe + megtörte azt a kis átvezető csövet... biztos nem volt szép látvány törve (hát összemókolva sem)... amúgy a tied volt?
Pintati!
Csak csendben súgom meg, hogy nekem is ilyenem lett volna.... csak pont nem volt villámgyorsban bordó amikor nekem kellett. Gyönyörű ez a szín............ nagy kár hogy "N"-ben nem futott sokáig.
Egyébként az előző gépem ilyen szinü volt
Németországból jön,többet rendeltünk, 2 gar füst szinűt, és egy fehéret a két füstös megjött az enyémre várni kell. Így szétdobva a futár díjat 15.000 ft a 4 búra a 4 izzóval.
Haver vagy de Degecről származol!
Én utólag is mégegyszer meg szeretném köszöni amikor nekem segítettél.
Van róla néhány képem............ még a felélesztés előttről!
a fejidomos jobban bejön.
Én a tutilampa.extra.hu rendeltem.
Csak csendben súgom meg, hogy nekem is ilyenem lett volna.... csak pont nem volt villámgyorsban bordó amikor nekem kellett. Gyönyörű ez a szín............ nagy kár hogy "N"-ben nem futott sokáig.
Egyébként az előző gépem ilyen szinü volt
kicsit sok kitől rendelted?
Kár hogy Krisztián alszik már, most biztos kapnánk a pofánkra