Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kivagy rugva az adatlapkommandobol
Itt a fazer manual igaz angol nyelvenhttp://fazer.tvn.hu/modules/do...
Köszi Krisz a választ, akkor most csak olajt cserélek lefele. Nem is volt sok kedvem nyár előtt kiadni egy vagyont a semmire...
Ha kell valakinek fáradt olaj, szóljon!
szelephezag sem nagyon maszik el 20ezer km alatt, meg 60nal is gyari erteken van.bar adtol fugg,mennyire hajtjak a motort, de 20ezernel semmikepp nem kell szelephezagot allitani
Ha balek vagy sokat fizetsz feleslegesen. Ha ugyes, akkor csak egy olajcseret. 20 ezer kmnel meg nem kell gyertyat es legszurot cserelni, es szinkront se kell allitani.semmihez nem kell nyulni
Hali

Nemtudnád véletlenül beszkennelni a júzer manuálodat? Aztán elküldhetnéd nekem emailben, mert nekem sajnos már nem volt meg a mocihoz amikor vettem. Meg nemtudsz esetleg valami kódfüzetről amiben levan írva egy-két okosság a Fazer műszerfalából kinyerhető információkról?

Az adatlapom azért üres mert nembírok bele fölvenni semmit!

Köszi
Gyertya és légszűrő csere + szinkronizálás. Ez BP-en 25-30-ba fáj hivatalos szervízben, munkadíjjal együtt. Ha az olaj is ott jár (én 6-7000-enként cserélek, pont félidős volt, nem cseréltem), akkor azt még számold hozzá.
Esetleg ha nagyon gondos vagy, a szelepeket is megnézetheted, de szervízkönyv szerint csak 40-nél kell.
hát... nem tom, de engem is érdekel a dolog... őszig remélem legkésőbb sort kell kerítsek rá
sajna csak olyan users manualom van amiben 1.000 km / 7.000 km / 13.000 km / 19.000 km van....
valsz 1.000/10.000/20.000 az új érték itt a 20.000-es eredetileg 13.000 km-s lehetett kb.
szóval manual szerint ilyenkor pár dologgal kell csak többet csinálni mint a tízezres szerviznél... (mondjuk gyertya csere pl. jóval drágábbá teszi aszem)
Sziasztok!

Valaki leírná mi tartozik bele a 20ezres szervizbe, és mibe fáj majd?
Sziasztok!

Esetleg érdekelne valakit egy használt Givi V46-os topcase?

A Givi PLX 351-es cikkszámú oldaldoboz tartóm is megvan még!

Akit érdekel írjon!

Üdv: Bálint
Ejha..........köszi.
Krisztián... 1 euro 43 cent a benga.... kaják elég aranyár kategóriában mennek... ami mondjuk király, hogy van literes joghurt ami 1 euro 19 cent.... nah én aszem azon fogok élni
Micsoda?
Ja, próbálkoztam.
Sziasztok!

Próbált valaki mostanság, az adatlapjához képet feltölteni sikeresen?
Mert nekem nem sikerül!
Ezt nem akarom elhinni! Sztem Krisztiánnak is esz hozzászólása! Figyeld csak meg!
Ez nem mostani felvétel még nem takaritottam le én sem
Karu csillog-villog a mocid! Tán csak nem volt egy kis takarítás? Tegnap én is erőt vettem magamon és lemostam a gépet, mert tiszta dzsúz volt a gurulásunk után! Remélem hétvégén jó idő lesz és akkor mehetünk! Elvileg szombat és vasárnap is ráérek majd! Mondjuk szombaton reggel kicsit kellene majd pihenjek! Jézusoméknál a parancsnok szülinapja miatt kimenőmegvonás van, úgyhogy lehet hogy csak ketten megyünk!
Kitöltöttem az adatlapot de amikor rányomtam a mentésre akkor eltűnt belőle minden. Majd még később is megpróbálom kitölteni.
djrollboy először töldsd ki az adatlapod itt ez a szokás
Utána szerintem bármit kérdezel válaszolni fogunk
Sziasztok

Valaki segítsen már nekem! Nincs se szervízkönyvem se kezelésim a motoromhoz. Ha valakinek van 2005-ös fejidomos Fazerhez ilyen cucca, akkor ha van olyan kedves szkennelje már be vagy fénymásolja le és küldje el e-mailben vagy postán. KIFIZETEM! Meg valaki tud valamit azokról a kódokról amikkel okosságokatlehet megtudni a műszerfalból?
Emailem: djrollboy@msn.com

Ya meg ajánlanék egy új motoros oldalt MOTOROSVIDEOK.HU
Szia Laci Tegnap nálam nem működött a Sport Motor.
EZért most dobok fel képeket hogy lásd miről van szó.
Az index tartok az oldalkonzólhoz vannak csomagolva.
jah... és nézegettem az itteni árakat... hát a motorok elég drágák... vmi 9000 euro körül pörög FZ6 ára... a benzint megnéztem Krisztiánnak... 1 euro 43 cent egy lityó 95e.... hát szerencsére még nem kellett tankolni a kocsit, de a hétvégén ha kevergek akkor valsz. rá fogok szorulni egy tankolásra.... amúgy a vicces: szöges gumi van a kocsin
Egy ismerősnek van egy finn (multis) kollegája, Yari. Yarri szerint -15 fokig lehet motorozni. Yari lejött MO-ra januárban, Africa Twinnel, 2 nap alatt.
basszus... ezek már motoroznak... vannak még elég szép hókupacok, de reggel láttam 3 motorost (egy choppert, egy valami kis aprillia kecskét meg egy Busát ) hát... király lehet nah