Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Véletnen, nem tudod mi volt a gond?
Érdemes felkagylózni őket: Raido is akart vanni a 6N-jére, aztán kisült valami probléma.
Most nem jelezte, hogy valaki be akarna jönni, de van mikor percenként jelzi a behatolásí kisérletet!
Itt fele árért találtam + használhatobb is a magasabb mérete miatt.
Nekem McAfee megfogta őket.
Köszönöm! Remélem a rútrem és az összes többi nem enged be semmit!
Háááát. Elvileg itt van, óvatosan, tele van trojannal a lap.
www.motorparts.hu
Kb annyira lobog, mint az első burkolat alatti szabadon lévő index és fényszóróvezetékek.
Itt vannak a képek nem tudom miért nem birtam felrakni tegnap.
Semmi gond! Bár plexi ügyben nem lettem okosabb! Vagy ciki nem gyári cuccot rakni a vasra? (gyári ára 48e szerintem cseppet drágácska)
Krisztián, ötlet, javaslat? Karunak igaza volt abban, hogy a lényeg, hogy ne lobogjon a cucc menet közben:)!
uhum... március 30-án repülök Finnekhez, május 30-án jár le a mandátum, közben 2x1 hetet leszek majd itthon... remélem akkor éppen jó idő lesz majd
Vagy ki kell kapcsolni.
Úgy hallom kis időre elhagyod az országot.
csak kicsit szétt vagyok csúszva, de mostani hétvégére nem vállaltam egy kanyi melót sem...
telefonomon aszem hívás szűrést be kell vetni és akkor király lesz a helyzet....
Megint szénbányászkodsz?
szkuzi... FZ-N-et írtál... na mind1... elnézést
Miért azt írtam volna, hogy 6-os?
Nézd meg az adatlapját.... Mégegyszer, alaposabban.
és oda hogy jutottál, hogy 9-es Hornetről 6-os Fazerre ülsz? Azért jó a gép tényleg, de mégis....
Én is erre gondoltam!
Versenypályán nem, az nem az én világom.
ki, aha, autópályán.
Szia Krisztián !

Látom sokat túrázol, pályán is kipróbáltad már a motorod?
Meg majd 10 év...
CB1000R szerettem volna, de csak 8hó körül jelenik meg a Magyar piacon,
addig meg azért szeretnék gurigázni! Ez jó válasz?
Na, a válaszra nagyon kíváncsi leszek......................miért cserélted le a hornetet a fazerre? Hisz egy kategória.