Tisztetelt forumlakók nehogy azt higgyétek hogy Krisztián ellenségem, tévedés a legjobb barátom.
Néha kiosztjuk egymést de ettől függetlenül tavaj kb 7000km motoroztunk eggyütt ,Korzika Alpok és 4 x voltunk Szlovákiában.
Sokat tanultam tőle de ő is megfogadja a tanácsaimat.
Igaz szemtelen mint a piaci légy és ha jobban oda figyelek akkora fiam lehetne mint ő,de ez nem probléma.
Jó motoros ő is meg én is szerintem. Majd megismertek !
Krisz roppant jó tulajdonsága hogy a világ végén sem téved el no GPS csak térkép.
Ezt csak azért írom nektek mert többen kérdeztétek priviben hogy mi ez a harc.
A képen a jobb oldalon Krisztián a bal oldalon én vagyok látható Szlovákiában eggyütt tavaj.
évjárat problem:
2005-ös a vas és ez még a "régi" fajta műszerfallal (aszimetrikus) van szerelve ugye, a plexi amit kinéztem meg csak az újabbakhoz jó azt mondták.
Össze verlek te madár ! !
És ezt ettük, finom yamahás kaja volt az ebéd.
Néha kiosztjuk egymést de ettől függetlenül tavaj kb 7000km motoroztunk eggyütt ,Korzika Alpok és 4 x voltunk Szlovákiában.
Sokat tanultam tőle de ő is megfogadja a tanácsaimat.
Igaz szemtelen mint a piaci légy és ha jobban oda figyelek akkora fiam lehetne mint ő,de ez nem probléma.
Jó motoros ő is meg én is szerintem. Majd megismertek !
Krisz roppant jó tulajdonsága hogy a világ végén sem téved el no GPS csak térkép.
Ezt csak azért írom nektek mert többen kérdeztétek priviben hogy mi ez a harc.
A képen a jobb oldalon Krisztián a bal oldalon én vagyok látható Szlovákiában eggyütt tavaj.
2005-ös a vas és ez még a "régi" fajta műszerfallal (aszimetrikus) van szerelve ugye, a plexi amit kinéztem meg csak az újabbakhoz jó azt mondták.
Givi cuccok
Ezeket meg sok helyen lehet venni, pl. Shox, Euromotor etc.
határidővel.
Akkor mégsem a nagypéntek volt az oka.!
A plexi vásárlás témát meg egyeztetni kellene a pápával.