Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én mocim 2006 10 hó 12.- ei és egész pontosan 22156km van benne.
Mostmár 99%-ig biztos vagyok benne, hogy új FZ6S-t fogok venni.....
A nagy átlag azért vigyáz ezekre a motorokra, nem amortizálják le hamar, nem egy krossz motor ez. A legtöbb embernek nagy érvágás megvenni egy 2 millás motort, rengeteg pénz az, ezért szerintem vigyáznak rá.
He-he, az enyémben 3-szor több.
Nagyon örülök neki hogy sok időt forditassz a motorod ápolására ez igy van rendjén.
De te is tudod vannak olyanok is akik fél év alatt leamortizélnak egy egy vadi uj motort.
Különben az enyémben 20500km vanés2005 08 havi.
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Énis most szeretném lecserélni a gépet és megütötte a fülemet a 'nem lesz gondos gazda', kicsit cáfolnék!
Az én gépemben 20 000km van, és állítom szalon állapotban van.
Rendszeresen tisztítom,ápolom, a NAGYON nem olcsó Mobil 15w-50es olajat használom.
De ugyanezt elmondhatom az MT-01 es barátomról is.
Mindent összegezve nagyon remélem, hogy fogják értékelni azt a sok időt amit a motorom ápolására fordítottam.
Na akkor jó pihenést én azt javaslom aludjunk eggyet
Biztos vagyok benne hogy jót választottál.
Köszönöm szépen tanácsaitokat és hozzászolásaitokat.Valoszínű Nolan 103 matrix fekete matt lesz 82500 huf Remélem nem fogok benne csalodni remélem kényelmes!
Igen! Jó az a sisak annyiért!

Na menek én is alvadok, mert egész este itt ültem a gép előtt!Olyan mintha heggesztettem volna! Ég a szemem! Jó éjt mindenkinek!
Basszus én is ma kifestettem a fürdőszobát akkor ma te is jó voltál a főnöködnél
Szerintem ez egy reális ár.
most viszont megyek zuhanyozni. (szobafestő-mázolót játszottam, csupa por vagyok......... erősen megőszültem a glettcsiszolástól)
További szép estét mindenkinek!
A sisakbeszélőre meg majd visszatérünk.
Már meg is hírdettem 80-ért! olcsóbban nem adom!
Ez mégis csak egy Shubert !?!
Kis kíváncsi! Nc!
Hogy é adod nem akarom megvenni csak kiváncsi vagyok.
Különben én is Shubertet akartam venni de nem bántam meg hogy a Nolan mellett döntöttem.
Igy maradt 50000ft a zsebemben
42-ért drót nélküli van után gyártottban....... de szerintem a kábel kicsit sem rontana az összképen.
Ami ronda az ronda!
Gondoltam én arra, hogy el kéne adni.......... ha másért nem, hát azért hogy menet közben mag tudjuk dumálni az útirányt.
Ma meghírdetem. Kiváncsi leszek a reakciókra :))
Szerintem az csak a mikrofon meg a fülhalgató.
Amugy a cucc kb 70000 ezer nem hiszem hogy ekkora engedményt adnának ebből is két fajta van a vezetékes meg a vezeték nélküli ez szerintem jobb ha nem lobog ott egy drot.
Hülyék ezek! Minden van, csak hát pénzed legyen! De ha normális cuccot akarsz előtte min. egy bankrablást végre kell hajtani! Megáll az ész! Akkor annyiért inkább mutogatnék!
azért sztem fasza lenne egy ilyen szett, mert akkor menet közben tudnánk egymással csevegni! Csaba add el a Schubertet, vegyél az árán Nolant és akkor olyanok leszünk mint az ikrek! Majdnem! De te meg Karu igen!
Van a Shubert hoz is gyári csak nagyon drága 100000 felett van az ára !
csömöri 190-ben a nolanhez elvileg 14.000E-ért adják és be is szerelik ha ott veszed a sisakot!De azt hiszem az n102-höz adjákés cakpak 81E