Figyelj mindenre főleg a vázra és segédváz tartó füleire nincsenek e hegesztési javitási nyomok.
Vizsgáld a felniket nem e üt a rugozás csillapít e nem szivárog e ?
Fékbetétek tárcsák lánc és lánckerék állapotát nem árt szemrevételezni.
Milyen extrák vannak a motoron ?
Ezt a kereskedés dolgot csak azért kérdeztem mert aszt hittem már valahol kinéztél egy motort.
Karu azt még nem tudom, a motortól függ; most még nézegetem őket több helyen, gyűjtöm a tapasztalatokat. Jelenleg egy kereskedésben lévőt favorizálok az állapota ill. a benne lévő km-ek alapján, de természetesen ha akad egy jó/jobb vétel magánszemélytől attól sem zárkozóm el.
Miért kérded?
Túrázáshoz szerettem volna egy CBR XX-t venni,de sajnos,már befejezték a gyártását és a kereskedésben ahol voltam már nem is lehet rendelni.
A másik motor amit kinéztem,az a FZ1 ABS.A problémám ott kezdődik,hogy erről a motorról semmit nem tudok.Azt már a kereskedésben láttam,hogy a párom létráról fog felszállni mögém,mert elég magas a hátulja
Egyébként milyen motor?Megbízható?Fék?
Köszi előre is segítséget!
krisztianfz6!
Köszönöm a tanácsokat! TPS-ről olvastam én is és mindenképp rákérdezek majd az eladótól (mondjuk az jó ha garancián túl is cserélik). Vezetett szervizkönyves gépben gondolkodom, ha már "kidobok" rá ennyi pénzt . Kormánycsapágyat ezekután jól megvizslatom .
Adatlapért bocsi, pótoltam a mulasztást.
Kalmiboy!
Köszi a linket, ebben a havas időben most az ottani Fazeres topikot olvasgatom.
Tényleg én lennék a legfiatalabb?
MINDENFÉLEKÉPP vezetett szervízkönyvel vedd meg! TPS cserés ha nem volt, akkor garancián túl is cserélik, feltéve, ha ahhoz a szériához tartozik. Váz és motorszámmal a kezedben megkérdezheted a yamaha kereskedésben. Talán ez a legfontosabb.
Másik tipushiba a kormánycsapágy. Tedd fel középállványra, hátul nyomd le a motort, hogy az első kerék a levegőbe legyen, és forgasd a kormány ide-oda. Ha a motor hátulján érzel morgást akkor az alsó kormánycsapágyat csapágyat cserélni kell. De ne a yamahánál vedd meg, hanem sima csapágyboltban. Ugyan azt a Koyo-t kapod, de nem yamahás dobozban hanem Koyo-s dobozban, nem 12 ezer ft-ért, hanem 4-ért.
Sotto! Majd jön Karu és kiokít. Ha van valami konkrét kérdésed, azokat ide vagy a motorozz.hu Fazeres topicjába dobd be, tuti lesz valaki, aki ellát hasznos tanáccsal! Üdv itt! Végre nem én vagyok a legifjabb! :)
Eladó egy FZ1-hez való vadi új (még nem volt feltéve sem) gyári hasidom láva vörös színben.
Akit érdekel keressen a gtommi kukac freemail pont hu címen vagy
06-20-497-23-98 számon.
Sziasztok FZ6 rajongók!
A segítségeteket szeretném kérni. Arra az elhatározásra jutottam, hogy belépek én is az FZ6 tulajdonosok sorába és vásárolok egy ilyen gépet. Mivel nem vagyok nagy "guru" ebben a típusban, kérlek titeket írjatok pár dolgot, amit vásárlás során feltétlenül nézzek meg a motoron illetve a típushibáiról (ha van neki egyáltalán ) ha ejtenétek pár szót azt megköszönném. 2004-es évjáratban gondolkodom pénztárcaügyileg.
Előre is köszönöm!
Áhh, nosztalgia... Ez a sziklás tengerpart:DDDD! Mintha magamat látnám, ezen csak ilyen "sportosan" lehet közlekedni, miközben az ember szellőzteti a hónalját ;)
Vizsgáld a felniket nem e üt a rugozás csillapít e nem szivárog e ?
Fékbetétek tárcsák lánc és lánckerék állapotát nem árt szemrevételezni.
Milyen extrák vannak a motoron ?
Ezt a kereskedés dolgot csak azért kérdeztem mert aszt hittem már valahol kinéztél egy motort.