Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Lassacskán megkapom a FZ-N emet. Tud valaki egy jó linket plexire?
Előre is köszönöm !
Max 2 mega.
Azt valahogy nem is a kormányra kellene felszerelni, ott csúnya, hanem egy kevésvé feltünő helyre.
Nem birok feltenni képet.
Szia Karu!

Megtennéd, hogy dobsz egy-két képet a Te szivargyújtó-csatlakozós megoldásodról? A Krisztiáné tök király, de engem is inkább a kormányra szerelt megoldás érdekelne a PDA (GPS) töltése miatt.
Köszi szépen!

Ez a 10032936 nagyon tetszik, remélem a vízállóság nem csak kamu...
Van egy teljesen új eladó Givi PLX 351 cikkszámú oldaldoboz tartóm! Új ára 32.000 Ft körül van 26.000 Ft-ért oda adom!
Voltam kint a giga louisba, ott vettem.
Hajós boltokban van vízálló. Nem hátrány...
autós boltok? esetleg elektros boltok? csak tippelgetek, de a zöldségesnél tuti nem kapsz
Vagy kérdezhetem úgy nagy általánosságban is, hogy hol lehet beszerezni a szivargyújtó-csatlakozókat?
Te hol vetted? Vagy megrendeltetd postán a sógoroktól?
Nekem mindegy csak menjünk
Nagyon nyugodt a főnököm, annyira hogy 2 napja nem is szól hozzám! Tiszta happy!
Így nem kell magyarázkodnom. Hova is megyünk hétvégén?
Kb így néz kik, azóta finamítottam rajta.
No látod itt tanulhatsz azért vagyunk hogy megbeszéljük a dolgokat.
Ez is nagyon jó ötlet !
Milyen jó is ha valaki fórumozik ,olyan dolgokat tud meg ami tök egyszerű,és mégis nagyszerű.
Ja-ja, ezen keresztül töltöm a motor akkuját is, így nem kell szétbombázni a fél elejét.
A főnők megnyugodott már? Mert a hétvégén megyünk ! Akkor meg megint balhé lesz nálatok
Én nem menet közben használnám ,mert ha leveszem tölteni akkor ugy sem tudjuk használni .
Amikor pihenőt tartunk én olyankor gondoltam, hogy töltöm. Akkor nembisztos hogy a tanktáska rajta marad.
http://server01.hein-gericke-s..." target="_blank">töltő aljzat
estét

nekem ilyen volt a fazeren

Hein Gericke
Köszi megnéztem nagyon klassz, ilyesmire gondoltam.
Arra való a 10032936-os, ez pont a kormányon van, a táskába meg máshogy vezetném be, egy kis konektorral.

Nekem pont az oldaltáska mellett van a csati, az oldaltáskába meg tudok tölteni akkukat.
Ne egyétek már egymást!
Úgyis tudja mindenki hogy bele vagytok zúgva egymásba