Karesz!
nézted már, hogy mennyiért lehet megvenni a gyári hangcuccot?
Az enyémbe nem is lehet itthon gyárit venni, csak valami hitvány (kívülre szerelhető) utángyártottat. Ez elkeserítő. Az ára meg pláne: 42 pénz, és ocsmány!
1820 G !
.........de szerintem nem ez a lényeg!
Sokkal fontosabb a szellőzés, meg a kezelhetőség. Ár-érték figyelembe vételével jelenleg a az N103 vezet, utána a C2 jön, ........ stb, ...stb!
Bp. XIII. Lehel út 17. Euromotor. Ha mákod vanó akkor most a hónap végén, amikorra az enyémet ígérték lesz a te fejedre való is! Majd szólok ha megjött a szállítmány, de sztem azért nyugodtan bemehetsz felpróbálni 1et! Ha szerencséd van lesz is rád való
Mondom hogy Kalmyt még nem bántom mert rendes srác meg te is de ha olyan pimaszok lesztek mint a Sárospataki csávó akkor majd igérem foglalkozom veletek is
Kalmiboy hasonlóképp gondolkodunk. Én is azon filoztam, hogy a kereskedésekben "bennragadt" új gépek nem sokkal drágábbak azoktól a használt gépektől amikben már van pár ezer km. És akkor már én is inkább az újra ülnék rá...
Hamarosan úgyis itt a szülinapom, addig sztem benézek pár márkakereskedésbe is.
A Trixinél vettem a Shoxban. L-es méretű az enyém. Akkor 35E volt, de 55-ről volt leárazva.
Karu! A láncom zörög a dobozban, nem a fedele! De a füled azért jó! Ha a hangos leo mellett hallod! Te figyelj már! Nem értek egyet! Mindíg te mész elöl! Hogy a fenébe hallod hogy zörög
nézted már, hogy mennyiért lehet megvenni a gyári hangcuccot?
Az enyémbe nem is lehet itthon gyárit venni, csak valami hitvány (kívülre szerelhető) utángyártottat. Ez elkeserítő. Az ára meg pláne: 42 pénz, és ocsmány!
A gyári kihangosito helye is igen korrekt.
azért ezt is nézd meg
n103 1650g a súlya
.........de szerintem nem ez a lényeg!
Sokkal fontosabb a szellőzés, meg a kezelhetőség. Ár-érték figyelembe vételével jelenleg a az N103 vezet, utána a C2 jön, ........ stb, ...stb!
Hamarosan úgyis itt a szülinapom, addig sztem benézek pár márkakereskedésbe is.
Az n 103-at hol lehet merendelni 71-ért? és kb. hány grammos? a caberg 1750g
Karu! A láncom zörög a dobozban, nem a fedele! De a füled azért jó! Ha a hangos leo mellett hallod! Te figyelj már! Nem értek egyet! Mindíg te mész elöl! Hogy a fenébe hallod hogy zörög
A Monza dzsekidet ettől a csávótól vetted, aki itt hirdet?
A tiéd milyen méret?