Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem lesz, mert ingyen se tennék rá, olyan ronda!
És az lesz a halk sisakodon a zajgenerátor.
Karesz!
nézted már, hogy mennyiért lehet megvenni a gyári hangcuccot?
Az enyémbe nem is lehet itthon gyárit venni, csak valami hitvány (kívülre szerelhető) utángyártottat. Ez elkeserítő. Az ára meg pláne: 42 pénz, és ocsmány!
És kesztyüben is kezelhető a zár ez azért fontos és állitás nélkül több fokozatban.
Euromotornál 78.500 de még ha most megy valaki venni van 10% kedvezmény. Így lesz ~71E
Csaba valszeg igazad van! Ezeket a gyár honlapjáról hozom, de igen valószínű hogy te jársz közel az igazsághoz!
Héj anyaga LexanŽ, plexi: karcálló, UV400 védelem, Páramentes dupla plexi, gyorszáras pleximechanika, Fejszellőző, Állszellőző, Fejszellőző kivezetés, Dual Action, Microlock zár, Bogárvédő, Sisakzsák, Kivehető bélés, klíma-komfort, Nyakpárna, Kivehető arcpárna, Zajcsökkentő, Alap fényezés, Védő lakkréteg, Fényezett alkatrészek,
Az én Nolanomnak a légellenállása kurva jó nem tekeri le a fejem a szél.
A gyári kihangosito helye is igen korrekt.
Az 1650 G-hoz azért én hozzá tenném, hogy az az "XS"-es méretre értendő !
jah és ha HG-től rendeled meg akkor 55E-ért van meg+posta
Én is inkább ezt ajánlom igy nem veszel egy szétgyilkolt olcso olajjal járatott többször tiltásig kihuzatott motort.
1820 G !
.........de szerintem nem ez a lényeg!
Sokkal fontosabb a szellőzés, meg a kezelhetőség. Ár-érték figyelembe vételével jelenleg a az N103 vezet, utána a C2 jön, ........ stb, ...stb!
Amikor még nekem is olyan dobozom volt akkor hallottam és nagyon idegesített.
Bp. XIII. Lehel út 17. Euromotor. Ha mákod vanó akkor most a hónap végén, amikorra az enyémet ígérték lesz a te fejedre való is! Majd szólok ha megjött a szállítmány, de sztem azért nyugodtan bemehetsz felpróbálni 1et! Ha szerencséd van lesz is rád való
Mondom hogy Kalmyt még nem bántom mert rendes srác meg te is de ha olyan pimaszok lesztek mint a Sárospataki csávó akkor majd igérem foglalkozom veletek is
Kalmiboy hasonlóképp gondolkodunk. Én is azon filoztam, hogy a kereskedésekben "bennragadt" új gépek nem sokkal drágábbak azoktól a használt gépektől amikben már van pár ezer km. És akkor már én is inkább az újra ülnék rá...
Hamarosan úgyis itt a szülinapom, addig sztem benézek pár márkakereskedésbe is.
Szega!
Az n 103-at hol lehet merendelni 71-ért? és kb. hány grammos? a caberg 1750g
A Trixinél vettem a Shoxban. L-es méretű az enyém. Akkor 35E volt, de 55-ről volt leárazva.

Karu! A láncom zörög a dobozban, nem a fedele! De a füled azért jó! Ha a hangos leo mellett hallod! Te figyelj már! Nem értek egyet! Mindíg te mész elöl! Hogy a fenébe hallod hogy zörög
Az enyém nem zörög, és nem egy "V46" ! Igaz, nem is folyik ki a mögöttem lévő szeme ha fékeznem kell! :))
Soha ne becsüld le az ellenfeled!
Fedél zörgés ellen a legjobb megoldás egy V46.
Kalmy!
A Monza dzsekidet ettől a csávótól vetted, aki itt hirdet?
A tiéd milyen méret?
Elzárkozom Krisztiánnal szoktuk szivatni egymást mertő mélto ellenfél Kalmy még ehez kezdő de majd eljön az idő