hétfőn repülök... tuti nem fogom hanyagolni a fórumot... 3 hét motor nélkül amikor végre jön a jó idő....... hát szerintem örömmel fogom olvasni merre tekeregtek
Karu! Isten éltessen, de remélem hogy még ma megrázom a kezed személyesen is!
Új motor tulajoknak! Rendszámtáblatartó két csavart kiszedni, csavarrögzítővel bekenni, mert el fogjátok hagyni! Nekem majdnem sikerült épp hogy észrevettem! A hátsó doblemezt 2 db csavar rögzíti függőleges irányban! Szintén még az első gurulások előtt csavarrögzítővel bekenni, és ugyanis ezeket elhagytam! Gyári tartókonzol szintén! Csavarrögzítő! Óriási találmány!
Szombaton motormosás, vasárnap guriga: ez volt a terv, köszönöm az invitálást!
Ha nem gond még beszélelnék egy cimbivel, hogy van-e kedve velünk jönni.
Ezt nem mondtam volna. Találkoztam már olcsó dolgokkal és minőségi volt, és láttam már drága cuccot rossz minőségben is. Az ár nem mindig tükrözi a minőséget!
Egy példa a sok közül: nem ritka, hogy egy olcsó 2000 ft-os sarokcsiszoló addig bírja, mint a márkás 10-15 ezer ft-os társa.
keresztlányom választása is erre esett
Új motor tulajoknak! Rendszámtáblatartó két csavart kiszedni, csavarrögzítővel bekenni, mert el fogjátok hagyni! Nekem majdnem sikerült épp hogy észrevettem! A hátsó doblemezt 2 db csavar rögzíti függőleges irányban! Szintén még az első gurulások előtt csavarrögzítővel bekenni, és ugyanis ezeket elhagytam! Gyári tartókonzol szintén! Csavarrögzítő! Óriási találmány!
BEszélj a cimbivel azt gyertek a részletek majd felhivlak kb 300 km.
Ha nem gond még beszélelnék egy cimbivel, hogy van-e kedve velünk jönni.
A GSX-F piros?
Majd felhívlak.
Köszönöm a jó kivánságokat.
Az a helyzet hogy egy kicsit már besöröztem
Énis voltam a Lidl ben vettem zoknit meg egy maszkot az esőruha is egész korrekt volt még a sisakok is.
Egy példa a sok közül: nem ritka, hogy egy olcsó 2000 ft-os sarokcsiszoló addig bírja, mint a márkás 10-15 ezer ft-os társa.