Hm....3 féle gumit próbáltam már eddig. 18 ezer km valóban nem nagy szám, nem is azért írtam. Az xj-men az 50-es macadam 24-25 ezret bírt ki, az talán már nagyobb szám.
Légyszi ne okíts, nem tartom magam kezdő motorosnak, több helyen voltam már mint Te, lehet, többet is motoroztam már mint Te, hiába kor ide vagy oda. Szal...tudom mi a jó nekem.
Ja és nehogy már haragudj rám én csak jót akarok neked.
Nem szeretném hogy bajod legyen a spórolás miatt.
Mert ha nem számitana az ár akkor biztos nem ilyet vennél.
Jól van nehogy sirva fakadj.
Akkor kérdezem hogy te milyen gumit probáltál ezen kivül mihez viszonyitod.
Az a 18000km meg nem egy nagy szám az Oldi Fjr 1300 zal Metz Z6tal elment annyit.
Nem baj ugysem gyártják már ezt a fost egyszer majd csak elfoggy
Miért szar? Mik vele a tapasztalataid? Azért fos, mert mások azt mondják, akiknek nem is volt, mert ők is mástól hallották, akiknek mások mondták. 75 ezer km-t használtam már Macadamot, 50-est, 100-ast, amire kitalálták arra tökéletes. A gyengébbek kedvéért: túrázásra.
Érdekessége, hogy az első-hátsó egyszerre kopik el, pedig nem húzom erősen az első féket. Szal az első gumi kb olyan "kemény" mint a fazer gyári Dunlop D252-ese. A hátső viszont kopásállób, bár hideg időben, 5-6-7-8 fok környékén picit meg lehet csúsztatni kanyarból erős kigyorsításoknál.
Túrázni tökéletes, élettartama 18-20 ezer km, és mindezt 40 ezer ft/garnitúráért.
Ez a macadam gumi egy nagy fos
Kb olyan mint az autó gumik között a Viktoria radiál.
Jó nagy szar gumira tettél szert persze neked tök mindegy hogy mi mit mondunk mert te makacs vagy és mindig tied az utolso szó.
Teljesen más érzés ezzel a géppel menni, alacsony fordulaton húz mint a bika, a hegyi szerpentinek királya. 103 le 181 Nm egy igazi erőgép, a futóműve szerintem jobb mint a fazer-é a fékek harapnak mint a satu. Az R1-ről származik. Egész idő alatt megvan a Kodo érzés nem felejted el, hogy V2-n ülsz.
egy barátom árulja a Fazer-ét, ha valakit érdekel, keresse bátran!
http://www.hasznaltauto.hu/1884905_yamaha_fzs600_
2002
További szép napot!
G.