Helló mindenki! Nem akarok senki pártjára állni a macadam vitában, de a véleményemet elmondom. 300 km-t mentem egy Fazerrel amin macadam volt; minden kanyar és előzés kész rettegés volt. A saját FZ1-em télen sem bírja úgy elcsúsztatni a hátulját, mint tavaly nyáron az a motor. Körforgalomban 2000-es fordulaton 5-ösben majdnem elcsúsztam vele, mert hirtelen elforgott a kerék az egyébként tiszta és meleg aszfalton. Nagyobb gázra egyből mászott el a hátulja, néztek az autósok hogy ilyen motorral miért tart eddig egy előzés. Ha valakinek a kopásállóság minden más fölött álló szempont, ez a tökéletes gumi. De ha kicsit is biztonságban akarja érezni magát, nem tesz fel ilyet. Hasonló áron sokkal jobbakat is lehet kapni.
Karu voltam a Corsaroban és rendeltem - tankbőrt, ami műbőr. Nekem is meg Jézusomnak is. 30 pénz! Bassza meg! Nem lehet alkuldni, pedig elvileg akciós! Jah persze azt nem mondták telefonon, hogy csak az a pár darab van 20 E -ért, amit korábban rendeltek és nem mentek érte és most a kutyának se kell. Jah! Olyan színe van mint egy sárgalázas hupikék törpike. Delfin kéknek hívják a könyv szerint, de ez olyan mint egy 3 napos pofon után a helye. Nem tudom hogy volt e ilyen színű Fazer valaha is. Azt hittem láttam mér minden színűben, de ezek szerint tévedtem. Tehát nem bőr a cucc, de a srác szerint vízálló, időjárásálló, nem fakul, lehet mosni mint állat....stb. Bagster, azt hiszem olyan mint a tied. Javíts ki ha véletlenül hülyeséget írok. Erre rá lehet csatolni a hozzávaló tanktáskát ugye? Az lesz a következő nagyobb beruházásom. A héten intézek felnicsíkot és azt hiszem szezonra kész a moci!
Ha már felvetetted ezt a kabaré dolgot akkor ime néhány gondolat.
Szar a világitásom mert gagyi Kinai
Szar a bukógombám mert nem CNC esztergált
A fokozatjelző nem kell annak nincs értelme
Szar az olaj amivel járok mert drága
Szar a lánc sray amit használok mert drága
Az én motorom szar mert nem idomos különben meg nem is fazer
Ja és tök hülyeség annyit takaritani a motort min én
Esetleg ha valami elkerülte a figyelmem Krisztián légyszi szolj
Jó akkor legyél abba a tudatba hogy te többet motoroztál
Autót is biztos többet vezettél mint én
Én meg csak egy sivár kezdő motoros lehetek melletted
Kicsi rigó amikor megkaptad apukádtól az első motorodat a Simsont nekem már kb 20 éves volt a jogositványom.
Kűlönben most 34 éves a motorvezetöi engedélyem . Te hány éves vagy most ?
De neked mindent elhiszek még azt is hogy körbe motorozol a macadammal.
Persze csak akkor ha éppen állok.
hát.... nem tutam tényleg... délutános voltam 10-ig meló aztán lefeküdtem aludni, de felhívtak fél 11 fele (cég) egy hülyeséggel és felidegesítettem magam rajta egy pöttyet
Krisz, Karu folytassátok már ezt az "ütésváltást", mert nekem komolyan bejön! Lassan felléphetnétek egy kabaréban is! Elképzelem, hogy ha egyszer összejövünk egy kétnapos túrára, veszek egy kis szilvóriumot, kaptok mellé egy-egy sört, feldobom ezt a gumis témát, és ti meg a végén ölre is mentek a Macadam-Metzeller vitán! Tisztára olyanok vagytok mint a gyerekek!
Te ,hogy oldottad meg a telefontöltést a mocin.
Úgy emlékszem az évadzárón említeted ,hogy neked van ilyen.